2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy napiyim kızz bende istiyorumm:)))

üyelik için superonline gibi ücretli bir mail adresi olmalıymış die biliyorum ondan şeettim:))

elifcim, sen ne zaman diger resimleri ekliyeceksin?

canım benim stüdyo resimleri şarköyde çekilmişti.adam öküzün tekiydi iğrenç çekmiş tüm pozları.köylü gelinleri gibi çıkmışım hepsinde.hiç skanleyip göstermek istemiyorum aslında.

Ay Elif kiz, alemsin valla ;=)))) Dügünde kimse baska resim cekmedi mi?
Valla suzicim, Ben ebay'de üyeyim. Orada normal mail adresi yeterli. Bir üyelik islemini baslat, görürsün ne istediklerini.

çok saol jülii yordum senide:)))) hemen kayıt oluyorum bi bakayım o zaman ne grekli:)))

bu kirpikler düşmez değil mi farketmeden??

kızlarr selamm...
çok az kaldıııı........ve çok heyecanlıyımmmmmmmmmm......:)
ayy canım sen heycanlı olmayacaksında kim olacak kızzzz:sm_cool:

ayy canım çok sevindim senin adına :teytey:

bu kirpikler düşmez değil mi farketmeden??
Düsmez canim, ama iyi yapistirmak lazim. Buda el aliskanligiyla biraz ilgili.

Benimkiyle ayni canim. Takimi kolay, iki saniye sürmüyo. Yapistiricimda MAC'den canim.

fiyatıda uygunmuş canım. peki rimel sürünce üstüne nasıl temizliyorsunda sonra tekrar kullanıyorsun?
Rimeli ilk önce sürüyorsun canim. Sonra Kiprikleri takiyorsun.

yaa kızlar benim nişanlım hala iş bulamadı.çok kötüyüz morallerimiz sıfır (

kocam demek istedin herhalde sırnaşık şey
canım lütfen ne olursa olsun kendinize zarar verecek boyutta üzülmeyin. unutma en önemli sizsinizz... ben bulacağına inanıyorum vallahiŞeniz

burcu ev kesin tutuldumu orasımı olucak.

elifcim, bulur en kısa zamanda inşallah elbet rızkı bir yerden gelir. üzme kendini iyi düşün
kimseye muhtaç değilsen hiçç dert etme.

benim takma kirpiklerimi rimelden önce yapıştırdılar.
yıkarken zorlmazsan 3-4 gün durur dediler ama ben banyoda ovaladım çıktı.
ilacıda gözümü çok yaktı ama değdi çok güzel duruyor.

iyi akşamlar fıstıklar zemuszemus

Jüliii takma kirpiğe yapmacık duruyor diye karşıydım ama inan seninki çok doğal durmuş hemen bakayım bende

burcuccum sağol canım sevindiğin için bende çok sevindimmmm :sm_cool: kaydirigubbakcemile5

Burcu özgecim eli kulağında bebişle ilgili haberi vermeme az kaldı cnm.
Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…