Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elifim maşallah diyimde nazar değmesin saçını makyajını nslda güzel becermişsin bnde elifin saçı ne kadar güzel olmuş diyodum bnde öle yaptırsam diye düşünüyodum a.s.
canım oldukça yogun açlışıyorum da giremedim o yuzden ancak gordum mesajını ( öğretmen evi guzel biryerdir dugunlerde guzel olur hiç kafana takma olur mu ? bizde orda yapömayı planlamıstık ama olmadı..
elifim maşallah diyimde nazar değmesin saçını makyajını nslda güzel becermişsin bnde elifin saçı ne kadar güzel olmuş diyodum bnde öle yaptırsam diye düşünüyodum a.s.
canım oldukça yogun açlışıyorum da giremedim o yuzden ancak gordum mesajını ( öğretmen evi guzel biryerdir dugunlerde guzel olur hiç kafana takma olur mu ? bizde orda yapömayı planlamıstık ama olmadı..
arkadaşlar bakın ikiz kardeşim oğluna doğum günü yaptı haftasonu resimleri burda:)))) beni görmek isteyen varsa bir resimde garip bi ifadeyle görünüyorum:)) hem zaten ikiziz aynı kişi sayılırız:))