2009 un Enleri

Ayyyy.güzel, ama çoook uzun, sanırsam katılamıycam..mafoldumben
Aman kızlar ,bilirsiniz beni hangi Enlere koyacağınızı.kaydirigubbakcemile3.
..

Ayyyy.güzel, ama çoook uzun, sanırsam katılamıycam..mafoldumben
Aman kızlar ,bilirsiniz beni hangi Enlere koyacağınızı.kaydirigubbakcemile3.
..

Tatlım hepsini doldurmak zorunda değilsin ki, bende boş bıraktım bazılarını..Sadece istediklerini doldur.

yaa herkes sitedeki durgunluktan, taşların yerinden oynadığından falan bahsediyor.
biri bana 15 ekimden beri olanları bir özet geçebilir mi acık uzak kaldım da.. kaydirigubbakcemile3

neyse benim yaka iğnesi oğlumun uyuduğu nadir zamalardan birindeyim, hemen doldurup yollayayım.. :lepi:

ooy seni yerim tatlı ana
sen yoksun ondan bahsediyoduk, ama geldin artık,
bebenin mokunun rengi içerikli konularda görüşmek üzere Şeniz

Ne zaman şu işin başına geçsem bir aksilik çıkıyor. Ya kapıya ya felefona koşmak zorunda kalıyorum. Eh, düşünmeden yazılacak bir şey de değil. Hele de benim gibi gündemi yeterince takip edemeyen bir üyeyseniz forumun içinde dört dönüp uygun aday aramak zorunda kalıyorsunuz ve bir hayli yorucu oluyor.
Umarım zamanı geçmeden ben de listemi yollayabilirim.

Hepsini doldurmak zorunda değilsiniz özel mesajla attıklarınız yeterli kaç tane doldurursanız okadar .Aslında konuyu salı günü açdım ama salı günü kapatmak üzere az gevşetebiliriz bir iki gün uzayabilir

Yazmayan arkadaşlarımız için iyi olur aslında bide ne zaman sonuçlanır tam olarak herkes merakla ben varmıyım acaba diye bekleyecek...

tamamdır,doldurdum yolladım.
bakalım bu sene neler çıkacak:)

En oyun kurdu üyesi?
bu aralar bu dalda kendimi tek geçerimkaydirigubbakcemile3 nerdeyse 7/24 oyun başındayımbuyrunnnnnnnnn

bende oylamamı yaptım.gerçi biraz boşluklu oldu ama inşallahhh seneye hepsini dolduracağım

Son düzenleme:
Yok 31i öğlene kadar yada yarında alalım 31 inde açıklayalım olurmu :)

evet elif ablacım 31 inde açıklansın delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…