- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
kıslar aşırı bir bel ağrısı çekiyorum yerimden zor kalktım resmen sürünerek tuvalete gittim 2 damla koyu kırmızı kan geldi...hadi hayırlısı gece belki fazlalaşır suyum falan gelir haber veremem nolur nolmaz diye yazayım dedim.şimdi uykuya geçiyorum kızlar merak etmeyin yarın 12 ye kadar mutlaka yazarım...ama bu akşam bayağı ağır bir bel ağrısı çekiyorum bu kanda canımı sıktı....bakalım hayırlısı biraz yoruldum belki ondandır diyorum ve uykuya geçiyorum ...öpüldünüz anacığımmmmopuyorumnanaktan
bu gece uykusuzluk çeken yokmuş anlaşılan ben bu saate kadar pek uyuyamadım bel ağrım hat safhada çoğaldı arada bi rüya gördüm hastanedeyim kocam koşturuyo doğurmuşum kum torbası arıyor doğurdum mu sezeryanmı oldum diye ağlıyorum rüyamda gerçek gibiydi kendimi balon gibi hissediyordum...bütün gece sabit yattım sırt üstü sağa sola dönemiyordum belimin acısına sanki belimden ameliyat olmuş gibiydim kesinlikle kıpırdayamıyordum... sabah ezanı okundu dua ettim bol bol allahım bugün olmasın daha erken bugün olmasın yalvarıyorum ....şu an iyiyim kızlar çok şükür tuvaletime kalktım karnıma iki lokma bişey attım bel ağrım çok azaldı dün gece emekleyerek gitmiştim tuvalete...allahıma çok şükür 7:30 gibi kocişkomu uğurlarım sonra uyurum heralde...11 gibi gelirim...hani belki görüpte merak edenler olur ben uyuyrken diye yazayım dedümopuyorumnanaktan
ay ama akşam çok fenaydı ya hele o kan geldiğinde eşim tuvaletin önünden geçiyordu bi baktı ben kana bakıyorum eşim bana bakıyor hayır şimdi değil ama yaaaa dedim heyecan bastı birde nedense gece boyu hep ellerim parmaklarım kaşındı ya hala kaşınıyor:uhm::1shok: