2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhaba kizlarrr, ne var ne yok? 10 gündür buralarda degildim kermesimiz vardi. artik buralardayim.

kızlar ben geldim yineee :))
evet evlendik,şaka gibi ama oldu bitti işte.o kadar gergindim ki size anlatamam.annem teyzem akrabalar hepsi bi yandan üstüme geldiler.bi ara sinir krizi geçirip kafamı dolaba vurdum ve kafam yarıldı.gelen ilk kişi bas bas bağırmaya başladı beni görünce çünkü kafam yarılmış ve gelinlik kan içinde.saçlar bozulmuş,makyaj ağlamaktan akmış....vs.kafama hemen alkol,gelinliğede oksijenli su ile temizlediler.ama hakkaten iğrenç görünüyordum.neyse,eve davul zurna falan geldi çalıyolar babam kuşağımı bağlıyo ben bağıra bağıra ağlıyorum.offf o kadar zormuş ki anlatamam.2 votka çaktım anca kendime geldim.
düğün yerine geldik aynaya bi baktım bi zombi bana bakıyor :)
hiçbişey yapmadan,yataktan kalktığım gibi gitseydim daha güzel olurdum kesin.ammaannn neyse bitti gitti.evlendik işte.hala çok arip geliyor.sanki annem arayıp nerde kaldın diye fırça kayacakmış gibi hissediyorum.yarın da balayı için yola çıkıcaz kısmetse.kızlar ne olur siz benim gibi olmayın.rahat olun kimseyi duymayın.ben tüm sülaleye zehir ettim düğün gününü,siz yapmayın.bu kadar heyecansız ve sakin olmam bu şekilde patladı anlayacağınız.eşim sağolsun çok destek oldu.şimdi evde oturuyoruz.o tv izliyo garip bişey yaaa.
neyse kaçayım artık.hepinizi seviyorum kızlar
iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
bu arada mısracım tüm gece gözlerim seni aradı ama kısmet değilmiş napalım....

canım yaaa neler yaaşamışsın öyle. keşke azıcık daha sakin olabilseydin:1no2:
umarım bundan sonrası çok güzel geçer. balayının tadını çıkarrhihoyyyt
mutluluklara.s.Şeniz

Günaydın iyi haftalar kızlar,

kızlar merhaba.. keyifler nasıl?elif te evleniyo bugun.hususi mesajımı attım,geldim:)

tubişcim evlenmiş yaa,kacırmısım!aptal kafam.. tubişim omur boyu mutluluklar dilerim.. resim falan yok mu?

canım düğün bitti geri geldim sen hiç ortlarada yoksun. Nerelerdesin?

elifcim, neden o akdar stres yaptın. Hiç kimseyi umursamayacaktın. Olan olmuş artık. İlerisi önemli olan MUTLULUKLAR canım.

Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar.

Elif,canım çokkkkkkkkkk özür dilerim.Misafirler çok fazla sayıdaydı,yaşçada bizlerden epeyce büyüktüler,siz oturun ben bir yere gidip geleceğim diyemedim.ınanki çok çokkkkkkk üzgünüm.
Düğün günü kulaklarınızı herşeye tıkamalısınız yoksa senin yaşadığın gibi üzücü şeyler olabiliyor.
Bende çok gergindim benimkide saç ve gelinliğimle ilgiliydi.

Kesinlikle ve kesinlikle arkadaşlar o gün sizin gününüz kör ve sağır olun görmeyin duymayın.Gelinliğinizide 1 hafta önce tekrar giyin bakın ,yapılacak birşeyler varmı.
Saçınızı önceden birkez yaptırın.

günaydın kızlar. elif evlendim i yaaa çok mutlu ol inşallah elifcim çok :asigim:

Günaydın KIzlarr
Elif kızda uçtu yuvadan hayırlısıyla bir ömür mutlulukla geçer inşallah
sırada kim var acep

roselinciğim tşk ederim canım davetiyem için hayırlı olsun demişsin:)))
fotoğrafını ekleyemiyorum bilg ile telefonum arasında bir bağlantı kopukluğu war((

elifciğim atlatmışsın yaa ne güsel:)) bende çok sakinim ve senin gibi patlayacağım die çok korkuyorum(( birde sakarım bişeyleri mahvedecem die ühühühü(((

elif e çok sevinmiştim ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm doğrusu ..

demekki hiç birşeyi takmamamız gerekiyor o gün kızlar
o gün bizim günümüz strese girip de kendimizi harap etmeye hiç gerek yokk

Elif ciğe mutluluklar yine de positif düşünebiliyor ne güzelll

nedne kimse yok,

topiğin evlilerinden biri olarak hep ben varım sıkıldım yanlızlıktan

terk ettiler bu topiği adını terk edilmiş topik olarak değiştirilmesi gerekiyor.

made ve rasiba bayadır uğramıyor.

merhaba kizlar, elifcim hayirli olsun dügünün, ama üzüldümde gerginlik yasanmis olmasina. insallah bundan sonrasi cok cok iyi gecer

Selam kızlar uzun süredir giremiyodum kusura bakmayın hem işler çok yoğun hem kocam yine yok

:1no2:
elifçim öncelikle mutluluklar diliyorum ve başına gelen olayların evliykende başına gelmemesi için duğa ediyorum :Saruboceq: Benimde nişanımda olmuştu böyle aksilikler saklanıp ağlamıştım hatta düğündede olcak diye çok korkuyorum çünkü biliyorum nsl huysuz olduklarını onların huysuzlarını gören benim akrabalarımda zırt pırt gelip bunlar neden böle yapıyolar sni istemiyolarmı vs dicekler ve bn çok üzülcem. Nişanlımsa sn şimdiden siper aldın annemlere diyo ama napim nişan videomuzu izlemek dağir istemiyorum inanın çok korkuruyomsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…