2009 un Enleri

akannehir
işte kibarlık falanda kalmadı bende yaaaa....
Canım ya sen üzülme hamişsin kuşum
evet kesinlikle sana katılıyorum canım.bunun için bile bu tarz sorunlar çıkarabılıyorsa bazı insanlar bende sadece senin gibi yazık dıyebılıyorum.... halbukı ne var sanki şurda herseyden kendımıze bir mutluluk çıkartabilsek fesatlıgı bir yana bıraksak...
Katılıyorum sana canım yaaaa ama herkes bir olmuyor işte:kedi:
Hakkaten ama yaa.
Ben o isimleri tek tek doldurucam diye ne kadar emek harcadım.
Arkadaşlarla topladık 2-3 gece münazara yaptık falan, hem eğlendik hem uğraştık.
Acayip insanlar yüzünden bir sürü emek çöpe gitti :umursamaz:
Canım ya yazık sana kuşum emekkaydirigubbakcemile5
yorgan gitti kavga bitti
yine yapalım enler yarışması, katılım şartı da kartlı olmak olsun, bu da kapak olsun :umursamaz:
ne boş işlerle uğraşıyoruz yahu...
Vallla yapalım yaa bende duygusallar arsına girmişm yahu nasılım amakaydirigubbakcemile3
Gercektende en cok Elif abla icin üzüldüm biliyormusun....

Kadincagiz kimbilir ne kadar ugrasti....ailesi ile gecirebilecegi kiymetli zamanini bu yarisma icin harcadi.....yazik ya...bizlerde öyle....:1no2:

Ne bileyim....cok üzücü bir durum bu aslinda....hala bazi seyleri asamadikmi ne?benneyaptımki
Vallla okadar uğrastı kız her zaman bir oyun bozan çıkıyor işte kızlar ne yapalım ki:sinifsinif:

offf doğurma topiğimin oscarı da gitti bak şimdi.
şimdi 2010'un en mutlu olduğunuz haberine girmek için tekrar mı doğuracağım ben..akannehir

oylama iptal oldu ya; benim oscarımın boyu 1 karış olsa, bir karışda 15 cm etse; sayemde boyları 15cm uzadı demekki..:dilcikar:
pehhhh

şimdi 2010'un en mutlu olduğunuz haberine girmek için tekrar mı doğuracağım ben..akannehir

oylama iptal oldu ya; benim oscarımın boyu 1 karış olsa, bir karışda 15 cm etse; sayemde boyları 15cm uzadı demekki..:dilcikar:
pehhhh

:roflol::roflol::roflol::roflol:

eee ben ne merakla dönmüştüm sıkıcı k.valide tatilinden kimler oscar aldı bakmaya girdim hemen silinmişş:sinifsinif: :sinifsinif:

bende hiç bişey anlamadım 2009 enleri iptal olmuş sanırım
bi kaç arkadaşın yüzünden eeee ama neden onları iptal edilseydi çok daha mantıklı olabilirdi

pehhhh

:roflol: :roflol: süpersin

pehhhh

böle günler için kenarda 1 tane bulundurman gerekiodu işte:umursamaz: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süpersin ya ne diiim kaydirigubbakcemile3

4 gündür yoktum ..yine bişiler olmui..
göremedim de en leri :(

en iyi çıkış yapan bendenizzemuszemuskaydirigubbakcemile3

hehe ben yazdım ismimin altına ,kaydirigubbakcemile3

ya şu listeyi kilitli olarak koyun kazen lütfen.
kötüleri ,fesatları sevindirmenin luzümü var mı ?...:umursamaz:
daha yeni geldim yeni yıl tatilinden ve pc nin başına geçtim merak ile ama sonuç;:sinifsinif:
o tip insanları amacına ulaştırıp ,sevindirmeyelim..
en azından kilitli konu olarak konmasını rica ediyorum..
en azından buna hakkımız var diye düşünüyorum...
ve lütfen her ne olduysa (tam bilmemek ile beraber ) ve olursa bu insanlara bir ceza verilmeli gerekirse siteden men edilmeli ..
bizlerin mağdur olmaması adına..
ben bu tiplerden sıkıldım,yeter!
hatta lütfen bu ismi yada isimleri deşifre edin...
bunlar fazla olmaya başladılar...Çok üzgünüm çoook

Yok artık inanamıyorumakannehir
Neler oluyor bu siteye yaa:umursamaz:
2009'un Enleri benim merakla beklediğim bir konuydu, yarışma sonuçları.
Bunuda mı mahvettik, helal olsun bize ne diyeyim...

Back