2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

annem 2 ay daha işsiz kalırsa kociş ayvayı yeriz biz.bu arada resim çemiş olan kimselerle henüz görüşemedim.varsa da ben bile görmedim daha resimleri
Yok ya birsey olmaz giiiiizzzz. Ya Elif yaaaa, merak etmiyon mu? Hemencik görüsüyorsun ve en gec yarin Resimleri buraya yüklüyorsunklava:

Yok ya birsey olmaz giiiiizzzz. Ya Elif yaaaa, merak etmiyon mu? Hemencik görüsüyorsun ve en gec yarin Resimleri buraya yüklüyorsunklava:

valla burdaki düğün o kadar kötüydü ki benim için hiç merak etmiyorum ama söz senin için yarına eklicem bikaç bişey

bu arada kızlar saçımı ve makyajımı kendim yaptım.anneciğimi rahat bırakmadılar bi saçımı bile yapamadı kadıncağız vakitsizlikten

canım %90 orası olacak :1rolleyes: içindekiler çıkınca adamla bir el sıkışmak kaldı. genede ne olurne olmaz diye %100 demiyorum...a.s

Burcu özgecim eli kulağında bebişle ilgili haberi vermeme az kaldı cnm.
Sen nasılsın?
bende iyiyim mısram. 44 gün kaldı malum hyecan basmaya başladı. ee beni biliyorsunuz sizin gibi değilim :roflol: heycanları max yaşayan bir kişilikim :roflol: hem tadını çıkartıp hem küçük aksiliklere takılmamaya çalışıyorum. :1rolleyes: mutluyum ama hayat güzel:teytey:

bu arada kızlar saçımı ve makyajımı kendim yaptım.anneciğimi rahat bırakmadılar bi saçımı bile yapamadı kadıncağız vakitsizlikten

yetenekli kızsın vesselamkaydirigubbakcemile5

Selam kzlar nasılsınız.ah burcucum maşallah imreniyorum sana keşke bende biraz rahat olabilseydim.ama imkansız.ve ben,m her iş o kadar son ana bırakılıyoki çıldırıyorum hatta üzüntüden hasta oluyorum =(
Elif inanamadım maşallah kendim yaptım diyorsun süper olmuş elin işe yakışıyor demek bravo sana
Mısracım hadi bakalım hayırlısı bebiş gelicek galiba

roselincim üzme kandini hasta olacak kadar.sen ne kadar uğraşırsan uğraş herşey olacağı şekilde oluyo zaten.bazen bazı şeylere müdahale edemiyorsun hayatta.benim düğün pastam bile düğün günü ayarlandı mesela.unutmuşuz onu :)) ama oldu sonuçta!!

aslında kayınvalidem dedi şarköyde kuaför ayarladık hadi gidelim diye ama ben kimseye güvenemem bu konuda.kötü olsaydı çok üzülürdüm.kendim yapınca hiç olmazsa kızacak kimsem olmazdı o yüzden kendim yaptım.

siz ne zaman ev sermeye gideceksiniz canım.malum farklı şehre gideceğin için 1 hafta kala halledemezsiniz siz!

Benim derdimde bu zaten =( güya bu günlerde ev tutulacaktı bende ptesi sermeye gidicektim.ama ev hala ortada yok.çok ama çok üzülüyorum

fıstığım üzülme yaa.daha vakit var baksana.son 2 hafta kalaya kadar gitsen yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…