Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yserez ekledım canım senıde lısteye
Bu arada herkese merhaba,
Dün düğünümüz vardı malum. Bu yüzden topiğe giremedim. Herkes iyidir ve neşeleriniz umarım yerindedir. Ben biraz sakinleştim, rahatladım. En son çok gergindim de.
Dün akşam kızım sesten çok rahatsız oldu galiba, hiç yerinde durmadı. Bu arada karnımı en az 70 çift el sevmiştir. Herkesten büyük ilgi topladık. Bir de etrafta jinekolog çoktu galiba. Bana kaç günün kaldı diye soranlara verdiğim cevabı beğenmeyip yok o kadar 4-5 güne kalmaz doğurursun dediler.
Aslında şaka bir yana sabahtan beri kendimi pek iyi hissetmiyorum. Garip bir ağırlık var karnımda. Yürürken acıyor. Bir de arada birşeyler yokluyor gibi oluyor. Zaten saatte en az 3 kere kasılmam oluyor. Bu saatten sonra artık gelme demem. Sonuçta çikolatalarımız hazır. Düğün de oldu. Yapacak birşey kalmadı. Herkes benim doğurmamı bekliyor.
hosgeldin ipegimu..canım evet bilmiorum ama sende dogurursun 1*2 gune kadar gb gelio bana:))herseyinde hazırmış zaten..hayırlısı olsun tabi..kendine dikkat et canım..
benim kız da dügünlerden hoslnamıo sesi sevmio basıo tekmeyi..senn kızda bnmki gbymiş.
ayyy çok sevindim ne güzel yaaa:sm_cool:...Gözün aydın canım...Allah anneli babalı büyütsün...Şenizkızlar bende oğluşumu kucağıma aldım
cumartesi sabah suyum geldi
suni sancı normal doğumla doğdu
ayrıntıları sonra anlatırım
çok güzel bir duygu kızlar allah hepinizi kavuştursun
hepinize iyi pazarlar arkadaşlar,tüm babalarımızın ve baba adayı eşlerimizin babalar gününü kutluyorum.
eşim yine ve yine şehir dışında içim buruk senağlama
dün annem kayınvalidem ve babam evde temizlik yaptık kızımızın odası gelipte kaba bir temizlik yaptıktan sonra herşey hazır inşallah.baban ne iş yaptı derseniz akşama kadar perde çıkardı yıkanan ütülenenleri taktı hiç boş durmadı adamcağız sağolsun,kendi evinde olsa 2 perdeden sonra anneme söylenen babam,benim onca perdem için çıtını çıkarmadı,uyyy canım babam benim.:1hug:
kızlar benim burnum büyüdü ya maymuna döndüm gören hamilelik oturmuş suratına diyo:çok üzgünüm:
kızlar bende oğluşumu kucağıma aldım
cumartesi sabah suyum geldi
suni sancı normal doğumla doğdu
ayrıntıları sonra anlatırım
çok güzel bir duygu kızlar allah hepinizi kavuştursun