Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar şuan hastanedeyim oğluşum 37+6 da genel anestezi ile 3480gr 50 cm dünyaya geldi..
mükemmel bir duygu bu darısı başınıza canlarım..
oda cok guzel bır fıkır.sımdı ben lıste olusturmaya calısayım bakalım nasıl olucak.evet rosemcim..bende dilostan sey rica edicem..dogan kucuk meleklerimizin tablosunu olusturuyo ya ..oraya dogdugu tarihide eklerse aynı gun doganlar falan da belli olur..
slm arkadaşlar nasılsınız:1hug:
hoşbuldum tatlım...dün son eksiklerimiz için dışarı çıktık onları aldım eşimle ...kızımın odasını tülünün siparişini verdik...dönüşte de düğüne gittim...dün evde yoktum o yüzden bakamadım pek size sen nasılsın canımm...menekşenin oğluşuna maşallah sağlıcakla kurtuldu..darısı başımıza...
demet geçmişe bir baktım o göbüşş ne olmuşş öyle kocaman bir maşallah senin göbüş benimkini döver vallaŞeniz...zuzumu geçmişsin oylar sana verilmiş...Öykünün kapı süsü ve şekerleri çoook güzel olmuş...Güle güle kullanırsın inşaallah canıım...zemuszemus
demetcim hu hu orda mısın bi ses verrr
bana uyku bastırdı biraz uzanayım bennn en iyisi...
selam hanımlar.
nilayda dogum yapmıs.saglıkla buyutsun ıns.oglusunu.
gunaydın kızlar nasılsınız?
kızlar ya doğuma yakın acaba normal akıntılarda artıs olurmukı?
2.bebeğim ama ılkınde hıc bısey anlamamıstım ben
kolay gelsin rosemcim..
nazlı bende normal akıntı cok olmuyo..yani ilk bebisim..ama dun gece sabahladım resmen..uykusuzum..ve sancım oldu uyanırken..korktum
selam kızlarr geberdim bugünn çok yoruldum deli gibi 3 saattir dinlenmeden temizlik yaptım-tatlicadiarzu- ilk önce buzdaoalbına giriştim bi güzel sildim sonra mutfak camı o bitti evi süpürdüm sildim toz aldım ütü yaptımm imanın gevrediikaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
aferim sanaaaaaklava:
doğurmak için yapıyon demi deli kızzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3Şeniz
azcık kestiriim gelicemmm:gitme:
kolay gelsin rosemcim..
nazlı bende normal akıntı cok olmuyo..yani ilk bebisim..ama dun gece sabahladım resmen..uykusuzum..ve sancım oldu uyanırken..korktum