2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yok canım, distribütor olan yer makyajımı yapacak. Ben ürün almayacağım. Makyajım kuaförümde yapılmayacak yani, ayrıca gideceğim makyaja.Yapan kişi de sanırım eski bir TRT makyajcısı, Macit diye bir adam :)

Makyajını sen mi yapacaksın peki, yoksa ürünleri makyajcın mı uygulayacak?

Orayi tam olarak bilmiyorum daha. Istanbul büyük, biliyorsun. Benim Kuaför Besiktasta, Makyöz (iyi yaptigini bildigim) Taksimde. Dügün günüde bütün Istanbulu gezemem dogal olarak. Evimize yakin olmasi lazim. Ama ben iyi yer bilmiyorum. Bakalim nasil olacak, ama en kötü ihtimalde ben yaparim. Bende 10 sene sahnede dans ettim, bilirim az buz sahne makyajini yani ;=)))

hoşgeldin mandalin...

Julide, benim iyi denk geldi, Makyajcı da Kuaför de tunalıda... Araları 2-3 bina. Saçım sarılacak önce kuaförde, arada makyaja gideceğim, o bitince yeniden kuaföre, topuzum yapılacak.

Sen yapsan bile güzel olur eminim :)

Sagol canim, cok sanslisin gercekten. Ama ben zaten abartili bir makyaj istemiyom. Agirligi gözümde istiyorum, ve bunu gayet kendim iyi yapabilecegime eminim. Kinada kendim yapacagim, o kesin.

kızlar bişey sorcaktım size.
Ben ankarada cilt bakımı yapan güzel ama fazla kokoş olmayan bi yer arıyorum .
Bilen duyan var mı acep?

Bende hiiiç yaptırmadımda düğünden önce yaptırayım diye heweslendim tamam canım yazayım bunu bi kenara. Şeniz

ben cesaret edemedim canım cilt bakımına, yaptırmayacağım. Benim cildim cok hassas. Şimdi alerji falan bişey olur diye. Ama yaptırmak lazım cidden, pırıl pırıl oluyor cilt.

ben cesaret edemedim canım cilt bakımına, yaptırmayacağım. Benim cildim cok hassas. Şimdi alerji falan bişey olur diye. Ama yaptırmak lazım cidden, pırıl pırıl oluyor cilt.

ben yaptırdım düğünden bir kaç ay önce ve düüğüne bir hafta kala süper oluyor.

veeeeeeeeeeeeeeee sonunda ben geldimmmmmmmmmmm :teytey:

nerdesin sen he hesap ver çabuk, herkes kayıp.
double, gece, ben ve jülide gidip geliyoruz.
rasibanın da pcmi bozuktu.

ben yaptırdım düğünden bir kaç ay önce ve düüğüne bir hafta kala süper oluyor.

nerdesin sen he hesap ver çabuk, herkes kayıp.
double, gece, ben ve jülide gidip geliyoruz.
rasibanın da pcmi bozuktu.

yaaa sorma tubişşş internet bağlantım yoktu kaç gündür kafayı yedim.. rasibanında pc bozukmuş akşam aradı konuştuk keyfi yerindeydii,,, geçmişe bakamadım sen anlat bakıykm ne var ne yokk kafamçokkarıştı

yaaa sorma tubişşş internet bağlantım yoktu kaç gündür kafayı yedim.. rasibanında pc bozukmuş akşam aradı konuştuk keyfi yerindeydii,,, geçmişe bakamadım sen anlat bakıykm ne var ne yokk kafamçokkarıştı

burcuş kocasıyla dolanıyor arada cee deyip gidiyor.

gece, kına elbisesini müziği halletmiş.

double, evini tutmuş.

ışılın düğün eylülde olcak o zaman varmıydın hatırlayamadım.

ımmm başka ne vardı hatırlamıyorum.

sen napıyon.

burcuş kocasıyla dolanıyor arada cee deyip gidiyor.

gece, kına elbisesini müziği halletmiş.

double, evini tutmuş.

ışılın düğün eylülde olcak o zaman varmıydın hatırlayamadım.

ımmm başka ne vardı hatırlamıyorum.

sen napıyon.

ışıl dışındaki haberler süpermiş ışılcım ama üzülme herşeyde vardır bir hayır derlerr

bende çalışıyorum valla bizde evimizi tuttuk tadilat başladı yerler kapılar badana boya tam gaz devam ediyoruzz yakında resimlerimle dönicem kaydirigubbakcemile2

X