2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

Veeeeeee 7. annemiz de belli olduuuuuuu :teytey:

İPEĞİMU alkisalkisalkis

İpek kızımız anneyi zorlamış biraz , bu sabah 9.42de dünyaya gelmiş .. 3ten beri sancıları çok vbe artık dayanılacak gibi değilmiş ve epidural uygulanmasını istemiş ve rahatlamış .. epidural normal doğumun süper bir rahatlık olduğunu söyledi , normal düşünenlerin aklının bir kenarında olsun yerimseniben

gelelim İpek kızımızaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim:
50 cm boyuuuuuuu :nazar:
3640 gr ağırlığıııııııııııııııı :nazar:
bembeyaz teniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nazar:

dün dr.a gittiğinde usg ölçümünde 3442 gr çıkmış İpektoşumuz , bu durumda usg ölçümleri bayaa yanıltıcıymış diyebiliriz sanırsam kaydirigubbakcemile2

bu arada memorial hast.de oldu doğumu , hastane bebişimizin resmini ekleyecekmiş sitelerine , az önce baktım , henüz eklememişler

Ben geldimmmm,bi geldimki doğumlar başlamış ya çok sevindim,hem duygulandım.Güzel annelerimizin hepsini tebrik ediyorum,güle güle büyütsünler bebişlerini.Hepsinin sağlığı umarım iyidir.Darısı başımıza inşallah.

selsinncimm seninde gözün aydın sessiz sedasız doğurdun helal vallahi:) allah analı babalı büyütsün canım maşallah :nazar:a.s.

selsin ve ipeğimu gözünüz aydınnn a.s.:nazar:
Rabbim meleklerinize hayırlı ömürler versin..opuyorumnanaktan
darısı bekleyenlere inş. :asigim:

selsincimmmmmmmmm gözünüz aydın canımmmm
Allah sağlık ve uzun ömürler versin Çğın paşamızaaaa
tez vakitte resimleri bekliyoruz kızlar hepinizdennnnnnnnn

selsincim tekrar Allah bagıslasın kuzucugunu canım..

iste son listemiz..

selsinncimm seninde gözün aydın sessiz sedasız doğurdun helal vallahi:) allah analı babalı büyütsün canım maşallah :nazar:a.s.

selsin ve ipeğimu gözünüz aydınnn a.s.:nazar:
Rabbim meleklerinize hayırlı ömürler versin..opuyorumnanaktan
darısı bekleyenlere inş. :asigim:

selsin ve ipekpamugu gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

selsincimmmmmmmmm gözünüz aydın canımmmm
Allah sağlık ve uzun ömürler versin Çğın paşamızaaaa
tez vakitte resimleri bekliyoruz kızlar hepinizdennnnnnnnn

çok sağolun kızlar darısı sizlerin başına.

selsin ipeğimu gözünüz aydın allahım hayırlısıya kurtardı sizi yavrularınızıda size bagısşlasın hayırlı evlat olsunlar.sağlıklı sıhhatli yuvanızda analı babalı büyüsünler inşallah.insan doğum haberlerini alınca cok duygulanıyor.darısı basımıza inşallah

ipeğimu selsin
allah analı babalı büyütsün maşallah selsin sen bayağı sesisiz oldu hiç haberim olmadı.
doğum hikayerliniz bekliyoruz inşallah

selsinimmmmmmmmdelikafadulden

canım kuzumuz çağın beramız gelmiş heminde 3 gün olmuşşşşşş:lepi:

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinnn:Saruboceq:

analı babalı büyüsün inşallahhhh:Saruboceq:

kilosuda gayet güzel maşallahhhhh:nazar::nazar:a.s.

canım yaa gel bi öpiim seni gözün aydın darısı başımıza inşallahhhhŞeniz

sakın emzirmeye çalışmaktan pes etme henüz çok küçük zamanla alışacak annesi ama sakın sen pes etme canım hep sabırla uğraşa.s.:nazar:

Allah analı babalı büyütsün yeni meleklerimizi.sağlıklı uzun ömürler versin isimleriyle yaşasınlar.
ya galiba o listede en son ben kalıcam yaaaa

kızlar doğumlar başlamış doğum yapan tüm arkadaşlarımızın gözü aydın allah analı babalı büyütsün.Maşallah.misafirlerim olduğu için tüm yazıları okuyamadım.ama sanki ben doğurmuşum gibi heyecan yaptım allah tüm doğum yapacakları gününde ve bir nefesle kurtarsın.amin.....görüşmek üzere kızlar.

bugünde inşallah dilaranın bebişi geliyor yeni bebişlerimizin arasına darısı diğer meleklerini bekleyen anneciklerin başına

X