Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bizimde öle olacak siz hep temmuz başısınız hatta baksanıza hazirana kaydınız biz temmuz sonuyuz delirecez doğuramamaktanhaziran annelerinde az kaldı doğumları bitmek üzree doğramayanlar kriz geçiriyookaydirigubbakcemile3
maşallah canım gayet güzel kilo almışsınızkaren teyzesi pazartesi günü gittim dr a herşey yolundaymış çok şükür
2510 gr 48 cm civarı olmuş
siz naptınız nasıl geçti doğum günü verdi mi
Herkese günaydın kıslarrrrr :lepi: Ben gelene kadar herkesler gitmiş :sinifsinif: Bis cok iyiyis masallah kızımla bu arada ismi de belli oldu kızımın ALYA olcak insallah... Ay insallah masallah koyarak konuscam diye iyice düşüne düşüne yazar oldum kaydirigubbakcemile3 Geçmişi okuyamadım yine cok fazla umarım herkesler cok iyidir, öslemişim sizi, demettttttttttttttttttttttt naniknanik
hoşgeldin canım alya ismi çok güzelmiş ismiyle yaşasın tombalağın
meraba güzel anneler
biz kontrolden geldik ...şükür iyiyiz büyümüşüz güzelce..
oğlum kanala girmemiş zaten çok yukarıda daha doğmaya niyeti yok
sancı kasılmada çıkmadı bizden bu kadar
maşşallah canım sizde bi atak yaptınız sollayıp gidiyonuz yani 41 kere maşallah aman nazara gelmesinde önden gitsin boşver
ya bende yok ama seninki sanki baya ciddi bişi gibi yemek yerken bile uyuşması yani bence doktoruna sor biran öncebende artik ustune yatmak degil yemek yerken bile uyusma basliyor :) Bakalim dogsunda sag saglim baska bir arzum yok ..
ayy canım hoşgeldin bizi habersiz bırakma emi merak ederizzzzzz
hayırlısı inşallahhhhŞeniz
:
ayy canım çok saoll iyiyim şimdi, yattım biraz hafifledi çok şükür :lepi:
kızlar midem çok kötü yaa ateş gibi yanıyor
ayyy cnm ya ıkıncıde 1.de ben en ufak agrıda gıttım ıkıncı gun doğdu ama cnm cok yandı suyumu falan dr. patlatmıstı hıcbısey anlamamıstım bunda da ole olsun ıstemıyorum cnm cok yanömıstı gamzemde bebek cok hareket edıyor hıc durmuyor saate bakıyorum bende bakalım yatıyorum gecıcekmı?saol cnm
çok geçmiş olsun nur_84. ben ekim annesim 22 haftalığız. tecrüblerinizden faydalanmak için arada sizin forumunuzu da okuyorum. bahçelievler medicalpark ta doğum yapmayı düşünüyomuşsun. bende hastane ve doktor araştırıyorum. ordaki doktorun kim. ve hastane hakkındaki fikirlerini alabilir miyim. biraz kalabalık ve en önemlisi de fiyatlarını çok sık değiştirip zam yaptıklarını söyledi bi kaç kişi.sana ne fiyat verdiler.. sen ne düşünüyosun. paylaşabilir misin rica etsem.
hayırlı olsun canım ...
ben hastanemden çok memnunum drumda çok iyi ben özel sigortalıyım 2150 normal 2500 sezeryan dedi sgkya ise 1500 normal dediler
bende özel sigortalıyım aslında. doktoru kim. memnun musun doktorundan. randevularda bekleme oluyo mu çok. kağıthanede oturuyorum da ben
selam kızlarr bende biraz dolaştım geldimm hava süper ama tabi bu koca gövde ile hiç zevk alamadım dakka başı çişim gelir karnım acıkır susarımm yorulurum nefes nefese kalırım yok anacım benden geçmiş :) geldiğim gibi duşa attım kendimi ferahladımmmkaydirigubbakcemile5 aneyyy nazlıbahar ne oluyorr canım hayırdırr nasıl oldun bakalımm halen bişey varmı arı sızı devammııCADIARZU
canım emine ergüle gidiyorum çok pozitif bi bayan sana güven veriyor gerçektenrandevunu alınca beklemiyorsun beklersende en fazla 10-15 dakika beklersin