Kızlar iyi haberlerim varrrr hihoyyyt yarın işe başlıyorummmmmmmmmm :sm_cool:
Günaydin kizceler...
Ay kiz Khenaaaa, inanmiyorum. Ne cabuk is buldun, ne cabuk is basi yaptin?????
Hayirli ugurlu olsun canim. Senin icin cok ama cok sevindim ;=)
Orman müdürlügüde paket yapiyo mu canim?
Teşekkür ederim burcumm uçuyorummm :sm_cool:ohhh bu çok güzel haberrrr:sm_cool:
hayırlı olsun canımmmŞeniz
Khena hayırlı olsun cnm benim inan çok sevindim senin adına
hihoyyyt hihoyyyt son zamanlarda duyduğun ender iyi haberlerden birisi alkisalkisalkis
hayırlı uğurlu olsun cnmm
merhaba 2009 gelinleri :) nasilsiniz kizlarrr?
Ya canım o kadar çok iş başvurusu yaptımki inan ççok sıkıldım bazen günde 3 yere bazen 1 yere gittim ama sürekli görüşmelere gittim gazete ilanlarına başvurdun kariyer.net falan derken Allah yüzümüze güldü 18. günde işimi buldum çok şükür şartlarıda istediğim gibi evime çok yakın yürüyerek 10-15 dk zaten araç gitmiyo oraya. hafta sonum yok. aldığım maaştan yol parası verme derdim olmayacak :) oda bana kalacak kaydirigubbakcemile2 Bide bol bol dua ettim :) :Saruboceq: Allah sonunda kabul etti dualerımı
Teşekkür ederim burcumm uçuyorummm :sm_cool:
Teşekkür ederim canım hepinizin destekleri sayesinde bu kötü günler atlattımm Şeniz
Sağol canım inan kötü haberler öyle peş peşe gelmiştiki.. iyi haberlerde çok şükür peş peşe gelmeye başladııı
Sağol canım ben iyiyim sen nasılsın
Kızlar bu arada bir iyi haber dahaa evimizide tuttukkk alkisalkisalkishihoyyyt
yaşamayı seviyoruummmdelikafadulden sizi daha çok seviyorummm:1hug:
hepinizi ahanda böyle öpüyoreee Şenizşutarafagitti
Kızlar iyi haberlerim varrrr hihoyyyt yarın işe başlıyorummmmmmmmmm :sm_cool:
ya kizlar nerdesiniz????
aa bi de unutmadan size davetiyemi ekleyeyim kızlar,mayıs düğünü ya böyle bahara uygun bir davetiye olsun dedik ve bunu seçtik :asigim:
çok şirin olmuş canım alkisalkisalkis
ayy ben şu listeyi bi güncelleyeyim sanırım ilk sırada sen olmalısınn kaydirigubbakcemile3
aa bi de unutmadan size davetiyemi ekleyeyim kızlar,mayıs düğünü ya böyle bahara uygun bir davetiye olsun dedik ve bunu seçtik :asigim:
çok şirin olmuş canım alkisalkisalkis
ayy ben şu listeyi bi güncelleyeyim sanırım ilk sırada sen olmalısınn kaydirigubbakcemile3
Hayııır ilk sırada ben olmalıyım..hihoyyyt
Ayy tırstım birden yaa :çok üzgünüm:
Günaydın Kızlar
Pink davetiyen çok kibar tam bahara uygun olmuş dediğin gibi