- 23 Nisan 2009
- 1.185
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar silikon meme ucu aldınızmı..
ben aldım ama kullanılışlımı bilmiyorum
yes baby , nasssın bugün doğurmuyon di mi lülülülülülü
zuzuşum senin sezoş olcak dimi doğum ? gn verdiğine göre benim ki de soru işte :mymeka:
hangi hast .de olcak ??
Ben silikonda kaucukta aldım cnm 2 çeşit, gögüs ucum hic yok cıkmazsa diye tırstım aldım, kullanan insanlar cok memnun kalmıslar en azından benim tanıdıklarım kaydirigubbakcemile5
kızlar silikon meme ucu aldınızmı..
ben aldım ama kullanılışlımı bilmiyorum
iyilik starım gerim gerim geziyoruz işte kuzu yayıldıkça yayılıyo :kedi:
zuzumm kızının ismi çok güzel sağlıkla gelsin inşallah alya ismini beyenirim hepp eşim istemiyo ilk zman aklımdan geçen isimlerden biriydii:asigim:
starım izmir nasıl havalar nasıl sen nerde oturuyorsun çok özledim yahuu kordonu boyunu herbir yeriniopuyorumnanaktan
aldım canım ama onu en son zor durumda kalırsam , göğüs uçları yara felan olursa kullanmayı düşünyorum.. çünkü bebek emmeye alışınca o uçlarla hiç ememiyor sinir yapıyor ve o arada annenin sütü azalır da sütüm yetmiyor endişesiyle mamaya yüklenirse , bebiş bi daha emmiyor , arkadaşımın başına geldi malesef ..
ben her durumua karşı önlem olsun diye meme ucu i meme başı çıkarıcı ( tirle ) , manuel süt pompası felan aldım ..
aynen tatlım , paşamız ( gerçi hakkını yemeyeyim bugün saahın körü hariç pek durgun :asigim: ) hareket olayını abartınca kasılma yaşıyor ve kimiz de geriliyoruz ..
kızlar dogum şekli genelde sezeryan normal çok az birdahamı düşünsem acaba tırsak oldum valla dogum dikişleri düşündürüyor beni offf
kızlar merhaba bizde doktordan geldik şimdi bebeğim iyiymiş 2700 gr olmuş 1 temmuza kadar 3 ü bulsak iyi dr ucundan yakalarız dedi çelimsiz olacak benim kızım. olsun sağlıklı olsunda suyu fla iyi dedi kafası aşağıdaymış hareketlere dikkat dedi.haftaya perşembe nst girip öbür çarşambada işallah kızıma kavuşucam.
alya ne güzel bi isim ismiyle saglıklı yaşasın inşallah zuzu çok güzel ismi
sıcakkkkkkkkkkkkkkk kafamçokkarıştı
karşıyakada oturuyoum canım ben .. geldim geleli kordona 1 kere gittik, çok özledim ben d oralarda gezmeyi :asigim:
benim meburen sez. olacak , tüp bebek gebeliklerinin doğum şekli genelde sez. oluyor ..