2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

az kalmış canım yececan olması doğal pazar günü anlatırsın artık bizehihoyyyt ve resimleride paylaşırsın :dance:

iyi akşamlar millet yazdıklarınızı okuyabilmek için busaatte evinde internet olan kim var diye düşündüm ve misafirliğe geldim ama tam 2 saattir yazdıklarınızı okuyorum nasılda özlemişim hem ağladıp hem güldüm yazılanları okuyunca

burcucum allah kavuştursun demek sonkez yolcu ettin
elifcim allah mesut etsin sonunda muradına erdin yaşanan kötü olab herşey geride kaldı artık önünüzde kocaman uzun uzun mutlu yıllar var aylardır beklediğin günleri yaşıyorsun tadını çıkar.

yasmincim en kısa zamanda buşuşmak üzere seni özledim iyiki evleniyorum cümlesini çok söylüyorum çünkü bu süreçte seni tanıma fırsatı buldum iyiki vasrsın ve yanımdasın

off kızlar off bensiz yine kaynatmışsınız ne geçmişi ne geleceği okuyabiliyorum iş yerinden kaçamak girdim yeni olduğum için daha kim nedir bilmiyorum ondan giremiyorum akşamlarıda yeni evle uğraşıyoruz giremiyorum.. onun için beni unutmayın arada anın benii senağlama gerçi bu aralar cuma günleri hep unutuyorum bildirimi yulaf sağolsun hatırlatıyo oda olmasa çoktan atılmıştım herhalde gruptan...

kızlar bu arada bi haberim daha var tazminatımı bugün ödicekler galiba öderlerse borçsuz evlenicezzzzz delikafaduldenhihoyyyt
Allahıma binlerce şükür bu kadar zorluktan sonra bu rahatlığıda gösterecek inşallah bizee
neyse kızlar kestane kebap acele cevappp :)) bu arada bana yaptığınız yorumları görmeye bile fırsatım olmuyo ama biliyorumki sizde beni seviyosunuzzz
hem ben sevilmezmiyim ya şu şirirnliğe bak yarabbimmmm-tatlicadiarzu-

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün nikah işlemlerini halletik:)

2 temmuz da nikahımızı kıyılıyor :))))))))))

arzu kız seni unuturmuyuz hiç :)))))) deliiiiiiiiiii

yasmincim en kısa zamanda buşuşmak üzere seni özledim iyiki evleniyorum cümlesini çok söylüyorum çünkü bu süreçte seni tanıma fırsatı buldum iyiki vasrsın ve yanımdasın

ayyy ben seni yerimmmm yaaaa.. canım benim az kaldı çok yakında buluşcazz gelinliklerimiz bitmiş olacak ve bu sefer sabahtan akşama kadar üstümden çıkarmıcamm :)))))))))))......

günaydın kızlar khena ya çok sevindim yaa ne güzel nazar değmesin inşallah

double hayırlı olsun tatlım

günaydın kızlar, sabah 7.30'dan beri nişanlımı ariyorum, açmıyor teli. Sanırım bi 20 defa aramisimdir. Deli olacağım. Bi yandan merak ediyorum, bi yandan uyuyakalmıştır diyorum... Offf offf....

günaydın kızlar nasılsınız:)))
geceyim ben ulaşabildin mi nişanlına cnm?? kötü hbr tez duyulur cnm merak etme yoktur bişey... dediin gibi uyuyakalmıştır veya telin sesini kapalı unutmuştur hahaha ben öle yaparım unuturum kısık seste

günaydın güzel gelinler:)
geceyim panik yapma bak birazdan o seni arayacak uykulu bi sesle...

ay ben bu adamı öldürsem yeri... uyuyakalmış evet! telefonunu salonda unutmuş, oturma odasında uyumus (yatak odasında uyumasına izin vermiyorum da :) ) O zaman beni uyandır demeyecek, uyandır diyorsa telefonunu yanına alacak. Telepatik olarak mı uyandıracağım ben bu adamı yahu. Küstüm işte. Panikten öldürdü beni. Küstüm küstüm...

aferim bacım bu durumda en iyi şey küsmek:):CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 deli yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…