2009 un Enleri

kendimi tebrik ediyorum
üşenmeden bütün sorulara cevap verdiğim için:)
hatta 2 sayfa açtım çünküü çoğunun nikini bilmiyorum
:lepi:

şakkıdışakkıdıaynnnn cımmm benii hangii kategoride değerlendirdin canımmcımmmmmsırnaşık şey

arkadaşlar daha ayrıntlı anlatabilir misiniz nasıl oluyor kategorilerilere göre anket mi açılacak ?

arkadaşlar daha ayrıntlı anlatabilir misiniz nasıl oluyor kategorilerilere göre anket mi açılacak ?

Şimdi sen bu listedeki kategorilerin karşısına kendi adaylarını yazıp Elif e göndereceksin.O da en ismi geçenlerden adaylar belirleyecek.Yani misal seni 5 kişi bir kategoriye aday göstermiş diyelim, sen büyük ihtimalle o aday gösterildiğin kategoride aday olacaksın.Elif hepsini derledikten sonra anket açıcak, o anketi tekrar oylıcaz.Umarım karışık anlatmamışımdır.

geçen sene ben yoktum ama kategorilere baktım ben hiçbirinde seçilememÇok üzgünüm çoook

iloş ve örgücü güzelii
beni tanıyosunuz yaa
napcanız başkasını
aşkolaa yanii
bi de kuzuyu tanıyosunuz

iloşum kermit için haber vericem sana ama sen erken davranırsan alo de bana

He seni tanıyom kuzuyu da tanıyom sadece ikinizi yazar yollarık artık diğerleri kusura kalmaya..
İloşunan kermiti de araya ıskıştırıverek ayıp olmasın :delphin:

Bende gönderdiiim :)

Boş bıraktığım yerler oldu :)

Belki KK'mıza yeniden bir neşe ve canlılık gelir.
Son aylarda bir durgunluk var çünkü:çok üzgünüm:

offfffff ilk böülümü tamamladım
aratım taradım
araştırdımm
kaydirigubbakcemile2

süper olmuş yeniden yapılması
şimdiden kolay gelsin :)
en yakın zamanda bende yollarım enlerimi :)

Bende yollıcam ama beni enlerin içine yazmayanın klavyesi bozulsun inşallah :roflol:

bende siteye yeni üye olduğum için her konuya vakıf değilim. dolayısıyla öyle herkeside tanımıyorum.

artık aktif olduğum konularda ve bildiğim nickler üzerine bi düşünüp,listeyi doldururum inşaallah.

ben de yazdım gönderdim listemi hihoyyyt
son zamanlarda sitedeki durgunluk ve bazı taşların yerinden oynaması nedeniyle bazı kategoriler düşündürdü
ama sonuçta 2009'u tümden değerlendirince yazdıklarımdan tatmin oldum açıkçası :))

Back