ayyy benim daha 37 günümm varrr benneyaptımki
haklısınız kızlar panik olmamam gerek ama neden böyle anlamıyorum... şimdiye kadar hiç bukdr gerilmemiştim... aman şu ne olacak bu ne olacak diye geriliyordum... ama bugün daha beter durumdayım... herşey üzerime üzerime geliyor sanki((
hiç bişey içime sinmiyor... istediğim şeyler bunlar değildi(( herşey kötü gidiyor ((
ayy tubacım çok sağol canım benim ya valla iyi geldi yazdıkların Şeniz
hakketen bi çanta hazırlasam iyi olcak kendime hiç aklıma gelmemişti
bugün gelinliğimi de deniyeyim son bir kez,makinam olsa size de gösterirdim giyip
şu avuç açmama adeti bizde de var canım nişanlımdan tüyoyu aldım zaten altın almış avucuma koymak için o yuzden hiiç düşünmuyorum avucumu açmayı -tatlicadiarzu-
haklısınız kızlar panik olmamam gerek ama neden böyle anlamıyorum... şimdiye kadar hiç bukdr gerilmemiştim... aman şu ne olacak bu ne olacak diye geriliyordum... ama bugün daha beter durumdayım... herşey üzerime üzerime geliyor sanki((
hiç bişey içime sinmiyor... istediğim şeyler bunlar değildi(( herşey kötü gidiyor ((
ben benim kayınvalidemin hiiiiiiç düşüneceğini sanmıyorum böyle şeyleri. O yüzden kuzu kuzu açarım herhalde... Açmayıp napacam, kadının bi kuyumcuya gidip altın almasını mı bekleyecem?
ben benim kayınvalidemin hiiiiiiç düşüneceğini sanmıyorum böyle şeyleri. O yüzden kuzu kuzu açarım herhalde... Açmayıp napacam, kadının bi kuyumcuya gidip altın almasını mı bekleyecem?
onlarda da varmış demek ki iyi kayınvaliden koyar altını.
tlfonla resim çekemiyormusun.
slm kızlar :dance:
bu gün gelin ayakkabımı almaya gitçem :dance:
Günaydin kizceler ;=))))
Hava cok güzel. Biraz güneslenecegim ;=)))
Üniversitedee bir is buldum. Nisanlimda buldu. Ama dügüne kadar calisacagiz sadece. Yani tam olarak bizim meslegimiz degil. Ama en azinda biraz paramiz olur iste. Is bakmaya devam ;=)))
Sacimin uzamasi icin cinko aliyorum. Dügünde sacimi acik istiyorum. Ne kadar uzarsa kar ;=)))
sağol tubişcim Şeniz inşallah güzel olur herşey
yarın kına gecesi yapıyorum istemeye istemeye sırf annemle babannemin gönlü olsun diye
şimdi de kına gecesi müzikleri seçiyorum bir yandan
göçmen olduğumuz için bol bol trakya müzikleri indiriyorum bol halaylı bi gece olcak galiba sositososito