- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm ben çıkıyorum bi duş alayım kendime geleyim öptüm sizi
çok güzel bir mesajmış..çok içten...kızlar bakın şimdi:
"babacığım,annemin anlattığına göre bugün babalar günüymüş bende onun telefonundan sana mesaj atmayı düşündüm.ama ne yazacam bilmiyorum çünkü daha seninle yüzyüze görüşemedik.ama annemin dediğine göre sen harika bir babaymışsın,beni gezmelere götürecekmişsin,beni çok sevecekmişsin,gerçi bazen öpücük atıp beni burda korkutuyosun ama olsun ben çıkınca gerçeğini yaparız...babalar günün kutlu olsun babacığım kucağında olmayı sabırsızlıkla bekliyorum...."
nasıl mesaj ama...kocam bugün iş yerinde o sebeple mesaj atıyom.....
ne güzel canım her şey yoluna girmiş...her şey hazır ne yapacağını biliyorsun...ah bi de benimki belli olsa...günaydın kızlar............
geçmişi okuyamadım
dün doktora gittik plesentada ki kireçlenme var tabi hala ama büğük bi hızla artmamış
şimdilik bekliyoruz güzel öyküm 2500 kilo
sağlığı iyi çok şükür
doktorumuz bize solunum hareketlerini bile gösterdi bu çok iyi bişey bak kendi kendine karnından nasıl nefes alıyo diye
çıkın odanızı seçin dedi
biz de çıktık artık odamızda hazır 102 numaralı süit odayı seçtik öykücüğümle ikimize...
ikimizde çok şişmanız anca sığarız:.................)
şaka bi yana iyi oldu herşeyi ayarladık
inşallah 7 temmuza kadar bi aksilik olmaz herşey hazır ve planladığımız gibi olur
7 temmuz sabah saat 6 ta da kuaförümden randevu alcam
süslenip öyle gideyim kızımı almaya
8,30-9 gibi hastanede olun dedi doktorumuz..
tabi haftadabir veya 2 kontrollerimiz devam
akşam yine çok sancım oldu
artık gece olacak diye korkuyorum çoooooooooooook
gündüzleri kısmen daha iyi sayılırım
benden haberler böyle şimdilik
sizler nasılsınız var möı yeni doğumm yapan
ben 24 haziran çarşamba diye biliyorum canımm...kıslar dılaranın dogum tarıhı 23 hazırandı degılmı?yanlıs hatırlamıyorumdur umarım.
benımde aklımda 23 hazıran kalmıs.hemen degıstıreyım barı.ben 24 haziran çarşamba diye biliyorum canımm...
henüz belli değil canım...1 temmuz gibi doktorum karar verecek doğum şekline..benden günü geride olanların bile belli oldu...hayırlısı artık...benımde aklımda 23 hazıran kalmıs.hemen degıstıreyım barı.
bu arada senınkı bellı mı canım?
hoşgeldin canımm...inşaallah hayırlı zamanda doğumunu yaparsın....slm kızlar ben temmuz annesiyim sizi cok yakın takip edenlerdenim gecen ay yeni bi eve tasındım onun öncesindende netti kapattırmıstık ve uzun süre giremedim simdi gene basladım kim ne alemde diye girip bakmaya muhtemel tarihimiz 13 temmuz 40.haftayı tamamladıgım tarih ama umarım o güne kadar beklemez diye ümit ediyorum..
kıslar baska tarıhı bellı olan varsa lısteye ekleyeyım.
hurıcım senınkı bellı olmusmuydu?
slm kızlar ben temmuz annesiyim sizi cok yakın takip edenlerdenim gecen ay yeni bi eve tasındım onun öncesindende netti kapattırmıstık ve uzun süre giremedim simdi gene basladım kim ne alemde diye girip bakmaya muhtemel tarihimiz 13 temmuz 40.haftayı tamamladıgım tarih ama umarım o güne kadar beklemez diye ümit ediyorum..
sizleride hemen ekleyeyım kıslar.yok canım normal 40 haftam 17 temmuzda doluyor ama doktor 30 haizrana kadarda gelebilir dedi hazır bekliyor dedi bilmiyorum yani...
tamam canım bellı olunca yazarım senıde.henüz belli değil canım...1 temmuz gibi doktorum karar verecek doğum şekline..benden günü geride olanların bile belli oldu...hayırlısı artık...
ayyyy canım.kızlar bende oğluşumu kucağıma aldım
cumartesi sabah suyum geldi
suni sancı normal doğumla doğdu
ayrıntıları sonra anlatırım
çok güzel bir duygu kızlar allah hepinizi kavuştursun
hihoyyyt***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ*************************hihoyyyt
ANNE ADI--------------------M.D.TARİHİ----------------------------CİNSİYET--------------------D.ŞEKLİ
dilara80-------------------------24 haziran---------------------------kız-----------------------------sezeryan
rosem-----------------------------1 temmuz--------------------------erkek----------------------------sezeryan
sibel07---------------------------1 temmuz-----------------------------kız------------------------------sezeryan
karen81-------------------------2 temmuz----------------------------kız-------------------------------sezeryan
hüzün yılı------------------------6-7-8 temmuz dan biri----------erkek-----------------------sezeryan
beyazmelek-------------------7 temmuz-------------------------------kız------------------------------sezeryan
_cankız_------------------------13 temmuz----------------------------kız----------------------------normal
demet--------------------------15 temmuz------------------------------kız------------------------------sezeryan
huri37---------------------------17 temmuz-------------------------------kız---------------------------normal
blue_----------------------------17 temmuz--------------------------------erkek--------------------------normal
kibele---------------------------22 temmuz------------------------------kız-----------------------------henüz belli degil