2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Elifcim 0 günü gördük yaaaa :) hadi inşallah çok güzle olur herşey :) Aysuncum senin de hiç zamanın kalmamış :)

kalmadı valla canım :)) hey gidi günler hey elifin de dediği gibi 11 ayları görüyordum da yok geçmez bu zaman diyordum şimdi 15güncük kaldı o da su gibi akıp geçer zaten telaştan ve hazırlıklardan,darısı senin başına roselincim bu arada evim tamamlansın evimin resimlerini eklerim inşallah tez zamanda

Sabırsızlıkla beklerim aysuncum.ya ben çok stresteyim bu ara.ev ve işi ayarlamaya çalışıyorum.ama çok zor

Günaydin kizlar,

ya hepiniz gidiyorsunuz senağlama, alismistim size senağlama.
Aysuncum, hüzünlenmedinmi, odani bosaltirken? yada annen hüzünlenmedimi?

julidecim ben eşyalar arabaya yerleşirken bi garip oldum ama bi yandan da çok keyifli geldi bana ama
annem de biraz hüzünlüydü yine de çok belli etmemeye çalışıyordu etrafa,garip duygular açıkçası akşam eve döndüğümüzde odamı boşalmış görünce gidici olduğumu daha çok hissettim

Offbende zaten bu durumdan korkuyorum. Bende duygularimi pek göstermeyi sevmiyorum. Ama acayipte duygusal biriyim -tatlicadiarzu-

Roselincim Kücükcesmedeki Migrosu bilirim, cünkü onun karsisinda Turgay abim kaliyo -tatlicadiarzu-

kızlar merhaba.. keyifler nasıl?elif te evleniyo bugun.hususi mesajımı attım,geldim:)

tubişcim evlenmiş yaa,kacırmısım!aptal kafam.. tubişim omur boyu mutluluklar dilerim.. resim falan yok mu?

günaydın kızlar nasılsınız???
üff yaa düğün günü yaklaştıkça içime bi sıkıntı düşüo(((
geceleri artık uyuyamıorum sürekli uyanıorum... huzursuzum((
nedeni yok ama öleyim işte...

elifciğimde ewleniyor... aramızdan uçup gidiyor...

Elifcim evlendi, su an balayini yasiyo
Sanirim bugün girmez ;=)
Sende kafana takma nastasyacim, hersey süper olacak.

of yaa inş güsel olur herşey:))))

dün düğün davetiyemizin siparişini verdik... fotosunu yükleme çalışıorum:)))
bir de yatak siparişi verdik:))) bizimki 180-200 olduğu için önceden sipariş vermek gerekiomuş ona göre yapılacakmış:))))
yataştan prestije aldık... harika semsert bi yatak:)))) denedim orada bütün yatakları ama en çok bunu beğendim:)))

Elif erdi muradına biz çıkalım kerevetine.Allah mesut etsin ömür boyu inşallah.nastasiacım davetiyelerin ve yatağın hayırlı olsun canım seninde

Elifciğimin düğününe evdeki misafirlerim nedeniyle gidemedim çokkkk üzgünüm
Ama mutlaka evine geleceğim elifcim.
Birkaç gün önce klübe resim ekledim bakarsın demişti,ne resmi acaba arkadaşlar vede burada mı?
MUTLULUKLAR DİLERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…