- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
Naber diloş kaç günün kaldı
iyiyimm canım sen nasılsın vallahi 3 günüm kaldı heyecanlıyım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber diloş kaç günün kaldı
kız diloş 3 gün mü kaldı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kız diloş 3 gün mü kaldı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Diloşşş ne kadar az kalmış allah sağlıkla kavuştursun canım bebeğine.Menekşe ne yaptı haberiniz var mı.
kızlar ya benim kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var aradada belim ağrıyor ya vücut kendini mi hazırlıyor acaba
kızlar ya benim kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var aradada belim ağrıyor ya vücut kendini mi hazırlıyor acaba
kızlar bişey sorucam temmuz annelerinde doğum yapan toplam kaç kişi oldu
teşekkür ederim canım seninkilerde geliyomuş seninde gözün aydın hadi hem bikere geldim işte bizde öle satışlar yok canım
ya kızlar ben öğlen uykusunda bi rüya gördüm hayra çıksın inşallah
vcde kanamam geliyo ama nasıl bi kanama bende gayet sakin bişiler le kapatıyorum annemi uyandırıyorum anne hadi doğum başladı diyorum onlarda telaş yapıyolar bendende nasıl kan geliyo ama anlatamam ama gayet sakinim
gerisimi
gerisi yok uyanmışım
sıkılma beklemekten. zamanında salıkla gelsin yavrucağın. erken gelirse üzülürsün takarsın bu sefer hareketlerine bebişin. hayırlısı neyse o olsun ama keyfini çıkar son haftalarının ben tam keyif yapacakken kucağıma geldi paşam şimdi onunla keyif yapmaya çalışyorum :)
çok güzel bir duygu selsinsincim tarifi çok zor uyuşturucu etkisi yapıyor resmen o kucağımda uyursa banada uyku yapıyor resmen
dün şaka yaptı oğlum bize tam alt değiştiriyorduk ki öle bir kaka yaptıki tazikle fırlattı.resmen yarım metrelik bir alan yeşil kaka oldu yatak halı benim üst baş ve bunların hepsi krem rengi arkadaşlar eşim elinde bez 1 saat sildi halıları kullanmadığı kimyasal kalmadı anca çıktı. hee tam kakyı yaptı ne olduğumu şaşırmışken üzerinede bir sıvı ekledi. güleyim mi ağlayayım mı bilemedim gün 5 karizmalar sıfır :kedi:
kocam getirmezse bugünde kabloyu döveceğim onu kablo olamadan foto yüklenmiyr ki.
arkadaşlar bende dikiş yok lazerle yapmışlar bir plastik bir bandaj var şu anda banyo falan yapabiliyorum. bir hafta sonra kendi kendime çıkaracakmışım bandajı ondan sonrada iz kalmasın diye bir krem verdi onu sürecekmişim. ağrılara gelince belimde ağrı vardı oda hafifledi. tabii oturup kalkarken zorlanıyor insan yalan yok öksürme gülme gibi faaliyetlerden uzak tutmak gerekiyor insan kendini başka bşi yok bende fıldır fldr yürüyorum :))
arkadaşlar herkese merhaba,size bişey sorcam kızım çok ritmik hareket ediyo bazen yani nasıl diyim sanki kalbinin atışını göbeğimde görüyormuşum gibi bazen hızlı ve ritmik tepik atıyo ,bu kadar istikrarlı tekmelemesi garip değilmi ya CADIARZUsizdede oluyormu?
evet kızlar kapı süzümüzü aldık çikolatalarımızın siparişini verdik bakalım beğenecekmisinizzzhihoyyyt
kapı süsümüzopuyorumnanaktan
çikolatamızzzcokacimcoook çikolatamızın yazısı yazılacak sadece örnek aldım bir tane diğerlerini hazırlayacaklar 80 tane yaptırıyoruz
selam kızlar şuan hastanedeyim oğluşum 37+6 da genel anestezi ile 3480gr 50 cm dünyaya geldi..
mükemmel bir duygu bu darısı başınıza canlarım..
selam herkese arkadaşlar uzun zaman oldu nisandan beridir nete giremedim.. bu halimle bir de ev taşıdım kendi evime geçtim çok şükür ama bende bittim.. stresten doğurmadım yaa ona şaşıyorum.. neyse daha tam yerleşmedim kayınvaldemde kalıyorum oyyyy ne zor ne zor kaburgalarım batıyo zaten ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum dua edin benim içinde sağ salim yerleşeyim öyle alayım yavrumu sağlıkla kucağıma...
ahanda bende uyuyamadım işte:sinifsinif: diloş starr diger uyuyamayan hatunlar nerdesiniz bakem dön dön dön uyuyamadım yahuu kafamçokkarıştısizlere bakıyım dedim gündüzde fırsat bulup ugrayamadım topige herkes uyuyo şansıma uyuyun güzel anişler allah rahatlık versin hadi bakem a.s.
Herkese merhaba kıslar, nasılsınız bakalımmm ??? Bis Alya'yla bilas hüzünlü basladk güne, inanamadım kendime cok bunalmısım bi anda uyandıgım gibi pıtır pıtır gözyaslarım dökülmeye basladı sanırım bilas yorulmus ve bunalmısım simdi cok iyiyim cok sükür, gülüyorum sabahki halimi düşündükçe kaydirigubbakcemile3
ayy bende heyacanlandım =) kilo problemimiz var biraz 2,300 ismi eymen heyacanla bekliyoruz erkende dogurmak istemiyorum biraz kilo alsın tombiş olsun senin bebiş
starcım masallah arasımıza...hersey yolunda 2 ledin kilosunuda masallah..:)saglıkla gelsin ins.
canım su listenn guncellenme isi icin sey yapsanız ..dilosun hazırladıgı kucuk melekler topigindeki listeye birde bebeklerin dogum tarihini eklersek takibi kolay olur hazır azken duzenleme kolay olur.
herkese merhaba tekrardan kızlar ben hala uykuluyum ve biraz agresif sayılabilirim bugun
sende hosgeldin demetcim..ay ne biliim ya uykusuzluk tuttu beni b kac gundur..sabahları huzursuz oluorum uykumu alamayınca..keske gelseymisim laflardık..
maşallah canım oğluşunaa bencede canım ihmal etme kkb git belkide nefes almanı daha çok o etkiliyo belki verceği ilaç işe yarar:1hug:
maşallah oğluna
benim kızımda senin haftanda başı aşağıdaydı ama dönüyo şuanda aşağıda değil
kızlar merhabalar biz dersten geldik şimdi ek dersimiz cvardı şimdide ders çalışmaya başlayacaz...
stardust maşallah canım oğluşuna 2 kilo olmuş erken doğsa bile sorun olmayacaktır rahatla biraz.Umarım her şey yolunda gider canım.
kolay gelsin canım :1hug:
saol kuzey deniz , haklısın canım da işte ....
senin de az kalmış bu arada , normal mi olacak doğumun ??
diloş yaaaa ,çarşamba olcak doğum dimiiiiii delikafadulden
canım yalancı sancılardır inşallah .. önemli olan sancıların sıklığı ve ne kadar sürdüğü ya.. bi isteren ona dikkat et biraz , uzun sürer de geçmezse dr.unla görüş , için rahat eder en azından .. belki bugün hem dersane hem ders çalışmak yormuştur bebişini yerimseniben
Maşallahhh. Menekşe de kendine gelir, toparlanır inşallah.
O şimdi uyuyamadığı gecelerin acısını çıkarıyordur.
Kız yok kimse beni sallamıyor ona sinir oluyorum. Doğum sancısı değil diyorum yok doğurursun sen diyorlar. Emzirme koltuğu istemem demiştim 1 ay önce. Kayınvalidem bugün geldi yine emzirme koltuğu al diyip duruyor. Ver 500 TL alayım diyecem. Kız herşeye pek hevesli. Nikah için kıyafet aldırttı ne oldu nikaha gidemiyorum. Düğün için de 300 tl'ya elbise aldırttı. Bakalım yarına doğurmazsam sinirden giyeceğim.
Sadece o değil. Çikolatayı da arkadaşımdan alıyordum ya. 1,5 kilo gönder dedim. 3 kilo gönderiyor. Parasını ben verecem nasıl bu kadar rahat benim adıma karar veriyorlar şaşırıyorum. Uyuz oldum valla. Bu düğünü de başka tarihe organize edemediler. Benim doğum tarihim belli sonuçta. 1 hafta önce sonra olmazsa olmaz mıydı. 6 senedir çıkıyorlar. Bu şekilde ben de yalnız kalıyorum. Dur daha bitmediii. Eşim dün iş çıkışı gitmiş arkadaşına laklak yapmaya. Oradan bir zahmet eve uğradı 5 dk durdu sonra kınaya gitti. Gecenin bir yarısı geldi. Sanki onu çok görüyormuşum gibi. Valla herkesin yaptığı fena batıyor yakında birini sallandıracam o olacak.
KV milleti böyle anacım .. benim ki de ayrı film zaten .. ist.dayken bana misafir gibi gelir giderlerdi , ben pek bi şeye ellettirmem yaptırmam fikirlerini sormam kendileri ima etselerde ya duymazlıktan gelirim yada hehe der yine kendi dediğimi yapardım , bu huyumu bildiklerinden pek buaşmazlardı bana bu anlamda .. şimdi 1 aydır bendeydi ya ( bugün gitti ) , malum hiç bi halta karışamıycam , ilk bir kaç haftadan sonra sanki evin hannnfendisi oldu çıktı ..
dün ablam-annem-babam-kızkadeşi-yeğenim felan geldiler KV gitmeden görüşelim durumları .. onlar da bebek için bissürü şey getirmişler .
kadın tutturdu " o kıyafetleri yıkamadan öylece geçen hafta pazardan aldığım küçük hurca koyalım " dedi ..
ben de " ne olursa olsun ben yıkamadan bi şey koymam dolaba " dedim ,
o " ama hurca koyucaz , zaten hemen giydirebileceğin kıyafetler değil ki "
ben " olsun benim içime sinmez biz yıkayalım yine hurca koyup kaldıralım sorun değil "
o , sanki söyledğini anlamamışım gibi tek tek üstüne basa basa " iyi de onları yıkasak bile hemen giyemeyecek ya " ( hani salaaaaaam ya , anlama gçlüğü yaşıyorum da bir yandan , o yüzden ısrarla üsteliyor , alt yazı geçiyor felan kötükedihüso )
ben ( ben de tek tek üstüne basa basa ) " anne ; benim içime sinmez dışardan gelen bir kyafetin yıkanmadan dolaba girmesi , onlar almadan önce kim bilir kaç kere dükanda-mağazada yere düşmüştür , nerden bilcezzzzz , hem ben kışlıkları kaldırırken de aynısını yaparım .. yıkar kaldırırım , zamanı gelince huçtan çıkartınca yıkar öyle giyeriz " dedim ve kafamı çevirdim , mevzu kapandı ..
sabah kalktım ki yıkamış hepsini , heyyoooooooo zafer benim :hooray:
ahahahahah
Senin olay da sinir bozucu. Bence de sen fitillerini kullan derim ama onlar yan etki yapmamış mıydı?
evet canım çarşambaa saat 9 da doktor bekliyo olcak beni delikafadulden büyük ihtimalle saat 11 gibide bebişim yanımda olurdelikafadulden
selam kızlar şuan hastanedeyim oğluşum 37+6 da genel anestezi ile 3480gr 50 cm dünyaya geldi..
mükemmel bir duygu bu darısı başınıza canlarım..
dilos sen bilirsin ..bboyutu artırıyorum cozunurluk olarak ama en buyugu bile yine kucuk goruntu verio..