2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydin kizlaaaaarrr,

Aysuncum davetiyet cok cici ;=) Geceyimben, Bindallinde cok güzel yakismis. Benimki Salvarli ;=)))
Ya demek gideceksiniz kizlar...

günaydın kızlar,

topikte bir ahreketlenme olmuş şükür.

Aysuncum nasılsın, heyecan varmı? davetiye işide halledilmiş dağıtılmıştırda sanırım.

gece, bindallı güzelmiş canım mutlulukla giyimek nasip olsun.

Aynen yaa, sırf annemi kıramadığım için yapıcam, bindallı falan giymeyi düşünmüyorum, bi örtü bi eldiven yeter diye düşündüm..kırmızılı siyahlı bi elbisem vardı istemeye geldiklerinde giymiştim, onu giycem yine..bol bol alkol aldık nişanlımlı içicez biz başka türlü çekilmez yani kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınnnnnnnnnn
arzu canım evinde işinde hayırlı olsun:)))

aysun davetiyen çok hoş :)

gece kız bindallıya bayıldım benimde giyesim geldi :))))

bende ev tuttuk demiş miydim ssize:))))))

halıları sipariş verdik perdelerde dikiliyor şuanda:)hihoyyyt

Ya deme öyle, insanin icinde kalir sonra. Bir kisiyede resim makinesini verirsin eline. Bol bol resim ceker. Sana o kadar güzel hatira kalir ki... Biraz daha özen kiiizzzzz. Htira sonucta.

bende ev tuttuk demiş miydim ssize:))))))
halıları sipariş verdik perdelerde dikiliyor şuanda:)hihoyyyt
Güle güle kullan canim, ne güzel. Keske bizimde isimiz belli olsada, ev bakabilsek. Dün Dubai'da bir is teklifi gördük. Onada basvuracagiz benneyaptımki Ben pek istemiyom. Ama kariyer icin cok mükkemmel bir is.

Güle güle kullan canim, ne güzel. Keske bizimde isimiz belli olsada, ev bakabilsek. Dün Dubai'da bir is teklifi gördük. Onada basvuracagiz benneyaptımki Ben pek istemiyom. Ama kariyer icin cok mükkemmel bir is.

canım çok teşekkür ederim:)))
canı inşallah en kısa sürede sende bunları yoluna koyarsın ve harika bir evin olur:Saruboceq:

off offf neyse bende bugün MAC'e gidiyom. Makjay ürünleri alacagim ve üstümden denetliyecegim. ;=)))
MAC'in sahte Kipriklerini aldim, ay kizlar coooookkk güzel duruyorlar. Aksam takip gösteririm size kaydirigubbakcemile3

off offf neyse bende bugün MAC'e gidiyom. Makjay ürünleri alacagim ve üstümden denetliyecegim. ;=)))
MAC'in sahte Kipriklerini aldim, ay kizlar coooookkk güzel duruyorlar. Aksam takip gösteririm size kaydirigubbakcemile3

ya julide özendirdin beni de şu takma kirpik işine sanırım ben de alıcam :1rolleyes: hihoyyyt

Günaydin kizlaaaaarrr,

Aysuncum davetiyet cok cici ;=) Geceyimben, Bindallinde cok güzel yakismis. Benimki Salvarli ;=)))
Ya demek gideceksiniz kizlar...

teşekkür ederim julidem seninki de çok güzel olcak eminim kaydirigubbakcemile5

pinkgun kısss 11 günün kalmış :)))

ay evet yaa heyecan ve telaş sarmaya başladı artık beniii

tubiscim ben çok iyiym canım sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik güzel mi, bize tavsiye edermisin -tatlicadiarzu- canım davetiyelerim dağıtılmaya başladı ama annem tembel çıktı biraz ya hala bir sürü dağıtılması gereken davetiye var

doublebumpcım teşekkür ederim senin de evin hayırlı olsun güle güle mutlulukla yaşayın içinde inşallah,

ben de az önce halılarımın siparişini verdim yarın hem halılarım hem de perdelerim gelecek eve hihoyyyt ama ben evde olamıycam çünkü çalışıyo olcam senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…