2009 ubat Annnelerinin bulumas

selime_sensoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
178
0
38
kızlar 2010 şubat annelerinde gördüm çok hşuma gitti. il il buluşmalar düzenlesek ve hem kendimiz hemde bebeklerimizi arkadaş yapsak hemde bebeklerimizle ilgili sorunlarımızı yüzyüze görüşsek opuyorumnanaktanne dersiniz

Valla süper derim çok i,yi olur burdaki arkadaşlığımızı çocuklarımıza evlerimize hatta eşlerimize bile taşımış oluruz ne güzel düşünmüşsün arkadaşım süper olur bence..

biz daha 2 gün önce çanakkaleli anneler olarak yaptık bir buluşma.gerçekten çok güzel bi gün geçirdik.tavsiye ederim.güzel dostluklar kurulabiliniyor.

valla biz buna bi dört beş kere kalkıştık ama istanbullu anneler olarak gerisi gelmedi yani uygulamaya pek geçemedik bende çok siterim buluşmak ama lafta kalmasın ya

valla istanbullu anneler tembel çıktı..bayramdı-seyrandı-yağmurdu-sinek vızıldadıydı derken beceripte buluşamadık...ama yeniden deneyebiliriz...istanbullu anneler hadi liste yapalım...10.10.2009 cumartesi buluşabiliriz diyenler:

1)nestle76
2)

istanbulda buluşmak hiç kolay olmuyor ki. ellerimizde bebelerle karşıya nasıl geçcez. ben çok isterdim aslında. yer uygun olursa gelirim

Ankaralı anneler bizde buluşalım,kaynaşalım bebişlerimizin büssürü arkadaşı olsun opuyorumnanaktan

Antalya lılar haydi bizde belirleyelim bir gün havaların sıcaklığı geçmeden kızlar varmısınız?

slm samsunlu arkadslar var mı bılmıyorum..varsa bulusmaktan keyıf alırım...ben istanbulada sık sık gelıyorum ama gunu bırlık gun ıcerısınde işlerimle ilgileniyorum..6 ekımde ıstanbulda olucam gece ucagıyla donucem..işlerim sonrası istinye parka gecmeyı dusunuyorum..aksam 8.-8.30da orda olurum gercı bebeklerın uyku saatı ,yemek saatı ama şansımı denemek istıyorum uygun olan arkadaslar varsa bulusmaktan keyıf alırım...malesef erdem yanımda olamıyacak ...onunlada uzun surelı geldıgımde bulusma duzenlıyebılırız...

valla böyle bir buluşma harika olur alkisalkisalkis. avvrupa yakasında nerede olursa olsun seve seve geliriz minik kızım la beraber. lafta kalmasın rica ederim.:1hug:

bizde geliriz ama inşallah avrupa yakasında olur buluşma yeri

bursalılarda buluşmak istermi acaba iyice kış gelmeden :hulya:
yağmurlar başladı havalar serinledi ama belki isinir yeniden nasıl olsa kapalı yere gidicez çok farketmez sanırımkaydirigubbakcemile5
nediyorsunuz bursalı hatunlar bizde buluşalımmı kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…