yok kız çikolata yemeyeyim düğün öncesi.
Ay durun size bi şey anlatayım :)
Gelinliğin ilk provalarında ordaki çamaşırla deniyordum gelinliği, sonra kendi çamaşırımı aldım. Yine benim gelinlikçimden, aynı model aynı beden... Neyse son 2 provada kendi çamaşırımla denedim gelinliği. Ay benim göğüsler meğer ne ufalmış 1 ayda... Önceki provalarda olan çamaşır nasıl bol.. Zaten küçükler, çok üzüldüm. Dediler ki, o zaman periyod dönemindi, ondan şişmiştir, merak etme silikon koyarız vs vs... Tamam dedim. Silikonları yerleştirdiler.
Gelinlik bitti, ben teslim aldım. Ama anacım, benim göğüsten gidenler sanki koltuk altıma yerleşmiş, nasıl taşma var. Üzüldüm biraz, günlerdir söyleniyorum ya, şişko gelin olacam diye, ondan...
Neyse dün tadilata götürdüm ya gelinliği, yanıma benim çamaşırı almamıştım. Yine onlarınkini giydim. Anacım benim göğüsler yine büyümüş, koltuk altımdaki yağlar yine göğüslerime dolmus. Yaw bu 2 günde olacak iş değil. Dedim "bunun bedeni ne?" Söylediler, "75B seninkiyle aynı". "Ay" dedim "bu bana tam oldu, vallahi evdeki böyle değil". Eve gidip baktım yanlışlıkla 85B vermişler bana! Silikonu falan da takınca, sığamamışım gelinliğe ondan taşmış her yerimden öyle...
:)))))))))))