2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Olsun mısra üzülme zaten daha erken yani geç kalmış değilsin.kısmet bu sefer yok bi dahaki sefere olur.hiç üzülme canım.hayırlı evlat versin RABBıM inşallah

günaydın kızlar,

double, tek yumurta ikizimisiniz. sen şanslısın yani ikiz olmama ihtimalin çok yüksek kardeşlerdenbirinde oluyormuş genelde.

mısra, reglimi oldun ama olmaz ki ben gerçekten hamile olduğun kanısındaydım

Evet olabilir ikizin.benmde akrabalarımda var bu.kadın ikiz kendinin de ikiz çocukları oldu suzancım

canım bizim bi akrabada ikiz onunda çocukları ikiz şuan hamilee

ikiz olma ihtimalim çok yüksek:))
allah hayırlı evlatlar versin ikizmiş tekmiş sorun değil:))

Günaydın arkadaşlar bebiş yok haber vermek istedim

olsun canım üzülme daha erken
hem böyle durumlar için demek ki fazla heveslenmemek gerekiyormuş ama insanın da elinde değil ki
sen kocişini teselli et canım güzelce sakın üzülmeyin Şeniz

doble gördüm ben seni ikinizde çok güzelsiniz bebişi de Allah bağışlasın çok şeker

amin canımmm saol canım:))))))

cadı yiğenim 2 haftadır bizde kalıyoda beslenmesi için börek yapıp geldim unutmam işllah fırındananiknanik

mısracım üzülme canım daha yeni evlisiniz
bak kuzenimin eşi hamile kaldığınında regl oldu bizde hamile değil kanısına varmıştık fakat bebek rahme düşerken mi neymiş kanama oluyomuş
bide eczanedeki testlerden yaptırdı negatif çıktı ve idrar testindede çıkmadı kan testinde çıktı, böyle bişey olduğunda kan testi yaptırın arkadaşlar en garantisi

Misracim, gecmis olsun, ama merak etme. Hersey kismet. Oda olur. Yakinda olacak bebisin, hissediyorum. Hatta yakin zamanda hamile kalacaksin bence...

Double, cok güzel süslemissiniz evi. Bayildim...

Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir ses:
- "Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
ıkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış:
- Uçak düştü kurtulan olmadı.
Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında:
- "Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş:
- Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses:
- "Bu otobüse binme, freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, sormuş:
- "Sen kimsin yahu?"
- "Ben senin iyilik meleğinim!
Adam iyice kızmış:
- Ulan evlenirken neredeydin?!

dalina ve jtosik iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .Şimdi kafam karıştı tkr kan test mi yaptırsam acaba?Ama sancılarım regl sancısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…