2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bn fotoğraf ekleyemiyorum yaaaasenağlama bikere ekledim bidaha olmuyo sizinle kına örtümü paylaşmak istedim ama ekleyemiyorum. Lütfen yardım edermisiniz bana:Saruboceq:

çok sıkıldım bugün kimseler yok diğer topikelrde dolanıp duruyorum.

buranın ahaliside gelmeyi düşünmüyor artık sanırım, yasmini buralarda gördüm hiç yazmamış.

kızlarrr...sanırım bana yardımcı olabilirsiniz..temmuz 25de düğünüm var, şu anda yurt dışındayım ve 20 haziranda trabzonda olacağım.gelinliğimide gelir gelmez alacağım nasipse.ama çok kafama takılıyo sorun olmaz dimiçyani o kadar kısa zamanda gelinlik alabailirim ve yapılacak son rutuşlarıda yapılır dimi...bu sters öldürecek beni ya......

selam kızlar kuğu gelininiz geldi :))
kaç gündür bi telaş oraya koş buraya koş yoruluyom valla inşallah bunlar yağ olarak gidiyodur..
ya sizle muhabbeti dertleşmeyi konuşmayı çok özledim...
evde olunca sabahtan akşama kadar boş olacağımı hayal ederken bi sabah oluyo bi akşam nasıl zaman geçiyo anlamıyorum. nete girmem le çıkmam bir oluyor sizi özledimmmmm
bu arada boğazımı tutamıyorum ama çok yürüyor çok hareket ediyorum
dolayısıyla ufak ufak kilolar gidiyo

ev tuttuğumuzu söylemişmiydim hatırlamıyorum ama tuttuk onuda söyliyim bu arada bugün ikinci görüşme için bi şirkete gittim iyi geçti ama çok görüşmeye gelen vardı. bakalım o kadar kişi içinden benim gibi nadide bir insanı yakalayabilmişlermi :)
eski işyerimden tazminat için aradılar ve maaşım için muhasebeye gittim konuştum biraz uzlaşma yaptık. patroniçlerde kabul ederlerse her ay 4 taksitte ödeyecekler tazminatımı...

bende durumlar böyle arkadaşlar son hız iş aramaya devam
sizi seviyorummmm

kısa kısa baktım elif mutluluklar dilerim... düğünde yaşadığın aksilikleri ömür boyu bir daha yaşamazsın inşallah. geçmiş olsun aynı zamanda...

kızlarrr...sanırım bana yardımcı olabilirsiniz..temmuz 25de düğünüm var, şu anda yurt dışındayım ve 20 haziranda trabzonda olacağım.gelinliğimide gelir gelmez alacağım nasipse.ama çok kafama takılıyo sorun olmaz dimiçyani o kadar kısa zamanda gelinlik alabailirim ve yapılacak son rutuşlarıda yapılır dimi...bu sters öldürecek beni ya......

hazır gelinlik alırsan işin çok kolay 1 günde bile gelinlik alanlar var sıkma canını. ama diktirmeyi düşünüyosa o iş biraz yaş.. yani elinde hiç iş olmayann biri oturu bitirir.. ama yaz ayı malumm

kızlar selam
günler azaldıkça işler artıyo ve başımı kaşımaya zaman bulamıyorumm...
evimiz inşallah bu hafta bitecek ve yerleşeceğiz...doğalgazın onaylanmasını bekliyoruz...herşey hazır onun dışında gelecek ve yerleşecekk..
ama ben bittim yanii..
yorgun argın düğün yapıcam gibi duruyo...

Elifcim canımmmm hayırlı olsun kuzumm
gerçi okumayı hayal ettiğim şeyler değildi kafa göz patlamış ama neyse sağlık olsun...
yawruşum neden kendine bu kadar stres yaptın yaaa... kıyamam ben sana. bizde hafta sonu yoktuk bu gün geldik çok yorgunum genede senin belki uğramış olma ihtimalina karşı geldim nete. vede yazmışsın:) canım darısı başımıza diyorum kocamannnn kocamann öpüyorum.... detaylarıda bekliyorum:))))))

iyi akşamlar kızlar
ay elifcim de evlendi muradına erdi birkaç aksilik olmuş ama takma kafanı canımcım bir omur boyu mutluluklar dilerim tekrar kusum Şeniz

evveeeet sırada ben mi varım ne hihoyyyt

evet julidecim yaa haftaya evleniyorum yani şaka gibi
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :))
ama daha çok eksiğim var yaaa zaman yetmiyor işim yüzünden çok stres yaşıyrorum :KK43:(

Neyin daha hazir degil canim?
Bu ara ben bi pasta buldum ;=))) Dur ekliim resmini, cok begendim -tatlicadiarzu-

1000 YTL fiyat verdiler 300 kisilik pasta icin. Daha indirim yapmadik ama.

Bunlarda begendigim nikah fidanlari. Her modelden 75 tane alacagiz. ama yesil yerine beyaz kumas ile kaplatacagiz. Hepsi 200 TL ye geliyo.

Elifcim aksilikler olmuş ama artık herşey bitti ve aşkına kavuştun inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur hayatında başka hiçbir aksilik olmaz.kız sen votkayla kendine gelmişin ben napcam...... hem taaaaa uzak bi memlekete gelin gidiyom hemde içmeyi bilmem.Allah yardımcım olsun.bende bugün çeyizleri hazırlamaya başladım ve çok kötü bir stres var üstümde

Bunlarda begendigim nikah fidanlari. Her modelden 75 tane alacagiz. ama yesil yerine beyaz kumas ile kaplatacagiz. Hepsi 200 TL ye geliyo.

Canım çok güzel ben bir ara araştırmıştım eskişehir orman müdürlüğü ve istanbul orman müdürlüğünde var ve çok ucuza satıyorlar dışardan almana değmez... istersen sende bi araştır daha ucuza gelir...alkisalkisalkis

gÜNAYDIN kıZLARRR :eek:

Günaydın Canımmm
ve günaydın kızlar

Kızlar iyi haberlerim varrrr hihoyyyt yarın işe başlıyorummmmmmmmmm :sm_cool:

Günaydin kizceler...

Ay kiz Khenaaaa, inanmiyorum. Ne cabuk is buldun, ne cabuk is basi yaptin?????
Hayirli ugurlu olsun canim. Senin icin cok ama cok sevindim ;=)
Orman müdürlügüde paket yapiyo mu canim?

X