2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tatlım, yasmins ayesinde bizde seni ve gelinliğini gördük.

strestendir yada çok düşünüyon direk ona konsantre oldun sırnaşık şey

kızlar tubiş ve elif evlendi burayı teketti galibasenağlama

benim işlerim vardı ancak gelebildim,

double, nikah günün hayırlı olsun canım.

khenada uğramış arada keyfi iyimiş sevindim.

bende iyim kısçeler çalışıyorum topikler arası turdayım şimdi.

yasmin kız ne dedikodusu kimi çekiştirceniz.

gece, gelinliğini inceledim tekrar etekt dediğin gibi olmamış düzeltiyorlarmı
ayrıca çamaşır olayı herkese oluyor ben 3 kez değiştirdim. senin gibiyim tek orada fazlalık yok sonra çamaşırın içine glop denilen takviyeden aldım. kaydirigubbakcemile2

aa kimse yokmu kızlar yaa
benim son 3 günüm sonunda :))
bugün işyerindeki son günümdü 20 günlük bi ara vercem oh be
yalnız en korktuğum şey başıma geldi ben sanırım grip oluyorum tam da düğün üzeri (

aysuncum az kaldı senin de ha gayret fıstığım sık dişini.sakın benim gibi delilikler yapmaaa!!!!!

ne güzel atlattın sen elifcim off vakitsizlikten kuafor provasına bile gidemedim o gün artık nasıl olursa,eminim pek beğenmicem kendimi,ya o kadar garip korkularım varki bitsede kurtulsam demeye başladım,şu düğün stresinin üstüne tanımıyorum valla -tatlicadiarzu-

bunlar çiçekli kına kutularım
[/URL][/IMG]
bunlarda kalpli olanlar hepsi aynı olmasın dedim 50 tane çiçekli 50 tane kalpli:dance:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kutularda böyle kızlar

dalina canım çok iyi düşünmüşsün bu kutuları çok sevimlilermiş,benimkiler renkli keselerde ama fotoğraf makinam da yokki resimleri göstereyim artık herşeyi evlendikten sonra gösterebilcem size

geceyimben ikisindede çok güzel görünüyorsun gelinliğin çok güzel olmuş bence hele duvağına bayıldım :asigim:

canım çok az kalmış bol bol meyve ye ve ekstadan vitamin ilacı al hatta antibiyotik içki hastalanmadan düzel, bn kendimi kırgın hisstiğimde öle yapıyorum ve hastalanmadan kurtuluyorumhihoyyyt

ben kına ıcın eldıven yerıne cok guzel bısey aldım ekleyebılırsem onu eklıycem sımdı:)

kına eldıveno yerıne sadece kına uzerıne pecete koyup bunu baglıorsun satıcı önerdı banada farklı geldıgı ıcın aldım :)

Günaydın kızlar,
Bugün işteki son günüm... Bi heyecan bastı ki beni sormayın.... Nedense birden bire kalbim pırpır oldu. Bugün boş bırakmayın beni, sık sık yazın... Bi daha yokum bak 15 gün...

geceyimben ikisindede çok güzel görünüyorsun gelinliğin çok güzel olmuş bence hele duvağına bayıldım :asigim:

Pinkguncum teşekkür ederim canım. Gelinlik düzeltilince daha da güzel olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…