2009 ubat Annnelerinin bulumas

[
bende ist dayım şişli. ama karsıya gecmem zor olur dıye dusuunuyorum. yoksa cok ısterım. gercı kımseyle sohbet etmıslıgım de yok ama...

ben de gelmek istiyorum kızlar. eşim getirir beni. siz kararlıysanız..

arkadslar bulusma yeri kadıkoyde iskeleyede yakın natilus alışveriş merkezi uygun sanırım sizlerde ok mı...ben ogun gelırım havaalanından karsıya gecmem eve ugrayıp erdemı rahatlatmamgerekecek..saat 2 super..

Ayy hepinize imrendim doğrusu keşke bende ıstanbulda olsaydımda aranıza katılıp güzel arkadaşalrımla birde yüz yüze tanışma fırsatı bulsaydım bakasanıza biz Antalyalı kızlar toplanamadık ne yazıkki sanırım Antalyadanda fazla kimse yok o yüzden olsa gerek..

Kızlar süpersiniz yaaa..Bu sefer kesin buluşuyoruz dimi..Yuppiiiii zemuszemus

Çok güzel bi gün olacak eminim...

oy oyy tarih belirlenmiş süper:)) denizotobüsü seferleri iptal edilmediği sürece gelirim:))) artık iptal edilirsede kocişe yalakalık yaparım getirsin diye:))

ıstanbul a gelicem ama belirlediğiniz tarihte değil malesef. Yıl sonuna kadar burada kalıp kalmayacağımızda belli olacak. Belki tamamen istanbul a da yerleşebiliriz. Orada evimiz var zaten. Eğer istanbul a gelirsem bende görüşmek isterim sizlerle. Manisa dada vardır şubat annesi ama ses yk kimseden

sanırım şubat anneleri buluşmaktan vazgeçmiş. Konu çok geride kaldığına göre.Manisa yada izmirde olan şubat annesi yok sanırım

hayır bulusacagız kımse vazgecmiş degil..ınsallah ben samsundan kalkıp gelıcem ve dıger arkadaslarda allahtan bişe olmassa gelicek

bende burdayımm:)) saati ve yeride kesinleştirdikmi tamamdır:) ya istanbuldan bu kadar azmıyızki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…