Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ecetubacım günümüz bitti bu hafta sezeryan olmasa doğum olurdu zaten son dakikaya kadar bekledi doktorumuz
amin zuzucum rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın telim yok sanırım kimsede ama kardeşim girip verir habrelerimi inşallah
evett az kaldı rosem yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz zuzumun dediği gibiii o kadarcık delikafadulden
canım senın doktorun son ana kadar beklemıs.sımdı takvımınde gordum 39.haftadasın.
benımkını 10 gun onceden alıcakmıs.38.haftada.
neden bazı doktorlar once alıyor bazıları beklıyor?bır bılgınız varmı?
Rosemcim ben onu konusmustum doktorumlar, kimi 39 da kimi 38 de bazısı 37 de bile alıyo... Bebegin gelişimi ve annenin bünyesine gore belirliyolarmıs, belli bi risk oranı varmıs, mesela kısa boylu ve catısı dar bi anneden 4 kg. bebek almak 3kg.dan daha zor bi sürecmis, doktor mu beni yedi bilmiyorum ama bildigim bu kaydirigubbakcemile3
rica ederım canım.nesli de doğum yapmış sağlıkla almış bebeğini ne güzel darısı başımı
rosemcim eline sağlık liste güzel olmuş senle aynı gün doğum yapıcaz demek
molovanta bizde şu aöf belası ve askelik belasındayız negüzel bitirmişsiniz.benim eşimde 4 e geçti ve son hakkı busene bitimesi lazım allahım yadım eder işallah.
anladım canım.
benım doktordayken hıc aklıma gelmemıs gelseydı sorardım.
bu arada 38+3 ken sezeryana gırıcem yanı 39.haftada oluyorum.hihoyyyt
evet canım hayırlısı.Banada muhtemelen ilk soyledigi tarihi vercek yine dönüp dolasıp 2 yada 3 temmuz bende 38+2 falan oluyorum o tarihlerde bakalım hayırlısı cnmmm hepimiz icin :lepi:
hosgeldın dılaracım.selam kızlarrr ben geldim babamı ziyaret ettim gelirkende bebek şekerlerimizin siparişini verdik sepetimizide beyendik 3 çeşit biblolu şekerlerimizz çok tatlılarr sepetide dahil 50 adet 110 ytl adlım ama cumartesi teslim edeceklerzemuszemus
sabah yazmıştım içimden bi ses biri daha doğurdu diyee :)
neslivicdan kullanıcısından alıntı
kızlar bende oğluşumu kucağıma aldım
cumartesi sabah suyum geldi
suni sancı normal doğumla doğdu
ayrıntıları sonra anlatırım
çok güzel bir duygu kızlar allah hepinizi kavuştursun
canım allah analı babalı büyütsün bebişini maşallahh diyelimm kolay olmuş çok şükür
hosgeldın dılaracım.
ne gusel seker ısını halletmısın bende netten sıparıs verıcem sanırım.kaydirigubbakcemile2
kendim yapmak çok istiyodum ama bir türlü eminönüne gidipte bakamadımm kendi el emeğim olsun çok isterdimm birdee içine şeker koydurmadım hatırası kalsın şekerini yemek isterler süsü bozulmasın diye içine kokulu lavanta koydurdum ev içinde hastane içinde 2 kilo madlen çikolata aldım onu dağıtcam:
cok guzel düşünmüsün canım.
bende içinde badem sekerlerı olanlardan almak ıstıyorm.
bu arada senın sezeryan tarıhı 24 hazıran degılmı?
son 2 gun..hihoyyytcok heyecanlı..:sm_cool:24 haziran çarşamba günü canım 2 günüm var artık:)
:kedi:eline sağlık canım liste güzel olmuşşŞeniz
son 2 gun..hihoyyytcok heyecanlı..:sm_cool:
hayırlısıyla kucagına alırsın ıns canım.:Saruboceq: