yaww ne dedikodusu bişi kaçırdım mı :1shok:
iyi akşamlar millet yazdıklarınızı okuyabilmek için busaatte evinde internet olan kim var diye düşündüm ve misafirliğe geldim ama tam 2 saattir yazdıklarınızı okuyorum nasılda özlemişim hem ağladıp hem güldüm yazılanları okuyunca
kız burdan o sonucu mu çıkardın. Ben hala şişkoyum, şu hayatta tek fazlasi olmayan yerim göğüslerim.
Ama aslında benim dipcik gibi olmam çok önemli değil, beyim dipcik gibi olsun :))))))
8 gün kala başıma mı vurdu ne!
kızlar tubiş ve elif evlendi burayı teketti galibasenağlama
aysuncum az kaldı senin de ha gayret fıstığım sık dişini.sakın benim gibi delilikler yapmaaa!!!!!
bunlar çiçekli kına kutularım
[/URL][/IMG]
bunlarda kalpli olanlar hepsi aynı olmasın dedim 50 tane çiçekli 50 tane kalpli:dance:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
kutularda böyle kızlar
Eteğinin toplamasıni düzeltireceğim. benimki düz oldu ama denediğimin eteği asimetrik gibi toplanmişti. Biraz daha yukarı aldırıp eğimli yaptıracağım.
ay durun resim koyayım anlatana kadar... Tüllü olan denediğim, dantelli olan dikilen... eteklerin toplamasına dikkat.
aa kimse yokmu kızlar yaa
benim son 3 günüm sonunda :))
bugün işyerindeki son günümdü 20 günlük bi ara vercem oh be
yalnız en korktuğum şey başıma geldi ben sanırım grip oluyorum tam da düğün üzeri(
dalına bende aynı kına kutularından aldım 150 tane cok cıcı duruorlarr:)
geceyimben ikisindede çok güzel görünüyorsun gelinliğin çok güzel olmuş bence hele duvağına bayıldım :asigim: