2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Elif resimlerini unutmayin kizlar. Gelenlere bakmalarini söyleyin. Gecmis sayfalarda ha unutmayin...

Elif canım tebrik ederim artık ilk düğünün bitmiş.bende bu aralar çok streste olduğum için KK yı pek takip edemiyorum.ama sen tam evlenmeden yetişmişim :) kendine iyi bak.gelinlik de bindallı da çok yakışmış.maşallah.Allah tamamına erdirsin mesut eylesin.öptüm canım.görüşmek üzere...

Kizlar ben buradan Ürünler Nikah fidanlari siparis verecegim. Indirimsiz fiyati (NF 106, NF118, NF 124) tanesi icin 1.25 TL istiyorlar. Nasil? Bunlar en uygun olanlar. Digerleri daha pahali...

Eliffffffffffffff kuzum benimmm hayırlı olsun ohhh beee gördük senin fotolarınıııı
demek banada sıra gelecek....:sm_cool:
artık resmen inanıyorum bunaaa....:teytey:
canım melekler gibi olmuşsunnnnn:1hug:
canım arkadaşımm Şeniz darısı başımızaaaŞeniz

kızlar merhaba.bugün büyük gün veeeeeee bende hala ne bi heyecan ne bi stres hiçbişey yok.
olsun napalım belki böylesi hayırlıdır.sanki bu evde son günüm değil,sanki ben evlenmiyorum.hala inanmıyorum içinde bulunduğum duruma.bakalım yarın nasıl olucam?
ben artık yavaş yavaş hazırlanmaya başlıcam hepinizi tek tek öpüyorum.benim için dua edin

takvimime bakın 7 aylardan bugüne her gün takip ettim.son 100 günden saymaya başladım vee bugün 0 günü gösteriyor.

elifcim çok güzel bi gelin oldun yorum yapmak için senin gelmeni bekledim.inşallah bu düğününde süper geçecek herşeyin tadını çıkar herşey gönlünce olsun seni seviyoruz

en kısa sürede bize dönmen dileklerimlee süprizzzzz

ayyy elifcim inanamıyorum yaa, büyük gün bugün demek, mutluluklar dilerim bitanem. inşallah herşey çok çok güzel olur bitanecik arkadaşım Şeniz

aysun canım en güzel kısıma gelmişsinn:))))))
keyfini çıkarr

Günaydin kizlar,

Aysuncum insalla hersey gönlünce olur. Ben bile heycanlandim bugün be?
Aksam girince anlat herseyi. Annen nasil, hüzünlendi mi filan?
Bekliyoz ha ;=))))

teşekkür ederim kızlar yerimseniben o gün odamda biriktirdiğim çeyizlerimin hepsi gitti resmen bomboş kaldı odam, mutfak eşyalarımı yerleştirdik dolaplara,
aynı gün yatak odamı getirdiler onlar kuruldu, yemek odası da geldi sonra tv geldi falan,
ertesi gün de koltuk takımlarım gelmiş ama ben işteydim şimdi salonda herşey ortada duruyor bugün gidip salon da ne nerede olcak ona karar vercem,bir de abajurları avizelere takıcaz ha birde gardıropumu yerleştircez bugün alkisalkisalkis ...
benden bu kadar işte... 15 gün kaldı kızlar yaa, benim için şaka gibi valla :1shok:
öpüyorum herkesi a.s.

Elifcim 0 günü gördük yaaaa :) hadi inşallah çok güzle olur herşey :) Aysuncum senin de hiç zamanın kalmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…