2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlaar selam uzun zamandır yoktum özlemişim yaw sizi hazırlıklardan bi türlü vakit bulamadım, yatak odamı yaptırmaya başladım. Geceyim bşy sorcam makyajını nerde yaptıracaksın ankarada ben araştırıyorum ama bulamadım bi yer..

yasmin bu yazdıklarımın hepsi bende var bulamadığın olursa söyle gönderirim.
fakat şöyle bir şey oluyor bazı şarkılar ses sisteminde bozuk çalabiliyor.
bizde iki tanede sorun oldu. diğerleri problemsiz çaldı.
çalıgıclar en az 300 lira istiyormuş, bana çok geldi ertesi gün düğün olucaktı zaten bu şekilde yapmak daha karlı :lepi:

tam olarak nasıl oldu kına gecesi tubişcim anlatırmısın neler yapıldı,sıralama nasıldı falan ???

off makyaj benim içinde sorun kalıcı olmasını istiyorum yaaa ama kimseye güvenemiyorum kendi malzemelerimi mi götürsem acaba ??

ama her zaman kullanmayacağım malzemelerede o kadar çok para vermek istemiyorum

ama düğündede herkes şapır şupur öpüp makyajımı bozucak

tubiş düğün günü yanıma ruj falanda alayım dimi iyi de iki arada bi derede nası tazeliycem ben rujumu yaww CADIARZU

ay kızlar az önce evde kalan son eşyalarımı da topladım bavula yerleştirdim bu akşam nişanlım gelip alacak kalanları pek bir garip oldum yahu bu evdeki son iki günüm hala gerçek değilmiş gibi geliyor

hepinize selam...
uzun zamandır uğrayamamıştım, uğradığımda da kimsecikler olmuyordu.
kuşlar yuvalarından bir bir uçmuş...
Allah herkesin gönlüne göre versin, bizi çook mutlu etsin.

gece 7 güncüğü kalmış, üstelik bugun son iş gününmüş.

pink, sadece 2 günün kalmış, 2 gün soınra bambaşka bir hayat bekliyor seni.

valla kızlar porselen makyaj varmış onu sorun derim ben. Ayrıca Çok kalıcı ve uzun ömürlüymüş

kızlaar selam uzun zamandır yoktum özlemişim yaw sizi hazırlıklardan bi türlü vakit bulamadım, yatak odamı yaptırmaya başladım. Geceyim bşy sorcam makyajını nerde yaptıracaksın ankarada ben araştırıyorum ama bulamadım bi yer..

Canım Tunalıda Burak Makyaj Stüdyosu. 225 lira...

kızlarcim sirkette son yarım saatim, artık toparliyorum bilgisayarımı falan. 2 hafta online olamam. Bu süre içinde evlenenlere çooook mutluluklar, inşallah hepimizinki çok güzel geçecek. Benim için dua edin...

özellikle double, yasmine, rasiba, khena, croiselle, pinkgun, tubis, burcuozge, made ve elifsever ama aslında bütün herkes... 4 aydır buraya yazıyorum... Nişanlandığım günden beri. Hepiniz bir dolu konuda bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tek tek çok teşekkürler. Aynı yolda yürürken benzer şeyler yaşarken sizlerle bir arada olmak çok güzeldi... Muhabbetimizin hiç bitmemesi dileğiyle...

Son düzenleme:
hepinize selam...
uzun zamandır uğrayamamıştım, uğradığımda da kimsecikler olmuyordu.
kuşlar yuvalarından bir bir uçmuş...
Allah herkesin gönlüne göre versin, bizi çook mutlu etsin.

gece 7 güncüğü kalmış, üstelik bugun son iş gününmüş.

pink, sadece 2 günün kalmış, 2 gün soınra bambaşka bir hayat bekliyor seni.

evet canım bambaşka bir hayat ama inşallah çok çok daha güzel bir hayat sevdiğim erkekle birlikte :asigim:

kızlarcim sirkette son yarım saatim, artık toparliyorum bilgisayarımı falan. 2 hafta online olamam. Bu süre içinde evlenenlere çooook mutluluklar, inşallah hepimizinki çok güzel geçecek. Benim için dua edin...

özellikle double, yasmine, rasiba, pinkgun, tubis, burcuozge, made ve elifsever ama aslında bütün herkes... 4 aydır buraya yazıyorum... Nişanlandığım günden beri. Hepiniz bir dolu konuda bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tek tek çok teşekkürler. Aynı yolda yürürken benzer şeyler yaşarken sizlerle bir arada olmak çok güzeldi... Muhabbetimizin hiç bitmemesi dileğiyle...

canım bende sana mutluluklar dilerim evlendikten sonrada seni buralarda görmek isterim şahsen ben bu topikten ayrılmayı düşünmüyorum evlensem de burayı ve kızları çook seviyorum,öptüm kendine iyi bak

özellikle double, yasmine, rasiba, khena, croiselle, pinkgun, tubis, burcuozge, made ve elifsever ama aslında bütün herkes... 4 aydır buraya yazıyorum... Nişanlandığım günden beri. Hepiniz bir dolu konuda bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tek tek çok teşekkürler. Aynı yolda yürürken benzer şeyler yaşarken sizlerle bir arada olmak çok güzeldi... Muhabbetimizin hiç bitmemesi dileğiyle...

geceyimben Allah yardımcın olsun. herşey gönlünce olsun aksilikler felan senden uzak olsun canım.mutluluklar dilerim :1hug: hayalindeki düğün ve muhteşem bi balayı geçirmen dileğiyle kaydirigubbakcemile5

ay kızlar az önce evde kalan son eşyalarımı da topladım bavula yerleştirdim bu akşam nişanlım gelip alacak kalanları pek bir garip oldum yahu bu evdeki son iki günüm hala gerçek değilmiş gibi geliyor

pinkgun heyecan mutluluk bi çok duygunun karışık olduğu bişey olsa gerek hislerin. artık bende evlenip evime yerleşmek istiyorum yaa :nazar: 2 ağustosa çok var daa kaydirigubbakcemile3 inşallah herşey gönlünce olur tatlım seninde Şeniz

canım bende sana mutluluklar dilerim evlendikten sonrada seni buralarda görmek isterim şahsen ben bu topikten ayrılmayı düşünmüyorum evlensem de burayı ve kızları çook seviyorum,öptüm kendine iyi bak

canımlarım ikinizede mutuluklar :))))))) en kısa sürede burda görmek istiyoruz sizleri yalnız bırakmayın ihmal etmeyin sakın bizi :)))Şenizkaydirigubbakcemile5

merhaba kizlar, yarin benim icin büyük gün :) kinam var yarin aksam. camiide program ile yapacagiz. bugün gidip resim cektim masa süslemesini felan. sizlerlede paylasmak istiyorum
cimg6822.jpg

aysun ve felicity ikinize de şimdiden mutluluklar dilerim.geceyimben sana daha erken ama madem bi süre giremeyeceksin senide aradan çıkartalaım :)
kızlar bakın ne olur sakin olun.ben hala o kafayı yarıp kanlı gelşnlik giydiğim için eşşek gibi pişmanım.sakin olun kimseyi duymayın.
hepinizi çok seviyorum çok mutlu olun inşallahhhhhhh.

ah aahhhh kuşum son iki geceni iyi değerlendir o evde.her yerinin kokusunu ciğerine yerleştir.ben çok özlüyorum annemlerin evini.son gecemde çok hüzünlenmiştim.düşündükçe bile burnumun direği sızlıyor. :çok üzgünüm:

X