2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım bende yaklasık yarım saattır ugrasıyorum duzenlı lıste yapayım dıye.bır turlu yazılar alt alta gelmedı sınır oldum.
sende haklısın 3 gun kalmıs sunun surasında.
bence lısteyı gun ıcınde kım musaıtse ,lıste guncellenmedıyse herkes duzenleme yapabılsın.yoksa dedıgın gıbı herkesın gunu yaklastı.
 
sımdı ben cıkıyorum kıslar.
lıste yaoayım derken terın suyun ıcınde kaldım.kaydirigubbakcemile3
banyo yapıp gelırım.opuyorumnanaktan
 
akdaş yada eyetkiner girseler onlar kolay düzenleme yapıyo eyetkinerde yok 10 gün olmuş girmiyo haberi olan varmı acabaaCADIARZU
 
selamlarrrrrrrrr hihoyyyt
bis geldik dr.dan ..
oğluşum başaşağı duruyormuş , yani doğum pozisyonu almış öyle dedi dr.umuz .. iyi bi şey mi değil mi anlamadım tabi ben ....
45,5 cm boyu ve 1992 gr ağırlığındaymış oğluşum
endol fitili kesmem konusunda ısrarlı dr. bu haftadan sonraki kullanımlar bebeğin kalbine zarar verirmiş :çok üzgünüm:
diğer dr. da erken doğum olur keserseniz demişti , üffffffffffffffffff kafam çok karıştı :1no2:
ama sanırım artık 2 kilo oldu ya bundan sonra erken doğum olsa sorun olmaz da , yani böyle bir ihtimal söz konusuyken sanırım erken doğması kalbine zarar gelmesinden daha iyidir benneyaptımki
sanırım bugün de kullanıp 33. haftayı tamamladıktan sonra bırakacağım .. ist.daki dr.uma da sorarsa kullanıyorum diyeceğim :sm_confused:
ayaklarımın şişliği konusunda yürüme verdi , biraz hareketle rahatlarmış ..mide şikayeti için de Lansor 15 mg verdi .. nidilatı 8 saatte 1e ; 5 gün sonra da 12 saatte 1 e düşürecekmişim .. burun tıkanıklığın için kbb'a gitmemi gerekirse burundan endoskopi çektirmemi istedi , sinüzitten kaynaklıysa antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi .. belki h. içi yada haftaya ctesi giderim kbb'a ..
bizden haberler böyle ..
 

ben yapabilirim canımcım , en son ben ve morlavanta görünüyoruz doğum listesinde sanki ..
ayrı bir topic mi açıcaz buradan mı devam edicez acep ??? burdan sanki zor olur karışır aralarda :uhm:
 
starcım masallah arasımıza...hersey yolunda 2 ledin kilosunuda masallah..:)saglıkla gelsin ins.

canım su listenn guncellenme isi icin sey yapsanız ..dilosun hazırladıgı kucuk melekler topigindeki listeye birde bebeklerin dogum tarihini eklersek takibi kolay olur hazır azken duzenleme kolay olur.
 
herkese merhaba tekrardan kızlar ben hala uykuluyum ve biraz agresif sayılabilirim bugun



sende hosgeldin demetcim..ay ne biliim ya uykusuzluk tuttu beni b kac gundur..sabahları huzursuz oluorum uykumu alamayınca..keske gelseymisim laflardık..
 

maşallah canım oğluşunaa bencede canım ihmal etme kkb git belkide nefes almanı daha çok o etkiliyo belki verceği ilaç işe yarar:1hug:

ben yapabilirim canımcım , en son ben ve morlavanta görünüyoruz doğum listesinde sanki ..
ayrı bir topic mi açıcaz buradan mı devam edicez acep ??? burdan sanki zor olur karışır aralarda :uhm:

canım ayrı bi topik açalım bencede burdan çok karışık ve bulması zor oluralkisalkisalkis
 

maşallah oğluna
benim kızımda senin haftanda başı aşağıdaydı ama dönüyo şuanda aşağıda değil
 
ben bi yemek yiyim gelicem yine ..
diloşum karencim ben yazana kadar görmemişim , rosemcim başlamış liste yapmaya zaten .. ben kimse yapmadıysa diye el atayım demiştim ..
 
kızlar merhabalar biz dersten geldik şimdi ek dersimiz cvardı şimdide ders çalışmaya başlayacaz...
 
Merhabalar kızlar,artık işe gitmediğim için nete giremiyorum.Umarım herkes iyidir.Nilay bebeğini almış kucağına allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan Varmı başka doğum yapan menekşe ne yaptı.Biraz geçmişe bakayım bari
 
stardust maşallah canım oğluşuna 2 kilo olmuş erken doğsa bile sorun olmayacaktır rahatla biraz.Umarım her şey yolunda gider canım.
 
kıslar naper akşam teyzemler geleceklermiş allahtan çaya dedi :) ev topluyorum ama ağar iş yapmıyorum hiç umrum değil valla 3 gündür kocam evdeydi biliyolrardı gelmediler bugün kocam işe gitti 9 da gelecek bunlar sana geliyoruz diyolar...neyse yavaş yavaş yaparım bişiyler...sizler nasılsınzı arada gelip geçmişi okuyorum...a.ö.f. sınav sonuçları açıklanmış ama yoğunluktan girip bakamıyorum arada onada bakmaya çalışıyorum kesin kaldım da kaç dersten kaldım ona bakayım bari de eylülde kurtarayım lmaz:
 

hurişş canım sıkılıyo benimdee evde işleri bitirdim kocişte kayınvaldemle düğüne gitti baan da dediler ben yorgunum dedim zaten kalabalığa gelemiyorum dedim gitmedim şimdi evde can sıkıntısına patlıcam yattım uzanayım dedim nefesim kesiliyoo yatamıyomda artık-tatlicadiarzu- canım inşallah kazanmış olursun belli olmaz hemen olumsuz düşünmee sınav bu eylülde çocukla daha zor hem nasıl çalışacaksın bide çocuk olacak allah yardımcın olsun inşallah eyüle kalmazda kazanmış olursun:Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…