2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok kız çikolata yemeyeyim düğün öncesi.

Ay durun size bi şey anlatayım :)

Gelinliğin ilk provalarında ordaki çamaşırla deniyordum gelinliği, sonra kendi çamaşırımı aldım. Yine benim gelinlikçimden, aynı model aynı beden... Neyse son 2 provada kendi çamaşırımla denedim gelinliği. Ay benim göğüsler meğer ne ufalmış 1 ayda... Önceki provalarda olan çamaşır nasıl bol.. Zaten küçükler, çok üzüldüm. Dediler ki, o zaman periyod dönemindi, ondan şişmiştir, merak etme silikon koyarız vs vs... Tamam dedim. Silikonları yerleştirdiler.

Gelinlik bitti, ben teslim aldım. Ama anacım, benim göğüsten gidenler sanki koltuk altıma yerleşmiş, nasıl taşma var. Üzüldüm biraz, günlerdir söyleniyorum ya, şişko gelin olacam diye, ondan...

Neyse dün tadilata götürdüm ya gelinliği, yanıma benim çamaşırı almamıştım. Yine onlarınkini giydim. Anacım benim göğüsler yine büyümüş, koltuk altımdaki yağlar yine göğüslerime dolmus. Yaw bu 2 günde olacak iş değil. Dedim "bunun bedeni ne?" Söylediler, "75B seninkiyle aynı". "Ay" dedim "bu bana tam oldu, vallahi evdeki böyle değil". Eve gidip baktım yanlışlıkla 85B vermişler bana! Silikonu falan da takınca, sığamamışım gelinliğe ondan taşmış her yerimden öyle...

:)))))))))))

kız burdan o sonucu mu çıkardın. Ben hala şişkoyum, şu hayatta tek fazlasi olmayan yerim göğüslerim.

Ama aslında benim dipcik gibi olmam çok önemli değil, beyim dipcik gibi olsun :))))))

8 gün kala başıma mı vurdu ne!

slm kızlar
croiselle canım sana bişi sorcam sn tekirdağlısın sanırım tekirdağ öğretmen evindeki düğünler nsl oluyo biliyonmu kayınvalidemler illa orayı tuttu çünkü pek içime sinmedi pahalıda :uhm:

günaydın güzel gelinler:)
geceyim panik yapma bak birazdan o seni arayacak uykulu bi sesle...

made nerlerdesin kız sen teyse oluyozmu

neye güldün kız, çamaşıra mı?

evet canım yaa çamaşır olayı kopardı beni :roflol:

slm kızlar
croiselle canım sana bişi sorcam sn tekirdağlısın sanırım tekirdağ öğretmen evindeki düğünler nsl oluyo biliyonmu kayınvalidemler illa orayı tuttu çünkü pek içime sinmedi pahalıda :uhm:

canım çorludayım ben maalesef tekirdağdaki öğretmen evini hiç bilmiyorum
ama diğer salonlara göre eminim daha düşüktür fiyatı
güzel bir organizasyon yaparsanız eminim çok güzel olur
herşey organizasyona bağlı çünkü mekanın pek önemi yok bence
benimde kayseride orduevinin bahçesinde olacak ama öyle bir ayarlayacağım ki herkes böle :1shok: olcak kaydirigubbakcemile3

Nilayım teşekkürler bacım bi çeyiz topiği , bi kilo topiği , bi yandan iş koşturup duruyom valla o yüzden görmedim Şeniz

ayy gece çok güldüm senin çmaşır olayına:)))))))
aynı şey benimde başıma geldi normal iç çamaşırı ölçümde aldım büstyerimi

anam olan şey sonradan bollaştı:roflol: değiştiremiyorumda ööyle idare edicez artık allhtan bolluğu fazla belli olmuypr

merhaba kızlarrr herkesin keyifler yerinde galiba :) Bu düğün listesini kim hazırlıyor bakiim tamam hep burlarda değiliz ama arada bir uğrayıp ses veriyoruz 25 temmuz unutmayın beni :)

ben hala evi ayarlayamadım çok stresliyim, aslında oturmayı istediğimiz site belli ama bir iki ev sahibiyle görüştük çok kıldılar uyuz olduk biz de nişanlımla hala iki yerden haber veriyoruz hayırlısı olsun inşallah..

gelinliğimin siparişini verdim nereye gittiysem çok geç kalmışsın dediler strese soktular beni düğünden on gün önce teslim alıcam sizce iyii miii??

X