1. iş günümden herkese selamlarrr. bugünü bitirip eve geldim çok şükür.
ilk başlarda bir sürü insanla tanışltım. bir sürü adamla tokalaşıp tebriklerini kabul ettim. bi taraftanda içimden düşünüyom elleri temizmiydi acaba die Çok üzgünüm çoook
neyse bide akşam çıkarken yine tebrik ettiler.. bu kadar tebrik çok geldi hiç birinin adını hatırlamıyorum zaten.
patronlarımla aynı odada oturmak gibi bir dejavantajım olduğu için nete giremiyorum çünkü benim ekran resmen adamın suratına bakıyoo :1no2: msn yasak değil falan dedi ama ben msn ye girsem akşama kadar muahbbete bağlanırım ondan açamıyorum..
neyse faturaları falan getirdi patroncuk işlememe yardım etti biraz gösterdi. sigorta girişimi yaptırdı. sonra bunların misafirleri falan geldi ya o gürültüde çalışamıyomki ben konsantre olamıyorum bikeremgamyoncuiremsu
neyse zar zor bitti işler anam adamlar bi gitti gidiş o gidiş ot gibi oturdum çok sıkıldım. satış kısmında bi kız var durmadan onun dibinde gül gibi bittim laelaelaelaelae canım sıkıldı napım ama
şimdi aldığım msjlera cvaplar vereyimmm delikafadulden
gunaydın kızlar
khenacım güzel haberlerine çok sevindim canım evinde işinde hayırlı olsun
bende bugun halılarımı almaya gidiyorum
dün iş çıkışında kendi evime gittim eşyalarımın bazılarını yerleştirdim,bir iki koli daha açtım o kadar keyifli birşey ki insanın kendi evini düzenlemesi allah herkese kısmet etsin
bu arada ikeadan aldığım gardırop muhteşem çıktı kızlar inanılmaz da işlevsel daha almayan varsa şiddetle tavsiye ederim
öptüm hepinizi Şeniz
sağol canım seninde halıların hayırlı olsunnn
aa bi de unutmadan size davetiyemi ekleyeyim kızlar,mayıs düğünü ya böyle bahara uygun bir davetiye olsun dedik ve bunu seçtik :asigim:
davetiyen çok şık beğendimmm bende istiyommm
günaydın kızlar. 4 gündür tatildim, ama ölüyorum yorgunluktan. Neler yaptım, gelinliğimi teslim aldım. Aslında teslim aldım yanlış oluyor, parasını verdim, son kez giydim ve orda bıraktım geldim. 1 hafta daha muhafaza etsinler diye. Günlük bardaklarım yoktu onları aldım. Avizelerimi aldım. Bindallı aldım. Bardak çanak ne varsa yıkadım yerlerine yerleştirdim. Davetiyeleri yazdım, dağıtımı devam ediyor. Nikah şekeri numunelerim geldi, beğendim, KK'dan dosteli ile anlaştım. vs vs vs...
Bindallı ise şöyle bişey :)
Veee son 16 gün :)))
Ben kolay kolay bindallı beğenmem ama seninkini beğendim çokta yakışmış ben senin yerinde olsam çıkartmam bile
kızlar günaydınnnnnnnnnn
arzu canım evinde işinde hayırlı olsun:)))
aysun davetiyen çok hoş :)
gece kız bindallıya bayıldım benimde giyesim geldi :))))
bende ev tuttuk demiş miydim ssize:))))))
halıları sipariş verdik perdelerde dikiliyor şuanda:)hihoyyyt
ohhh hepsi hayırlı olsun suzimmm alkisalkisalkis