hatta sizle aşılama yapılma zamanı gelişen ilginç olayları paylaşmak isterim.
normal bir bayanda 14 günde gelişen yumurta bende ilaç kullanmama rağmen 21.günde gelişti ve millet 5-10 yumurta yaparken bu ilaçlarla bende sadece 1 yumurta oluşmuştu.doktoruma kaç yumurtam var diye sorduğunda 1 dediği anı hiç unutamam ne ağlamıştım ne ağlamıştım.
anne diyordum tavuk bile yumurtluyo ben yapamıyorum,onca iğne sonunda sadece 1 yumurtam var.
annem dediki kızım, çocuk bir yumurta ve 1 spermden oluyo can verecek allah yumurtanın sayısına bakmaz.
son yumurta takibim 17.gün oldu,yumurtam daha çok küçüktü ve haftasonu geldi doktorum pztesi tekrar çağırdı,bu arada eşimin o hafta içinde 2 günlüğüne istanbula gitmesi gerekti,dedikki bu yumurtanın büyüyeceği yok haftasonuna yakın gitsen o zamana aşılama olabilir sen eniyisi pztesi,salı git gel.
paztesi eşim istanbula uçtu,bende doktora gittim ultrasonda ekrana bir baktım kocamaaaaan bir yuvarlak gözlerime inanamadım doktorum dediki yumurtan 23 mm olmuş hemen çatlatma iğnesini vuralım yarın sabah aşılama olacak. :1shok: neeeee dedim doktor bey eşim şehir dışında bu sabah gitti yarın akşam gelcek 1 gün sonra yapsak aşılamayı? doktorum mümkün değil dedi yumurtan devasa boyutlarda beklemez.akşamına eşim eve döndü ve ertesi gün aşılama oldu veeee kızımız katıldı aramıza
çok şükür :Saruboceq: