2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyim canım, sen nasılsın?
alıştım sanırım evimi özlüyorum.
çok geziyoruz sürekli birşeyler çıkıyor.
Son bir haftadır hiç yememk yapmadım.
sen napıyorsun yemek işini.

bende özlüyorum annemleri hemde çok.hergün arıyorum.onlarda beni özlüyo ama farkediyorum.yemek hakkaten dertmiş yaa.her gün ne yapayım diye düşünmek bile çıldırtmaya yetiyo.allahtan mevsim yazda herşeyin tazesini buluyorum yemekler lezzetli oluyo en azından :)) biz taze fasulyeyi çok seviyoruz eşimle.haftada 2 kez fasulye pişiriyorum.bezelye kızartma tavuk falan filan işte...çalışınca pek aman aman yemek yapamıyorum

Elifcim regl olmadım :)))))
Evlilikte gerçekten yemek büyük dert,birde benim gibi hiçbişey yemeyen kocanız olursa çok fena.Artık akşam yemeklerine gelemiyor eşim,yeni işyeri açtı evimize uzak,kafama göre takılıyorum

Tubişcim bakayım hemen albüme.

Jtosik sen nasılsın cnm?

Iyiyim, sagol kizlar. Bende sizi coooookkkkk özledim. Hep giriyom KK'ya kimsecikler yok. Cokta merak ediyom sizi mafoldumben

Tubişcim cici evini gördüm.Samimiyetine dayanarak nacizane fikrimi söylemek istiyorum.Mutfak dolaplarındaki peçeteleri ve salondaki dantelleri kaldırırsan çok daha modern olacak evin.Mutluluğunuz daim olsun cnm

tubişcim çok sevimşi bi evin var.ağız tadıyla oturun inşallah.mısracım sorma benimkide yemiyo hiçbişey etçil yetiştirmiş ailesi.sebze düşmanı adam.ne ıspanak ne bamya ne kereviz,bitek fasulye yiyo.çok zor çççoookkkk

Bu ara kizlar, gecen gün Partiye gittim ve makjayim kalici olsun diye Kryolan markali sabitleyicini kullandim. Normalinde alligim 1 saat kalmazdi. Aksam gec gelince makjayli yattim. Ister inanin, ister inanmayin, makjayim hala tamamen yüzümdeydi. Alligim, fondüten filan.

Bide MAC'den waterproof göz kalemi aldim. Oda ayni duruyordu yüzümden. Ben cok memnunun ürünlerimden.

Bide sahte Kiprik almistim. Gösteriim size, nasil oldu:
Bir dakika...

Iyiyim, sagol kizlar. Bende sizi coooookkkkk özledim. Hep giriyom KK'ya kimsecikler yok. Cokta merak ediyom sizi mafoldumben

canım ben anca alıştım yeni hayatıma.herşeyim altüst olmuştu.daha yeni kuruyorum düzenimi.planlı artık herşey.o yüzden size zaman ayırabilmeye başladım

annem bana çok yakın akşama yemeğe ona gidicem, evde yemek yok kaydirigubbakcemile3
taze fasülyeyi bizde çoks eviyoruz, bire yanın akarpuz oldumu mis mis

mısra, nezaman test yapcan.

jülide, hoşgeldin nasılsın tatlım? senin gelinlik noldu.
herşeyi gördük onu görmedik sanki.

mısracım, onlar kalkıcak ama annem henüz izin vermiyor birazcık daha dursunmuş
gelen çıplak görmesinmiş opuyorumnanaktan

Tibiscim, cok tatli bir evin var. Hele halina bayildim. Ama bende pecete sevmiyorum misra gibi. Ama herkesin sevki degisiktir...

sağol canım, sizde oturun inşallah.
hepimiz bir ömür mutlu olalım.

Anladım Tubişcim anneciğininde kalbi kırılmasın madem biraz daha kalsınlar :)

Test ne zaman yapayım bilemiyorum çünkü normaldede çok düzenli değildir regl tarihlerim

selam kızlarrr

ay ne güzel herkes toplanmış buraya:)))

tubiş canım evini ilk defa görüyorum çok güzel gerçekten:)))

bebismi geliyooorr :lepi::CüvCüv:
kizlar artik bende burdayimmmzemuszemus

Gelinligin resmini cekmemistim canim. Onu unuttum senağlama Artik dügün günü cekerim ;=)))

Aha takma Kipriklerim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…