2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Tibiscim, cok tatli bir evin var. Hele halina bayildim. Ama bende pecete sevmiyorum misra gibi. Ama herkesin sevki degisiktir...

doublebump;7196089]selam kızlarrr

ay ne güzel herkes toplanmış buraya:)))

canım evini ilk defa görüyorum çok güzel gerçekten:)))[/QUOTE]

sağolsın, sıra sizde.

Anladım Tubişcim anneciğininde kalbi kırılmasın madem biraz daha kalsınlar :)

Test ne zaman yapayım bilemiyorum çünkü normaldede çok düzenli değildir regl tarihlerim

herşey onun istediği gibi oldu zaten, kırlmasın diye hiç bir şey demedim istediğini yaptı çokta mutlu oldu canım annişim.

kız daha büyük koyamadın mı resmi :))))
Kücülttüm bir kere opuyorumnanaktan
Anladım Tubişcim anneciğininde kalbi kırılmasın madem biraz daha kalsınlar :)
Test ne zaman yapayım bilemiyorum çünkü normaldede çok düzenli değildir regl tarihlerim
Yani hamilemisin misracim? Yani biz yenge mi oluyoz :asigim:

yaassmmiinnee sakıınn sakın sakın!!!!!!!!! topla kendini hemen benim yaşadıklarımı yaşıyosun şu an.ve düğün günün zehir olacak böyle yaparsan.biliyorum ağlama demenin faydası yok ama ağlayacak olduğun her an evlenmiş olup balayına gittiğinizi düşün kocişinle.o biraz rahatlatıyo.Mısranın da dediği gibi biyerlerimi yırtıyorum burda kaç gündür sakın benim yaptıklarımı yapmayın kimseyi duymayın görmeyin diyorum.bi yerinde küçücük bi leke korkusu olursa mahfolurum dediğim gelinliğimi kanlar içinde giydim.daha nasıl anlatayım sana ben.Sakın kuşum takma kafanı hiçbişeye.3 maymunu oyna o gün.hatta şimdiden başla oynamaya

AYY ne güzel yazmışsın canım yaaaa inşallah yakın zamanda toparlarım kendimi.. ilk defa kendimi böyle hissediyorumm :KK43:(((

Ay benim yemek sevkimde askiminkiyle uymuyo. Ben zeytinyagli yemekleri cok severim mesela. O hic sevmiyo... Napcaaz bilmiyom valla...

Canlarım birkaç haftadır yoğun bir şekilde gebelik belirtileri yaşıyorum,tombiş oldum :))))))))
Son durum;birkaç gün içerisinde netleşecek ınşallah küçük Mısra gelecekopuyorumnanaktan

Benim kirpiklerde doğuştan takma,makyajda çok sorun oluyor rimeli sürdükten sonra aşağı yada yukarı bakarsam yandım heryer simsiyah oluyor:)

ayy kipriğine bayıldım yaaaaaaaaaaaa nerden kaça aldın canım yaa bende istiyorum:)))))))

Sagol canim. MAC'den aldim. 7 no kiprikleri. Bende cooooook memnunum. Ara sira takiyom. Elim alissin diye iste. Yaklasik 20 TL tuttular, ama ömür boyu kullanabilirsin ;=)))
Bide dedigim gibi: Makjay sabitleyici Kryolandan tavsiye ediyorum. Test ettim, gercekten süper. Annem bile sabah beni öyle görünce sasirdi.

mısra canım inşallah anne olursun bizde teyze:))))))))))))

ne güzel kirpiklerin uzun yaa benimkide ortada bişii ama uzun olmasını isterdim

Canlarım birkaç haftadır yoğun bir şekilde gebelik belirtileri yaşıyorum,tombiş oldum :))))))))
Son durum;birkaç gün içerisinde netleşecek İnşallah küçük Mısra gelecekopuyorumnanaktan
Inan cok sevindim canim. Seni diger topiklerdede takip ediyordum. Sanki cocuk istemiyorsun gibi bir halin vardi. Bunlari duydum yaaaa, artik gam yemem sositososito

Benim kirpiklerde doğuştan takma,makyajda çok sorun oluyor rimeli sürdükten sonra aşağı yada yukarı bakarsam yandım heryer simsiyah oluyor:)
Waterprooflardan alirsan misracim, onlar sivanmiyoooo. Ama gerek yok diyorsan o baska yerimseniben

Kryolan satis magazasi:

batı mah ankara cad mevlütbay sit no 70 dükkan 1
Pendik, ıstanbul

MAC satis magazasi:

ıstiklal Cad. No:74
Taksim, Beyoğlu, ıstanbul - Avrupa

X