- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
iyi akşam sanada şeker sen nasılsın benim nasıl olduğumu okumuşsundur aynı sayfada ....
evet canım kendine dikkat et
benimde ara ara sancım oluyor hele hele ayakta iken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşam sanada şeker sen nasılsın benim nasıl olduğumu okumuşsundur aynı sayfada ....
of kızlar hala kapı süsümü ve bebek şekerlerimi halledemedim,gitgide ağırlaşıyoruz havalar çok sıcak hergeçen gün daha zor,kızımın ismi belli değil delircem yaaasenağlama
ay canım süper olmuş sepetli falan çok hoş ne kadara maloldu tanesi ne kadara geliyor?
kapı süsü aldınmı onuda görelim mi?
nurr çok şeker canımmm bayıldım şekerinizee sağlıkla gelsin ilaydamızzalkisalkisalkis
kapı süsünuzde çok hoşş benim sepetimi andırıyo tülü ve etrafındaki kalplarikaydirigubbakcemile5
ay maşallah kapı süsünüzüde yerler ya ne güzel şeyler bunlar insan nasıl özeniyor di mi kemeraltına inmek için sabırsızlanıyorum valla ama ama benim kızımın ismi belli değillll ne yazdırcam üstüne:sm_confused:
neyse ya gerekirse isimsiz alırım böyle hazır sepetler var içinde 50 tane falan var heralde ismi belli olunca küçük küçük yazar bilgisayardan çıkarır şekerlere zımbalarım nasıl olur?
nurcum çoook tatlı şekerler banane bende isterim payımı ..... fiiyatıda çok iyimiş tatlım nerden yaptırdın .kapı süslerimiz benziyo bu arada
tabiki canım payını ayırırız...
istersen özelden adresini yollayabilirim