2009 ubat Annnelerinin bulumas

istanbul buluşması için liste yapacak mıyız? kimler geliyor diye

ya bende varım gelicem alalh izin verirse ama ben anadolu yakasındayım karşısı olmazmı kızlar ya siz ne tarfata buluşacaksınız

istanbul grubunda vıdı,nestle,hayeletorka,pregant,ibsa,..

asimai,ozlem78,umut prens var...31 ekim cumartesi..saat 14 de kadıkoy natılus...aklıma gelen ısımler bunlar ...belkı benım gıbı baska sehırden gelıcek cılgınlarda olur..ornegın sıbelı gormek ısterım,cıgdemı gormek ısterım,aslında cok var ama suan aklıma gelmıyor sayfalaedan rumuzlara bakmam gerek ..sonra hedıyelestıgımız arkadasım esen vandan gelse..aslında burdakı arkadsların hepsıyle gorusmeyı ısterım ..

gelmeyı cok ısterım ama benım bebişim kapalı mekanları bıze dar edıyor.dısarda arabasında gezsın anca. hele bıde yabancılama olayı olacak.ve avrupa yakasından oraya gelmemcok zor.

Kızlar sayfa arka sıralarda kaldı diye vazgeçmiş değiliz..gün tarih ve yer ayarlandıgı için bişey yazmıyoruz sadece..Aslında görmeyenler için arada bi güncellesek iyi olur..

Ayliiiiinnnnnnnn bizim bulusmamıza da gelecek natilusda.. Biraz kesınlessın durumunuz ben gelırım..

Kızlar bu domuz gribiyle ilgili ne düşünüyosunuz..Bebeklerimize bulaşabilirmi alışveriş merkezinde..

:uhm:

slm dun erdemi avm goturdum bugun gozlerınde capaklanma basladı..kalpkalbe karsıymıs bunun uzerıne eşim seyhat olayına ızın vermıyor grıpın en kolay bulastıgı yer ucak kabını..domuz grıbınden vakalar cok artmıs ıstanbulda gercek rakam halka acıklanmıyormus..okulların hepsınde grıp vakalarında ınanılmaz artıs varmıs samsundada bır okulda gorulmus...uzgunum cok ıstedım ama oglum ıcın bu seyhatıe katılamıycam ...

bencede kızlar benim oğlanda şu an grip ama inanın hastaneye götürmeye korkuyorum daha önceki gripinde doktorun verdiği ialca devam ediyorum valla hastanelerde şu an okadar mikrop ve virüs varki bırakın alışveriş merkezlerinde kimbilir neler vardır bencede bu buluşmayı birazdaha yaza doğru yapsak daha iyi olur .zaten bende gribim hala ve bu şekilde zaten gelmezdim yanınıza.umarım bu buluşma olur

:KK43:(( iptalmi oldu şimdi yaniakannehir
neyse bebişlerimizin sağlığı için napalım artık,hele bi bitsin şu grip faslı buluşuruz.

aslında kızlar dışarısı yerine uygun olan birimizin evindede yapabiliriz bu işi nedersiniz?
hem bebişlerle ev ortamında daha rahat olmazmı sizce.
mesela toplanacağımız kişiye yük olmamak içinde herkes evde bişeyler hazırlayıp getirir aramızda iş bölümü yaparız.yani bi fikir sadece benimki?

Hulyacıgım cok ıyı fıkır..ınsallahbu bulusmayı bebıslerımız ıcın en ıyı vakıtte yaparız sankı kısı atlatırsak ıyı olurmus gıbı gelıyor bana...bahar gıbı ıstanbulda baharda baska guzel olur..benım evde toplanırız kadıkoy tarafında ..kırılcak bısede yok zaten cocuklar parktaymıs gıbı oynar gercı bı aksılık olurda gelemessem herkese engel olmus olurum..evın bıraz ılerısınde parkta var bılenler bılır yogurtcu parkı..ama enınde sonunda bu bulusmayı yapalım..cocuklar yuruyeceklerı ıcın uzaktan gelenlerde rahat eder kucakta tasıma zorlugu olmaz pusetıde tasıma derdı olmaz..

:KK43:(( iptalmi oldu şimdi yaniakannehir
neyse bebişlerimizin sağlığı için napalım artık,hele bi bitsin şu grip faslı buluşuruz.

aslında kızlar dışarısı yerine uygun olan birimizin evindede yapabiliriz bu işi nedersiniz?
hem bebişlerle ev ortamında daha rahat olmazmı sizce.
mesela toplanacağımız kişiye yük olmamak içinde herkes evde bişeyler hazırlayıp getirir aramızda iş bölümü yaparız.yani bi fikir sadece benimki?

bu fikri sevdim hülya...girişte birbirimize pürel ikram ederiz..öpüşmeyiz de..zaten grip gibi olan kimsede katılmaz bu buluşmaya..ben talibim..biz de buluşabiliriz...altunizade/üsküdar civarı benim evim...ulaşımı da çok rahat...karşıdan gelenler içinde mesela mecidiyeköyden bindin otobüse bizim ordaki durakta inip 3 dakika da bizim evde oluyorsun...500 filan kapının önünden geçiyor sayılır...

X