2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy napiyim kızz bende istiyorumm:)))

üyelik için superonline gibi ücretli bir mail adresi olmalıymış die biliyorum ondan şeettim:))

elifcim, sen ne zaman diger resimleri ekliyeceksin?

canım benim stüdyo resimleri şarköyde çekilmişti.adam öküzün tekiydi iğrenç çekmiş tüm pozları.köylü gelinleri gibi çıkmışım hepsinde.hiç skanleyip göstermek istemiyorum aslında.

Ay Elif kiz, alemsin valla ;=)))) Dügünde kimse baska resim cekmedi mi?
Valla suzicim, Ben ebay'de üyeyim. Orada normal mail adresi yeterli. Bir üyelik islemini baslat, görürsün ne istediklerini.

çok saol jülii yordum senide:)))) hemen kayıt oluyorum bi bakayım o zaman ne grekli:)))

bu kirpikler düşmez değil mi farketmeden??

kızlarr selamm...
çok az kaldıııı........ve çok heyecanlıyımmmmmmmmmm......:)
ayy canım sen heycanlı olmayacaksında kim olacak kızzzz:sm_cool:

günaydın kızlarrr

mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki

düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik

yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )

evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa

uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy
ayy canım çok sevindim senin adına :teytey:

burcucum canım lojman işi neoldu ben anlamadım şimdi.. eve mi cıkacaksınız? e hadi bunda da vardır bir hayır..

canım çok sevindim..
Günaydın kızlar,

sağol canım, ne zaman seni aklımdan geçirsem topiğe yazmış oluyorsun.
sabahyine sana benzeyen kızı görmüştüm de kayıplar akarıştı diye düşünmüştüm.

tubişim çok enteresan gercekten canım ya.....

gerginlik,stres,gerginlik.... :)
canım lojmanla aynı ücrete denk düşecek birde lojmanda bu kadar temiz ev bulmamız imkansız. aşkımda benim ne kadar pipirik olduğumu biliyor ya dışarda tutalım dedi. tesadüf eseri bulduk bir tane inş herşey güzel olur:1rolleyes:
topik yine terkedilmiş,

burcu nasılsın canım?
neler yapıyorsun?

burcuözgenin lojman işi olmadı ama bir ev bulmuşlar orası olucak.
burcu ufak dedi ama salonu falan geniş güzel bir ev. tuttularmı bilmiyorum.
canikom nasıl güzel anlatmış:1hug:
Elif,tubiş,burcuözge,burcucello,croseille nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
canım ben iyiyim de bırak onu şimdi teyzemi oluyoruz yoksaaaaaa:sm_cool:

Iyiyim, sagol kizlar. Bende sizi coooookkkkk özledim. Hep giriyom KK'ya kimsecikler yok. Cokta merak ediyom sizi mafoldumben
oyy ben yerim seniiii
Bu ara kizlar, gecen gün Partiye gittim ve makjayim kalici olsun diye Kryolan markali sabitleyicini kullandim. Normalinde alligim 1 saat kalmazdi. Aksam gec gelince makjayli yattim. Ister inanin, ister inanmayin, makjayim hala tamamen yüzümdeydi. Alligim, fondüten filan.

Bide MAC'den waterproof göz kalemi aldim. Oda ayni duruyordu yüzümden. Ben cok memnunun ürünlerimden.

Bide sahte Kiprik almistim. Gösteriim size, nasil oldu:
Bir dakika...
canım bende duyduğuma göre en iyi makyaj sabitleyicisi Mac inmiş. ancak kocaelide hiç bir yerde bulamadım bende elite inkini aldım. bakalım görcez işe yarayıp yaramadığını . fakat kirpikler çok hoşuma gitti. gitti gitmekte olan bir sitenin adresini vermişsin ya canım. seninki onunkiyle auynı mı? takımı kolay mı? birde orda yapıştırıcısı dahil değil diyor onu nerden bulucaz kuzum yaa... :smiley-cool:
Canlarım birkaç haftadır yoğun bir şekilde gebelik belirtileri yaşıyorum,tombiş oldum :))))))))
Son durum;birkaç gün içerisinde netleşecek İnşallah küçük Mısra gelecekopuyorumnanaktan[/QUOTE=]
ay hadi hayırlısı :dance:
Sagol canim. MAC'den aldim. 7 no kiprikleri. Bende cooooook memnunum. Ara sira takiyom. Elim alissin diye iste. Yaklasik 20 TL tuttular, ama ömür boyu kullanabilirsin ;=)))
Bide dedigim gibi: Makjay sabitleyici Kryolandan tavsiye ediyorum. Test ettim, gercekten süper. Annem bile sabah beni öyle görünce sasirdi.
fiyatıda uygunmuş canım. peki rimel sürünce üstüne nasıl temizliyorsunda sonra tekrar kullanıyorsun?
burcu kıss napıyosun bakemm

kuuzcum geçmişi okudum azcık. birde küçük bir misafirimiz var cici bir kız 2 yaşında onu yemekle meşguldüm delikafadulden

bu kirpikler düşmez değil mi farketmeden??
Düsmez canim, ama iyi yapistirmak lazim. Buda el aliskanligiyla biraz ilgili.

canım bende duyduğuma göre en iyi makyaj sabitleyicisi Mac inmiş. ancak kocaelide hiç bir yerde bulamadım bende elite inkini aldım. bakalım görcez işe yarayıp yaramadığını . fakat kirpikler çok hoşuma gitti. gitti gitmekte olan bir sitenin adresini vermişsin ya canım. seninki onunkiyle auynı mı? takımı kolay mı? birde orda yapıştırıcısı dahil değil diyor onu nerden bulucaz kuzum yaa... :smiley-cool:
Benimkiyle ayni canim. Takimi kolay, iki saniye sürmüyo. Yapistiricimda MAC'den canim.

fiyatıda uygunmuş canım. peki rimel sürünce üstüne nasıl temizliyorsunda sonra tekrar kullanıyorsun?
Rimeli ilk önce sürüyorsun canim. Sonra Kiprikleri takiyorsun.

yaa kızlar benim nişanlım hala iş bulamadı.çok kötüyüz morallerimiz sıfır :KK43:(

kocam demek istedin herhalde sırnaşık şey
canım lütfen ne olursa olsun kendinize zarar verecek boyutta üzülmeyin. unutma en önemli sizsinizz... ben bulacağına inanıyorum vallahiŞeniz

burcu ev kesin tutuldumu orasımı olucak.

elifcim, bulur en kısa zamanda inşallah elbet rızkı bir yerden gelir. üzme kendini iyi düşün
kimseye muhtaç değilsen hiçç dert etme.

benim takma kirpiklerimi rimelden önce yapıştırdılar.
yıkarken zorlmazsan 3-4 gün durur dediler ama ben banyoda ovaladım çıktı.
ilacıda gözümü çok yaktı ama değdi çok güzel duruyor.

iyi akşamlar fıstıklar zemuszemus

Jüliii takma kirpiğe yapmacık duruyor diye karşıydım ama inan seninki çok doğal durmuş hemen bakayım bende

burcuccum sağol canım sevindiğin için bende çok sevindimmmm :sm_cool: kaydirigubbakcemile5

Burcu özgecim eli kulağında bebişle ilgili haberi vermeme az kaldı cnm.
Sen nasılsın?

X