selam herkese arkadaşlar uzun zaman oldu nisandan beridir nete giremedim.. bu halimle bir de ev taşıdım kendi evime geçtim çok şükür ama bende bittim.. stresten doğurmadım yaa ona şaşıyorum.. neyse daha tam yerleşmedim kayınvaldemde kalıyorum
oyyyy ne zor ne zor kaburgalarım batıyo zaten ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum dua edin benim içinde sağ salim yerleşeyim öyle alayım yavrumu sağlıkla kucağıma...[/QUOT
hoşgeldin serap kolaylık versin allah güzelim kendini yormadan yap işlerini bebiş dinler anneyi bekler bekler saglıkla alırsın kucagına güzelimzemuszemus
kızlar saate bakın ben ve saat 5:15 şaşılacak olay ama bunuda gördüm uyuyamıyorum martılarla sohbete başladımmafoldumben ezandan beridir uyuyamıyorum bi sıkıntım yok ama gece 1 de yattım uyumam lazım yane
neyse bi su içip uzanayım belki size yazınca uyurum diye kalktım kaydirigubbakcemile3
zaman daraldıkça uyumak lülks olcek bize galiba hurişbebişler gelmeden uyutmuyorlar bakalım ne olcek onlar gelince:umursamaz:bende gececiydim valla çaresiz gittim yine yattım uyumuşum allahtanyerimseniben
ay bişiyler yiyip öyle yatayım dedim...
ya aklıma ne geldi şimdi benim dr.2 hafta sonra gel dedi ya tabi o zamana kadar doğurmazsan dedi biz nasıl yani deyince doğurablirsin falan dedi ya ben gelmişim 36. haftam bitmiş böylede bi durum varsa bu kadın niye beni 2 hafta sonraya çağırıyo niye 1 hafta sonrası değilde 2 hafta ...neyse ya vardır bi bildiği bende sabah sabah martılar başımı ağrıttı ben gidiyorum ...siz uyuyun mışıl mışıl bende rüyanıza geliyorum...:1hug:delikafadulden
takma kafana güzelim sorun olursa alırsın hemen solugu dr dasırnaşık şey
selam kızlar şuan hastanedeyim oğluşum 37+6 da genel anestezi ile 3480gr 50 cm dünyaya geldi..
mükemmel bir duygu bu darısı başınıza canlarım..
ay ay ay ne güzel bi bebişimiz daha gelmiş kıyamam ben ona rabbim nanalı babalı büyütmeyi nasip etsin nilaycım hayırlı olsun ölçüsü kilosu çok iyi maşallah hadi babalım sende atlattın bu gebelik serüvenini şimdi sıra annelikte bizede yaşamayı nasip etsin allah
kızlar o ritmik atışlar hıçkırık oluyo buda bebeğinizin ciğerlerinni geliştiğini gösterirzemuszemus
kıyamam benim kuzu fazlasıyla hıçkırıyo galiba pıt pıt pıt sırnaşık şey kıyamıyorum bazenhmm cigerleri gelişiyorsa güzellzemuszemus
amin canım teşekkürler.
kızlar dikkat edin bebişler doğduktan sonra içeriyi muhakkak soğutun yoksa mayışıp uyanmıyorlar bir türlü
hmm aklımızda bulunsun senin kuzu nasıl güzelim uyku düzeni nasılopuyorumnanaktan