2009 Temmuz Anneleri Yılbaşı Çekilişine Katılalım mı?

ah huri ah al eline yine kağıt kalem hadi bakalım hohohoyttt yeni bir listeeeeeeee....
katılımcılar hewheyt hoşlanmıyorum sanmayın ha döberim...

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush ( durumu ile ilgili bilgim yok burdan oraya kargo kaç günde gider nasuıl gider nasıl olur bilemmiyorum)

karen81

özleeeemm35

şimdilik liste böyle...

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ne zaman yapalım çekilişi msn de grup oluşturduk gerçi fark yazmaz ben her türlü hallederim ..gerekirse video çekerim tombalayı çekerken burda yayınlarım okeyse okeydir :KK70:canlı canlı saati saatine :KK70:

sen bana al :) ne mi :)
kek kalıbı :) hahahah pasta börek çörek ohh yaşasınnnn :):)

yok yok ugg al ahanda bundan al :)neyse ciddi takılalım lüffteeeennnn :):)
ugg-short-pink-5825.jpg

kız alırız tabi çok yapıa,lacak bişey yok...aldım sendie tabi...

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ayisigi

kız alırız tabi çok yapıa,lacak bişey yok...aldım sendie tabi...

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ayisigi
hihoyyyt çok sevindim
teşekkür ederim huri37 ama ben sana özel mesaj atamıyorum

hihoyyyt çok sevindim
teşekkür ederim huri37 ama ben sana özel mesaj atamıyorum
olsun o zamana kadar bol bo lyorum yaparsın steye özel mesaj yern açılır ...açılmasada problem değil ..çekilişi video olarak çekip buraya koymayı düşünüyorum o aman mesele kalmaz..

bendeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi:zemuszemus
,
tabiki hayatımmm

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ayisigi

demett

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ayisigi

demett

kibele

kızlar ben böyle yazıp duruyorum ...bu iş ne zaman bitecek 15 aralıktamöı çekelim çeklişi yapalımda hediyeler alınacak kargoya verilecek elimize olaşacak .....ona göre ayarlayalım ...17 cuma gününe kadar olsun da cumartesi günü çekilişi yapayım...gündüz gözüyle ..hehehehe

nesquik_24

huri37

dilara80

emirhanerim

stella82

zuzuuum

çiçeks

sibel4

ilsu_

ebush

karen81

özleeeemm35,

madgirl

selsin

ayisigi

demett

kibele

kızlar ben böyle yazıp duruyorum ...bu iş ne zaman bitecek 15 aralıktamöı çekelim çeklişi yapalımda hediyeler alınacak kargoya verilecek elimize olaşacak .....ona göre ayarlayalım ...17 cuma gününe kadar olsun da cumartesi günü çekilişi yapayım...gündüz gözüyle ..hehehehe

hurişşşşş bendeeeeeeeeeeeeeee

ben bu fikri haziran annelerinde gördüm ve buraya taşımak için fikrini narenden istedim ama cevap gelmedi bende unuttum gitti
nesguikcim iyi hatırlatma oldu bu
tabikide bende varım
ama bişi daha konuşulsun
yani
herkez tek bir hediye alsın bu evet ev için olabilir bebişe olabilir veya anneye olabilir ama işte bunlardan sadece biri olsun
kimse ben herkezede hepsinide alırım demesin lütfen
olan var olmayan var kimse kimseyi ezmesin
bence bundada hem fikir olunsun
sonuçta bu birbirimizden hatıra olarak kalıcak
güzel bi anısı olsun dimi ama

ben bu fikri haziran annelerinde gördüm ve buraya taşımak için fikrini narenden istedim ama cevap gelmedi bende unuttum gitti
nesguikcim iyi hatırlatma oldu bu
tabikide bende varım
ama bişi daha konuşulsun
yani
herkez tek bir hediye alsın bu evet ev için olabilir bebişe olabilir veya anneye olabilir ama işte bunlardan sadece biri olsun
kimse ben herkezede hepsinide alırım demesin lütfen
olan var olmayan var kimse kimseyi ezmesin
bence bundada hem fikir olunsun
sonuçta bu birbirimizden hatıra olarak kalıcak
güzel bi anısı olsun dimi ama

bende sana katılıyorum canım.ne olması gerektiği belirlensin.benim şahsi fikrim bebeklere alınmasından yana.hatta onlar için olsun bu çekiliş.onlar birbirlerine hediye alsınlar

bende sana katılıyorum canım.ne olması gerektiği belirlensin.benim şahsi fikrim bebeklere alınmasından yana.hatta onlar için olsun bu çekiliş.onlar birbirlerine hediye alsınlar

aslında ben herkes ne istiyorsda ,hangi bütçede alabilecekse istediğini alsından yanayım ama herkes aynı şehirde değil ve birbirini canlı canlı görmüş değil ki birbirine alsın hediyeyi
yani birbirimize alacağımız hediyelerde ( atıyorum ) benden tutmayabilir, ne biliim hediye de olsa hoşumuza gitmese giymeyiz - kullanmayız ..
ev eşyası olsa genelde kırılacak türden olur tutar da biri 2 çift kırlent alıp göndermezse :)))
ama bebişlere hediye cidden çok ii fikir .. ne kırılır ne de ( farklı cinsiyete göre alınmamışsa ) kullanılmaması gibi bi durum söz konusu olur ...

o nedenleeeeeee
katılıyorummmmm selsinimin fikrine :lepi: kaydirigubbakcemile5

X