2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?

ben aynı fikirde değilim kızlar...
neden değilim hediyenin kaç parça olduğu önemli değil ki..bakınız bir topik daha açtım

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-anneleri-yilbasi-butcemizi-belirleyelim.html
bu topikte bütçeyi belirliyoruz çoğunluk 50 tl diyor.yani en fazla 50 liralık bişey alabiliriz..bu 50 lirayı ben istediğim şekilde kullanmalıyım ...
ister 20 anneme 20 bebeğe 10 da eve alırım ister 50 yi birden bebeğe yada anneye alırım istersem param yoksa sadece 20 lira verip anneye alırım ..
yani fix 50 lira olsun bu 50 lirayı istediğimzi gibi kullanabilelim diye düşündüm bende...

sizin dediğiniz gibi olursa ben mesela kibelenin kızı edaya tek hediye aldım ama 100 liralık aldım ama biri ipeğe 1 giyim çorap gönderdi ...tek hediye ama aynı şey mi ????

size bırakıyorum çok mualefetim ama fikrimi söyledim bende 50 lira olsun jherkes istediğini alsın....

listenin son hali....

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ayisigi

demett

kibele

Tasilali

star_dust

nazlıbahar

Son düzenleme:
kızlarr..bncede su cekiliş tarihini ileri atın yeni görenler var..20 si olsun yada 19..bence??

bu arada cekiliş yöntemi konusunda son karar nedir?videoda online huriş çeksin:=))

Meraba kıslar, ben hurinin bütçe fikrine kesinlikle katılıyorum ama hediyelerin sadece bebeklere alınmasından yanayım, yılbaşı cocukların olmalı bence, üstelik birbirimize alacağımız hediye secenekleri kısıtlı (tekstili cıkarıyorum ) ama cocuklarımıza cok cok güsel seyler var malum... Birde cekilis tarihi ile ilgili fikrimi belirtmek isterim... 20 si geç olabilir diyorum neden derseniz 20 sinde cekersek geriye 1 tek haftasonu kalıyo yılbasından once ve suan dahi avm ler tıklım tıklım, ben birtek haftasonları alabilirim hediye haftaiçi tek basıma cok zorlanıyorum da dısarı cıkarken... yane 20 sinden once olursa 20 si haftasonu da alabiliris diye düşünüyorum ama cogunlugun fikrine uyarım elbette...opuyorumnanaktan

her yola gelirim anammm yirimm bana fark yapmaz...
hertürlü hehehehehehehe amma argolaştım yahu...
7 kocalı hürmüz var onun fragmanını izledim de şimdi gidemiyorum ya çok gitmek istiyorum yaaaaaaaaaa üffffff

şu çekilişler yapılsın hemen çünkü daha hediye lacaz kargo yapcaz..havalrda bozuk yapalım bu hafta sonuna kadar bitsin şu iş okiş..

bende fix bir tutar olmasından yanayım.herkes ne kadar derse ortak bir miktar belirlenirse bana uyar kızlar.

fix tutar olayi guzel bence.
ama guzel bisiler bulunursa neden paylastirilmasinki..
ki su anda cogu sey indirimde.
yalniz cekilis gec kalmasin lutfeeen..
ben haftaici anneme gidince bi kosu alayim diyorum, hafta sonu esimle alisveris kabusa donusuuur..

yaa sanırım başka katılımcı yok kurayı çeksekte iyi olur zaman daralıyo bebeklerle hediye bakılcak felan en azından bi kaçgün insan hediye seçer fikir alır düşünür nasıl bişey alıncağını felan sonra kargolay yollanması felan bide kargolar çok yoğun hurişş hasi bu akşama kadar bekleyelimde bu akşam şu çekişili yapzemuszemus

arkadaslar bebekler olduğu için uygun vakit bulup hediye almaya gitcez kargoya vercez onun için çok gecikmesin bence de

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ayisigi

demett

kibele

Tasilali

star_dust

nazlıbahar

canim_kızım

amatrist

yeni güncelleme oldu:)

ewet kızlar çekiliş tarihini bıraktım size msn e gere kyok tabi isteyene veririm de :) video çekecem çekilişi yaparken duraksız videoyu çekip buraya koyacağım kimin kime çıktığınıda yazarım ..olur biter...
çekiliş tarihini belirleyelimde çıkıp hediyelri alırız..
bu arada ebush çekilişten ayrılmak istediğini belirtti belçikada olduğu için çok zor olacak ben çıkıyorum dedi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…