- 19 Temmuz 2008
- 2.592
- 8
teşekkür ederim ipeğim
ama ben gerçekten çok düzenli beslendim haftada 1 balık ,et ve tavuk yedim özellikle her gün peynir süt ve yoğurt yedim
yaklaşık 1 aydır demir kan haplarımı düzenli içiyorum
kilo konusuna gelince ben yeterli ve düzenli beslendima ama evet çok kilo almadım.....
toplamda 8,5 kilo aldım ama bu da bünye meselesi çok kiloyla alakası yok ki canım
bizim plesentamız yaklaşık 1 aydır doğum kanalında
yani bebeğin altında dr um ondan kaynaklanabilir doğuma erken hazırlamış kendini dedi ama
Ben yazdığım bilgileri e-gebelik sitesinden aldım. Kendim bişey eklemedim. Plasentanın neden yaşlandığını merak etmiştim o kadar. Neyse sen dinlen en iyisi.
kah öyle kah böyle ite kaka gün tamamlıyoruz canım .. hiiç üzer miiiii kafamçokkarıştı
Aras beyimizin keyfi yerinde ve sağlıklı ALlaha çok şükür. ctesi kontrolümüz var bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz .. sanki kendinden bahsettiğimizi anladı seriye aldı yine hareketlerini :))))
fırtınadan önceki sessizlik gibi dimi :)))
en iyisini yapıyorsun canım . yoksa ben de vakit yaklaştıkça tırs tırs olmuyor değilim hani :bbo:
Kız öyle böyle 34'ün sonuna da galdin he. 3 gün sonra 35. hafta diyeceksin.
2 haftaya kadar biz doğururuz sen oldun mu 37. Hadi biraz daha sıkayım dişimi desen olacan 38-39. Sonra iş bi sezoşa bakar. Geçmiş olsun, hayırlı olsun deriz biz de. a.s.Ama sen bir zamanında doğur topikce bir kutlama yaparız herhalde.:sm_cool: