2009 ubat Annnelerinin bulumas

Çalışmıyorum hayatım 5-6 yıl önce çalışıyordum belimde bir problem yaşadım bunu 3 yıl falan çektim tedavi oldum ve daha sonra çalışmadım şu andada dizimde menüsküs falan oluştu y7ani ayakta fazla kalamadığım için çalışamıyorum 5-6 yıldır evdeyim aslında normal de mesleğim bayan kuaförü uzun süreler mesleğim gereyi sürekli ayakta durmaktan ve öne eğilmekten sırt ve belimde problemler oluşunca daha fazla zorlamak istemedim ve şu an çalışmıyorum artık senin anlıyacağın ...Tamam geçinmek içimn maddiyat önemli ama sağlık sorunları baş gösterince sğlık en önemlisi oluyor Allah tekrar yaşatmasın ben uzun bir süre yattığım yerden sağımdan soluma eşim döndürüyordu mbeni kalkamıyordum eşim kaldırıyordu neyse şimdi geçti çok şükür o zamanları atlattım ama hala fazla uzun süre yol yürüdüğümde ve ayakta kaldığımda zaman zaman ağrılarım oluyor fakat dinlenince geçiyor çok şükür zorlamama gerekiyormuş bende dikkat ederek böyle devam adiyorum işte napalım bunada şükür ...

Bı arkadsın fotograflarında gordum mart annelerı heralde tam emın degılım buluşmuş ınanılmaz bı goruntu pusetlı 15 e yakın anne ınsanlarında ılgısını cekmıs puset reklamı mı dıye fotograftan gorunen cok eglencelı bırgun gecırdıklerı .bız niçin basaramıyoruz ..hadı ıstanbul dısında olanlar tek kalıyorlar bulusacak hemsehrili bulamıyorlar ornegın ben cok ıstıyorum ama samsunlu benden baska yok heralde ama ıstanbulda yasyan cogunlukta aylın ne guzel ortaya tarıh attı hıc kımse dogru duzgun kızcagıza cvp yazmadık ama yazısırken hepımız cok ıcten ve samımıyız bır arada olunca sohbet dahada tatlı olur emınım...belkı erdemı alır ben ıstanbuldakı bulusmaya gelırım..daha uzun vadede bı tarıh belırlersek ornegın 31 ekım olabılır gercı cocuklu kadınların ıpıyle kuyuya ınılmez. Olur derız allah korusun bebişlerin saglık sorunu cıkabılır vs.vs..lutfen toplanalım cogunluk avrupa yakasındaysa avrupa yakasında merkezı bıyer de bulusulsun yok anadolu yaksıysa anadolu yakasında merkezı bı yerde bulusalım...nasılolsa artık kapalı mekanlarda sıgara ıcılmıyor bebeklerle cok rahat oturabılırız..yok ıstanbul olmuyorsa hepınızı samsuna beklıyorum ben sızlerı agırlarım burada..cok samımıyım

Bı arkadsın fotograflarında gordum mart annelerı heralde tam emın degılım buluşmuş ınanılmaz bı goruntu pusetlı 15 e yakın anne ınsanlarında ılgısını cekmıs puset reklamı mı dıye fotograftan gorunen cok eglencelı bırgun gecırdıklerı .bız niçin basaramıyoruz ..hadı ıstanbul dısında olanlar tek kalıyorlar bulusacak hemsehrili bulamıyorlar ornegın ben cok ıstıyorum ama samsunlu benden baska yok heralde ama ıstanbulda yasyan cogunlukta aylın ne guzel ortaya tarıh attı hıc kımse dogru duzgun kızcagıza cvp yazmadık ama yazısırken hepımız cok ıcten ve samımıyız bır arada olunca sohbet dahada tatlı olur emınım...belkı erdemı alır ben ıstanbuldakı bulusmaya gelırım..daha uzun vadede bı tarıh belırlersek ornegın 31 ekım olabılır gercı cocuklu kadınların ıpıyle kuyuya ınılmez. Olur derız allah korusun bebişlerin saglık sorunu cıkabılır vs.vs..lutfen toplanalım cogunluk avrupa yakasındaysa avrupa yakasında merkezı bıyer de bulusulsun yok anadolu yaksıysa anadolu yakasında merkezı bı yerde bulusalım...nasılolsa artık kapalı mekanlarda sıgara ıcılmıyor bebeklerle cok rahat oturabılırız..yok ıstanbul olmuyorsa hepınızı samsuna beklıyorum ben sızlerı agırlarım burada..cok samımıyım

Canımm okadar içten yazmışsın ki bu mesajın üstüne ben olsam istanbulda valla buluşasım geldi ve ayrıca Samsunada gelesim geldi bende kaç gündür çağrı yapıyorum Antalyalı arkadaşlardan 1 tanesinden cevap geldi niye bu kadar bir araya gelememekten endişeliyiz anlayamadım istediğimiz bir çok yere vakit ayırıp isteyince bebişleride alıp gidebiliyoruz oysaki mesela hangimiz bayramda bayram gezmesine gitmedik ki bebişlerimizi alıpta böyle bir buluşmaya da gayet güzel gidebiliyoruz aslında bende söylüyorum antalyalı arkadaşlarıma ben antalyada merkezdeyim en yakın benim sanırım Antalyanın istedikleri her yerine bebişlimle gelip arkadaşlarımla tanışabilirim
Haydi Antalyalı kızlar burayyaaaa..

Canım buyur gel İstanbula biz buluşalım..Kimsenin buluşacagı yok.. :ecrin_bebek:

bende varım istanbulda buluşmak isteyen ama daha yeni fark ettim tarih falan koymuşsunuz,haberim olmadı. biz sevilayla daha öncede uğraştık bu konuda ama olmadı bi türlü.sanırım burdan çözemeyeceğiz bu sorunu.ben tüm cumartesilere uyarım kızlar sorun yok.

bende varım istanbulda buluşmak isteyen ama daha yeni fark ettim tarih falan koymuşsunuz,haberim olmadı. biz sevilayla daha öncede uğraştık bu konuda ama olmadı bi türlü.sanırım burdan çözemeyeceğiz bu sorunu.ben tüm cumartesilere uyarım kızlar sorun yok.

Bende sonradan farkettim tarihi..Sen hangi yakadasın cnm?

Kızlar hava güzelken buluşalım bence..Tarihi çok ileriye atmayalım.Ne dersiniz?

Umutprens sen hangi yakadasın?

avrupa canım, ataköyde oturuom ama karşıyada kadıköye falan geçmem çok zor olmaz sanırım denizotobüsüyle geçerim.ama daha uzak biyer olursa gelemem

Ben ümraniyedeyim cnm..Kadıköy bana uyar..Nautilus ta buluşabilriz ozaman..Diger arkadaşlarada uyarsa?

Son düzenleme:
Anadolu yakası banada uyar ..modada kalıyorum zaten...31 ekım cumartesı unutmayın ben allahtan bıse olmassa samsundan gelıcem...o kadr yolu cocukla ..hadı ıstanbullularrrrr....pes etmek yok 31 ekım cumartesııı bulusacagızzz....duyan duymayana soylesınn...cumartesıye kendınız ayarlayın programlarınızı yapın ..fotograf makınalarınızı ayarlayın .....aylın...hulya..asıye..emel..asımaı...ozlemmmm..hadı kızlar aklıma gelen ısımler ve dıger guzel arkadaslarımm hadıııııııııı

Anadolu yakası banada uyar ..modada kalıyorum zaten...31 ekım cumartesı unutmayın ben allahtan bıse olmassa samsundan gelıcem...o kadr yolu cocukla ..hadı ıstanbullularrrrr....pes etmek yok 31 ekİm cumartesııı bulusacagızzz....duyan duymayana soylesınn...cumartesıye kendınız ayarlayın programlarınızı yapın ..fotograf makınalarınızı ayarlayın .....aylİn...hulya..asıye..emel..asİmaİ...ozlemmmm..hadı kızlar aklıma gelen İsİmler ve dıger guzel arkadaslarımm hadıııııııııı

Cnm benim çok büyük bi sorunum çıkmazsaki Allah izin verise çıkmaz diye düşünüyorum mutlaka gelicem..Kaç defa topik açıldı bıuluşalım diye ama sonuç hep hüsran..Bu sefer inş. görüşelim..
:lepi:

Umut prenss ben samsundan gelıcem hadı nedır karsıdan gecmekkı...cumartesıye kadar programlayın kendınızı

X