2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya bi de bu aralar stresten nişanlıma ve onun ailesine sarıyorum habire
kavga etmeden evlensek bari
her yaptıkları batıyo bu aralar daha doğrusu yapmadıkları

aysun balım gelmiş,
tatlım daha önce deseydin bende müzikler vardı gönderirdim sana, havalar aynıymış zaten.
neyse sakın stres yapma, kimseyi duyma, o ona bunu demiş şu şöyle yapmış diye senin yanında anlatırlarsa falan benim yanımda konuşmayın de, yoksa kafana takılır moralin bozulur.
kına gecesi için iyiki zorlamışar olmadan olmaz çok güzel oluyor.
kına yakılırken avucunu açmama varmı sizde kayınvalide altın koyarda açılır, varsa onuda yap.
düğünde yanında olması gereken şeyleri bugünden bir çantaya koy. hepsini gelinliğinin yanına bırak.
aklıma gelenler bunlar, seni görünce pek sevindim bana heyecan basıyor çok güzel olucaksın eminim.

haklısınız kızlar panik olmamam gerek ama neden böyle anlamıyorum... şimdiye kadar hiç bukdr gerilmemiştim... aman şu ne olacak bu ne olacak diye geriliyordum... ama bugün daha beter durumdayım... herşey üzerime üzerime geliyor sanki((
hiç bişey içime sinmiyor... istediğim şeyler bunlar değildi(( herşey kötü gidiyor((

ayy tubacım çok sağol canım benim ya valla iyi geldi yazdıkların Şeniz
hakketen bi çanta hazırlasam iyi olcak kendime hiç aklıma gelmemişti
bugün gelinliğimi de deniyeyim son bir kez,makinam olsa size de gösterirdim giyip
şu avuç açmama adeti bizde de var canım nişanlımdan tüyoyu aldım zaten altın almış avucuma koymak için o yuzden hiiç düşünmuyorum avucumu açmayı -tatlicadiarzu-

ben benim kayınvalidemin hiiiiiiç düşüneceğini sanmıyorum böyle şeyleri. O yüzden kuzu kuzu açarım herhalde... Açmayıp napacam, kadının bi kuyumcuya gidip altın almasını mı bekleyecem?

stresten dolayı sana öyle geliyordur, sürekli kafanda şu olcak bu olucak böyle olucak diye kuruyorsundur, aksamalar oluncada üzlüyorsun.

onlarda da varmış demek ki iyi kayınvaliden koyar altını.
tlfonla resim çekemiyormusun.

nastasiacım inan hepimiz de öyle kimi zaman vakitsizlikten kimi zaman da nakitsizlikten istediğimiz şeyleri yapamıyoruz ya da içimize sinmeden yapıyoruz
ama gece çok haklı önce kendinle ilgili şeyleri hallet ben o hatayı yaptım hep evi düzenlemeye onun eksiklerini halletmeye çalıştım düğün günüyle ilgili kendime yeteri kadar zaman ayıramadım

ben benim kayınvalidemin hiiiiiiç düşüneceğini sanmıyorum böyle şeyleri. O yüzden kuzu kuzu açarım herhalde... Açmayıp napacam, kadının bi kuyumcuya gidip altın almasını mı bekleyecem?

varsa sizde de böyle bir şey nişanlına söyliyeceksin hazırlıklı gelecekler.

Günaydin kizceler ;=))))
Hava cok güzel. Biraz güneslenecegim ;=)))
Üniversitedee bir is buldum. Nisanlimda buldu. Ama dügüne kadar calisacagiz sadece. Yani tam olarak bizim meslegimiz degil. Ama en azinda biraz paramiz olur iste. Is bakmaya devam ;=)))

Sacimin uzamasi icin cinko aliyorum. Dügünde sacimi acik istiyorum. Ne kadar uzarsa kar ;=)))

kızlar kınada bütün herkes bilir gelin elini açmaz kaynanada mutlaka altın koymak zorunda kalır hahaha:))) bence deneyin bi açmayın elinizi hahahha:))))

bu arada kesinlikle yolunda gitmeyen çok şey war bunun yanı sıra yolunda gidende çok şey war... ben gerilmiş durumdayım acayip dercede... dediiniz gibi kendime hiç vakit ayıramıyorum... düğünle ilgili herşey aksiliklerle dolu olacak... aslında ben hazirana kdr ev yerleşsin ondan sonra kalan günlerde kendime ve düğüne ayırayım diodum olmadı((

:roflol: ilahi gece :roflol: canım eğer sizde öyle bir adet varsa nişanlına çıtlatsan olmazmı :uhm:

onlarda da varmış demek ki iyi kayınvaliden koyar altını.
tlfonla resim çekemiyormusun.

telefonumun kamerası çok kötü karanlık çekiyo ama denerim yinede

slm kızlar :dance:
bu gün gelin ayakkabımı almaya gitçem :dance:

aklında olan model varmı? yoksa yenimi bakacaksın.

uzamazsa çıt çıt taktırırsın.

benim kınamda aynen öyle olcak bol halaylı :dance: bizim havaları çok seviyorumya bol bol döktürüyoz

altın meselesini nişanlıma söylesem nolcak söyleyeyim size, gidip kendi alacak, annesine verecek, annesi bana verecek. Bi cebimizden çıkacak, diğerine girecek. Bi de üstüne altın istemiş diye lafı olacak... Hiç gerek yok valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…