2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

cnm anlamadımkı yatıyorum sımdı yuruyuse cıkıcam ama halen bebek cok hareket edyor bıde kasılmalra devam
cnm ya doğum yaklasınca bebek hareketlerınde artısnolurmukı bı bılgın varmı ben kıızımı hıc hatırlamıyorum cok acemılığıme gelmıstı

bende senden farksızım canım benimde günüm doldu bebek gelmeyince hiç bir belirtide yoktu bende sezaryan olmuştum:KK43:(( istersen haziran annelerinin topiğine gir oraya yaz belki biri bişey yazar bilgi verir:gitme:
 
nefes alamıyor gibiyim yaa yada yetmiyo nefesim hava fevkalade bozuk burada yağsammı yağmasammı modunda çok kasvetli ayy boglacammmmm
 
Ooooo bi yemek yiyim didim selsinim gelmiş, swetcim gelmiş, diloş gelmiş, demetim gitmiş ne bu hareketlilik kıslar koca göbekler (koca kafalar gibi kaydirigubbakcemile3)


Nurcum benimde arada midem yanıyo, bilas aç kalınca, bişiler atıştırınca hafifliyo, bi de su cok iyi geliyo bana :eek:


Nazlıbahar geçmis olsun cnm, bende dogum sancısı kasık agrısı seklinde baslamıstı, bence doktorunu ara anlat bilas agrılarını tarif et, hayırlısı olsun cnm :1hug:
 
nefes alamıyor gibiyim yaa yada yetmiyo nefesim hava fevkalade bozuk burada yağsammı yağmasammı modunda çok kasvetli ayy boglacammmmm

Ooooo bi yemek yiyim didim selsinim gelmiş, swetcim gelmiş, diloş gelmiş, demetim gitmiş ne bu hareketlilik kıslar koca göbekler (koca kafalar gibi kaydirigubbakcemile3)


Nurcum benimde arada midem yanıyo, bilas aç kalınca, bişiler atıştırınca hafifliyo, bi de su cok iyi geliyo bana :eek:


Nazlıbahar geçmis olsun cnm, bende dogum sancısı kasık agrısı seklinde baslamıstı, bence doktorunu ara anlat bilas agrılarını tarif et, hayırlısı olsun cnm :1hug:

hoş geldiniz kızlarrr:icecream:
 
Kız öyle böyle 34'ün sonuna da galdin he. 3 gün sonra 35. hafta diyeceksin.
2 haftaya kadar biz doğururuz sen oldun mu 37. Hadi biraz daha sıkayım dişimi desen olacan 38-39. Sonra iş bi sezoşa bakar. Geçmiş olsun, hayırlı olsun deriz biz de. a.s.Ama sen bir zamanında doğur topikce bir kutlama yaparız herhalde.:sm_cool:

3. keredir yazıyorum , hoop uçuyor bakalım bunu gönderebilecek miyim :kızgın:
canimu haklısın , benim için bu haftaları göremek bundan 6 hafta kadar önce çok çok uzaktı .. şimdi bile 38-39. hafta , waooow , ütopia gibi geliyor delikafadulden


Ohhh masalllahhhh Erkekimmm benimm yir onu Zuzu teyzesi, kovalar yakalar valla kaydirigubbakcemile3 Amin cnmm insallah güsel haberler alırsın, benimde pazartesi randevum bakem nolcekkk artık dgum tarihim belli olur zannımca insallah sabreder de küçük Alya'm o zamana dek :1shok:




Benimde kayınvalidem ve görümcem geldi bugün, bende yine bikac gün firar edebilerimmmm kaydirigubbakcemile3 Gamzem sizde iyice büyüdünüsss artık allahım şaka gibiiii ya durup durup git gel beyinli oldum aklıma geliyo :lepi:

ay zuzum yaaaaz kaldı senin de , bak ptesi gün verecekler Alya hanımın teşrif günü için delikafadulden
sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz :asigim:


ay canım ya o mide mahvedeek benimde sürekli yanıyor ya:


ben şu ananas suyunu deniycem bu akşam , bakalım yi gelecek mi :1no2: yoksa mecburen Lansor muyd neydi , öle bir ilaç varmış mide için hamişlerin kullanabldiği ondan alıcam mecburen :bbo:



Ne olsun Nur'cum. Yat kalk aynı şimdilik. Bugün kızımın çikolataları gelecek kısmetse.
Sabırsızlıkla onları bekliyorum. Akşam süsleyeceğim.
Sen nasılsın? Dersler nasıl gidiyor?


ay hadi gözü aydın , bu da bitti , bir tek İpek kızın teşrifi kaldı :asigim:

ipegimu hastanede b kac kadın vardı bnmle sıra bekleyen..ayy ne guzel erkek annesisin demi dediler..bende bozuntuya vermeden neden dedim? hic yuzun degismemis aynı kalmıssın dio kadın bana:))) isin garibi o kadını ilk defa orda goruorum o da beni:)))ya insanlar ilginc..tamam yakıstırma yapılabilir de illa erkek bu kesin! medyumlugundan vazgecmeyen tiplere kıl oluorum walla:)

eheheheeh
bende yanılmıyorlar niyeyse kaydirigubbakcemile3
erkek dimi diye sorduklarında evet diyince yüzlerindeki haklı çıkmanın verdiği gururla karışık mutluluğu gömelisiniz . hele de yanlarında başka bir hemcinsi felan varsa :)) amma havaya giriyolar birden kaydirigubbakcemile3


afiyet olsun zuzum bizde birazdan yeriz bişiyler şimdi bitkiçayı içiyom tavsiye ederim kıslar kaliteli süt yapıyomuş ısırgan ve rezene karıştırdım accıkda limon süper hergün 2 fincan :lepi:

canım ya güçlü bitkilerin hamilelik sürecinde öyle demlenerek içilmemesi gerektiğini duymuştum dr.umdan .. doğumdan sonra içsen daha iyi olmaz mı :uhm:
herkese merhabalar
ben artik 37. haftami bitirmek uzereyim fakat cok sik olmakla beraber ellerimde ve ara sira ayaklarimda uyusmalar meydana gelmeye basladi sizde de oluyor mu dr. randevum pazartesi size sorayim dedim ama..

ödem olmuştur canım .. hepimizde var o şişlikten , eğer his kaybı - elektrik çarpması gibi bir his varsa karpal tünel sendromu diyorlar , belki ondan olmuşsundur ... doğumdan bir süre sonra geçiyormuş .. tuzu kesip ayaklarını yukarıda tutman lazım rahatsızlığı en aza indirgemek için .. bir de yasaklamadıysa dr.n yrüyüş ve hareket de dolaşımı kuvvetlendirdiği için daha rahatlayabilirsin ..

Ne olmuşum desene.
Bana da bir hamile arkadaşım ne kadar şişmişsin yüzün, dudakların falan dedi. Kendisi daha 23. haftada ayağına giyecek terlik bulamıyor. Davul gibi oldu.
Ben de ona yok canım biraz ellerim şişti ama hala eski ayakkabılarımı giyebiliyorum. Dr da ödem olmadı sende diyor. Asıl sen ne yapacaksın onu düşün. Vücut 32. haftada ödem yapmaya başlıyor dedim.
Hasta ruhlu insanlar ya.

ahaha sanki k.validemden bahsettnz :))))
kadın , ne zaman ist.a gelsek daha adımımı atar atmaz (ilk gelişimiz 13 haftalık hamileyim ) " eee sen hiç kilo almamışsın :1shok: :1shok: :1shok: " olmuştu .. dikkatinizi şu noktaya çekeyim hoşgeldin demedi henüz :1shok: yaaa ..
onraki elişlerimde " ay bu kıza noolmuş böyle :1shok: :1shok: " demeye başladı .. ben de ilk önceleri " e unuttunuz galiba ben hamileyim ve hamileler kilo alır göbekleri çıkar , diiimiiii :1closedeyes: " dedim . artık son gidişimizde de aynı şekilde karılayınca kapıda " e anne senin hoşbulduk kafamçokkarıştı senin hoşgeldin deme şeklin bayaaa değişmiş görüşmeyeli " felan dedim ..
bundan önceki senelerde daha önceki tedavilerden kalma kilolarıı verme derdinde olduğum için bunu bir dönem bayaa sorun haline getirdiğimden halen " kilo almanın " bende bir açık yara olduğunu sanıyor olmalı .. yemekte de benzer konu açılınca " benim dışımda herkesin derdi oldu şu klio alma , ayol hamleyim , elbete kilo alıcam " deyince bozldu ,ohhh iyi de oldu :umursamaz: " neden derdimiz olsun ki " felan dedi ..
onun dışında herrrrrkes sadece sipsivri bir karnımın olduğunu hiç kilo almadığımı sanki aldığım kilolaın sadece göbekte-bebekte toplandığını söylerken bir tek onun böyle demesi çok da iyi niyetli gelmedi bana .. o günkü fırça iyi gelmiş olmalı ki ne zaman kilo muhabetim olsa " ay yok sen iyisin ( eltimi katedi ya da kızını ) , onlar gibi dağılmadı hiç bir yanın " der .. ben de üzerine " göründüğüm 2 dr. da onca hormon ilaçlarına-kortizonlu iğnelere - sürekli istirahate göre çok çok iyisin diyorlar , bilmiyorum artık " felan diyorum :1closedeyes:
ay çenem düştü
uzun lafın kısası " aaa ne olmuşsun sen öyle , çok kilo almışsın " diyen kişiler ya hiç hamile görmemişler hayatlarında yada ziyadesiyle art niyetli kişiler yerimseniben

kızlaaaarrr kasıklarımda acaıp bı agrı var uzandım karnıma da ınce bı sızı gelıp gıdıyor dınleneyım dedım ama devam edıyor bebek o kadar cok hareket edıyor kı arka ve on tarafıma acaıp bı baskı uyguluyor normaldır deılmı?heyecan yapmak ıstemıyorum


canım bebişin çok hareketli olması da kasılmayı tetikliyormuş , bizde de öyle :bbo:

çok çok teşekkür ederim. bütün temmuz annelerine bir avazda kolay doğumlar diliyorum. mutlu doğum haberlerinizi buradan takip edicez bizler de.


aminnn canım inşallah senin de doğumun kolay olr , prensesini sağlıkla kucağına alırsın ..
 
Teşekkür ederis Star teyzesi bakem ne zaman teşrif etcek bizim bıdıcıklar, canları ne zaman isterse o zaman gelcekler, ohhhh keyfe bak yaaaa kaydirigubbakcemile3


Kikolecim yeni gordum mesajını cnm teşekkür ederissss Alya'cımla cok :1hug:
 
Teşekkür ederis Star teyzesi bakem ne zaman teşrif etcek bizim bıdıcıklar, canları ne zaman isterse o zaman gelcekler, ohhhh keyfe bak yaaaa kaydirigubbakcemile3


Kikolecim yeni gordum mesajını cnm teşekkür ederissss Alya'cımla cok :1hug:

zuzuşum senin sezoş olcak dimi doğum ? gn verdiğine göre benim ki de soru işte :mymeka:
hangi hast .de olcak ??
 
X