2009 un Enleri

Gerçekten çok güzel bir ara bende yazarım bayağı uzunmuş...kaydirigubbakcemile5

kolay gelsın elif abla işin zor vallahı.bende oy verme işlemıne basladım yarın bıtırıp gönderırım artık herkeze basarılar arkadaslaropuyorumnanaktan

Her en ........................... nın karşısına tek isim mi yazılıyor? aynı katagoride bikaç isim yazabilir miyiz?

Ama 2008 enlerı yarısmasında Uzman abla ^^Kategorilere nick önerirken en fazla iki aday nicki verebilirsiniz^^ yazmıstı bende bu senekıde aynıdır dıye düşündüm:sm_confused:

Ama 2008 enlerı yarısmasında Uzman abla ^^Kategorilere nick önerirken en fazla iki aday nicki verebilirsiniz^^ yazmıstı bende bu senekıde aynıdır dıye düşündüm:sm_confused:
Ha..öyle miymiş gerçekten? Bunu Elif ablaya soralım tatlım.
ozel mesajmı atıcaz doldurup ve kıme atıcaz?
butun soruları cvplamak zorundamıyz :))

Evet canım..Elif ablanın yazdığı kategorile word e kopyalayın, karşısına adaylarınızı yazıp özel mesajla Elif'e gönderin.Ben öyle yaptım daha pratik.

Ha..öyle miymiş gerçekten? Bunu Elif ablaya soralım tatlım.

evet sormak lazım canım

Evet canım..Elif ablanın yazdığı kategorile word e kopyalayın, karşısına adaylarınızı yazıp özel mesajla Elif'e gönderin.Ben öyle yaptım daha pratik.

bende kategorileri masa üstünde açtığım not defterıne kopyaladım ordan istediklerimi yazıp sonra kopyalayıp elif ablanın özelıne yapıştırıp gönderdım böylede yapabılırsınız kızlarzemuszemus

Back