2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kıslaarrr ben geldiimm.. nabersiniz nasıl gidiyo hazırlıklarınız ne aşamadasınız yaa 2 aydan daha az kaldı heyecan dorukta bende.. evimizin boya badanası oluyo şu anda,gelinliğimi de sipariş ettim.. sırada davetiye olayımız var..

elifçim düğünün güzel geçmesine çok sevindim işallah diğeride çok çok güzel geçer bindallı çok yakışmış maşallah gelinlikli gelinlikli halinide net göremedim başka resim ekleyince yorum yapçam artık. Bizimde bu günlerimizde bi gelse artıkda aşkıma kavuşsam

Günaydın kızlar.

Ben de dün kınada giyeceğim kıyafeti hallettim. Bindallı almadım ama daha, alıp almamak konusunda kararsızım. Ekolden mor dizde şifon bir elbise aldım. Kına müziğim de ayarlanmış, kanun çalan bir adam gelecekmiş eve.

Nikah şekerlerimi de inşallah KK sayesinde halledeceğim.

günaydın kızlarrrrrrrrr

gece canım bindallı bende almayı düşünmüyorum ama senin aklında ufakta olsa böyle bir düşünce varsa bence almalısın. sonra belki pişmanlık duyabilirsin giymedim diye.

bu arada kızlar bende artık bi ev sahibiyimm:sm_cool:

günaydın kızlar,

gece, elbiseni göstersene görelim.

double, evin hayırlı olsun.

double, anlatsana evini...

Tubiscim, elbisenin öyle özel bi numarasi yok ki göstereyim. Mor, ince askılı, robaya kadar drapeli, robada kalın bi bant var, etekler şifon, dize kadar. Yine de tadilattan gelince bi fotoğraf çekerim.

slm kızlar...
nasılsınız???
yaaa elif ne tatlı olmuş öle bindallı çok yakışmış ben kesinlikle istiyorum bindallı... ztn benim kınam bir lokalde olacak... orası böyle otantik tarzda döşenmiş... ahşap her yer... duvarda kilim falan asılı tam kına için uygun bence:))) oraya bindallı yakışır tabiki:))) kınada elbise olarak ne giyeceğimi ise hiç bilmiorum... ya olanlardan birini giyerim ya da bi tane alırım... ama abiye olmasın diorum... belkide nişanda aldığımızı giyerim... evde olmuştu ztn isteme söz nişan hepsi bir aradaydı:)) hem ozmnda herkes görmemişti kıyafetimi aile arasında olduğu için onu giysem olur mu ki sizce??? yakın akrabalar görmüştü ama...
bizimde evin tadilatı uzadıkça uzadı daha 2 hfta sonra anca bitermiş(((
hayırlısı olsun artık sonradan uğraşmaktansa başında uğraşalım di mi ama:))))

günaydın kızlar,

gece, elbiseni göstersene görelim.

double, evin hayırlı olsun.

saol canımm:)))

double, anlatsana evini...

canım ev 3+1 tam ölçü olarak bilmiyorum ama 130m2 aşağı yukarı 5. katta evimiz:))

şuan tadilatta ev içi sıfır gibi olacak kapı hariç heryer yeniden yapılıyor:) napalım kapımızda azcık eski oluversin:)

Merhaba kizceler,

double... (herneyse ;=)))) hayirli ugurlu olsun canim. Güle güle oturun...
Gececim, Bindalliyi kiralayabilirsinde, almana hic gerek yok bence.
Bu ara kizlar demin KK'da (http://www.kadinlarkulubu.com/gelinbasi-gelin-taci/279526-kryolan.html) birsey okudum, hemen o markanin sabitleyicini siparis verdim netten. Tiyatro makyajinda kullaniliyormus. Düsünsene sahnede dans filan yaoiyorlar, terliyorlar ve acayip bir makyaj yapiyorlar. Onlarin makyajini demek öyle sabitlestiriyorlar. ;=)))
MAC'den de denemistim sabitleyicisini, ama pek memnun kalmadim. Ama MAC'den sahte kiprik aldim, acayip güzel duruyoooo

ben de makyajımı o markanın Ankara distributöründen ayarladım, tüm makyajım o ürünlerle yapılacak. Bi de benim sabah 10.30da yapilacak makyajım, gece 12'ye kadar kalması lazım.

Bütün ürünlerin parasini sen mi ödedin yani canim, anlamadim? Yoksa Kuaförün o markayi kullanacak mi?
Ben makyajimi kendim aldim. SOnrada kullanirim diye.
Sabitleyici, siyah kalem (göz icin) o markadan.
Fondüten, Pudra, göz alti fondüteni, Alnik, sahte Kiprik ve yapiskani ve Rimel MAC'den.

Bide Farlari simdi arastirmam lazim.

yok canım, distribütor olan yer makyajımı yapacak. Ben ürün almayacağım. Makyajım kuaförümde yapılmayacak yani, ayrıca gideceğim makyaja.Yapan kişi de sanırım eski bir TRT makyajcısı, Macit diye bir adam :)

Makyajını sen mi yapacaksın peki, yoksa ürünleri makyajcın mı uygulayacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…