- 6 Ekim 2008
- 2.838
- 1
- 43
Kocisin, bulur canim. Falina baktim. Iki vakte kadar bulacak kaydirigubbakcemile5
ayyy evet koca oldu artık demi?
kız jülide 2 sene olmasın o kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocisin, bulur canim. Falina baktim. Iki vakte kadar bulacak kaydirigubbakcemile5
Ha ha yok benim falim senelik degil ;=) Yani maksimum iki ay canim ;=)))))
Yok ya birsey olmaz giiiiizzzz. Ya Elif yaaaa, merak etmiyon mu? Hemencik görüsüyorsun ve en gec yarin Resimleri buraya yüklüyorsunklava:annem 2 ay daha işsiz kalırsa kociş ayvayı yeriz biz.bu arada resim çemiş olan kimselerle henüz görüşemedim.varsa da ben bile görmedim daha resimleri
Yok ya birsey olmaz giiiiizzzz. Ya Elif yaaaa, merak etmiyon mu? Hemencik görüsüyorsun ve en gec yarin Resimleri buraya yüklüyorsunklava:
canım %90 orası olacak :1rolleyes: içindekiler çıkınca adamla bir el sıkışmak kaldı. genede ne olurne olmaz diye %100 demiyorum...a.sburcu ev kesin tutuldumu orasımı olucak.
elifcim, bulur en kısa zamanda inşallah elbet rızkı bir yerden gelir. üzme kendini iyi düşün
kimseye muhtaç değilsen hiçç dert etme.
benim takma kirpiklerimi rimelden önce yapıştırdılar.
yıkarken zorlmazsan 3-4 gün durur dediler ama ben banyoda ovaladım çıktı.
ilacıda gözümü çok yaktı ama değdi çok güzel duruyor.
iyi akşamlar fıstıklar zemuszemus
bende iyiyim mısram. 44 gün kaldı malum hyecan basmaya başladı. ee beni biliyorsunuz sizin gibi değilim :roflol: heycanları max yaşayan bir kişilikim :roflol: hem tadını çıkartıp hem küçük aksiliklere takılmamaya çalışıyorum. :1rolleyes: mutluyum ama hayat güzel:teytey:Burcu özgecim eli kulağında bebişle ilgili haberi vermeme az kaldı cnm.
Sen nasılsın?
bu arada kızlar saçımı ve makyajımı kendim yaptım.anneciğimi rahat bırakmadılar bi saçımı bile yapamadı kadıncağız vakitsizlikten
Elif inanamadım maşallah kendim yaptım diyorsun süper olmuş elin işe yakışıyor demek bravo sana
eeeee anne kuaför olunca anlıyosun az çok işten