Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin selsincim nasılsın çağın beramız nasılll ayy seninde az kaldııııdelikafadulden
o korku hepimizde var canım
ay ben bide hem sezeryanı hem normal doğumu yaşamış bi tecrübeli olarak niye korkuyorum bilmiyorum ama çokk tırsıyorummmmm:kedi:
aynen diloşummmmmm çaktırmaaaakaydirigubbakcemile3
güle güle git güle güle güzel haberlerle dön tatlımŞeniz
çok şükür canım ama onu bulana kadar neler çektim kaç kişi kovdum tabi bi bilsenizzz:sinifsinif:
he öyle tebe çeker yazık parkelere:mymeka:
benim bileklerim ayaklarım hep şişti canım evet normalmiş son günlerimiz ne yapalım az daha sabırrrrrr
valla yumruk yapamıyom inanabiliyormusunuz hele sabahları ellerim balon gibi oluyorrrr:gitme:
günaydın tatlımm hoşgeldinnnnnnnn
eee hani odaa ben görmedimmmmmm:sinifsinif:
banane bende bakcemmmm:umursamaz:
sılacım hoşgeldin üzülme canım sende ilk telaşları atlatınca evinde sürersin keyfiniiii:lepi:
güle güle gene gel canım:gitme:
akşam benimde çok ağrım oldu alt tarafta çok korktummmmafoldumben
dün tüm gün dışardaydık akşamda iş yaptım çok saat 10 da oturdum :mymeka:
sonrada ağrım olunca paçam tutuştu tabe eşimde bana kızdımafoldumben
dikkat et meleğim senin zaten işlerin bitmişti yat dinlen bol bol
güle güle annecik
işte kızımın odası demetçim ve görmeyen arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/288066-prensesim-oykunun-masal-odasi.html
kızllar mezhabala nasılsınız bakalım...
ben birazdan ağdaya gidecem yarın eşim şehirdışına çıkacak bugün 5te gidecez dra
hoşbulduk canım.iyiyiz çok şükür.valla az kaldı.heyecan dorukta.çok merak ediyorum.biran önce zaman geçsin istiyorum sen nasılsın öykü hanım nasıllar
günaydın kızlar ...
sabah kasılmalarım o kadar çok sıktı ki biran doğuracağım zannettim bide kasıklarım ın ağrısı olunca...
temmuz filan deken erken doğurmayımda
kızllar mezhabala nasılsınız bakalım...
ben birazdan ağdaya gidecem yarın eşim şehirdışına çıkacak bugün 5te gidecez dra
günaydın kızlar ...
sabah kasılmalarım o kadar çok sıktı ki biran doğuracağım zannettim bide kasıklarım ın ağrısı olunca...
temmuz filan deken erken doğurmayımda
kızlar benim zilli sabah ayağını bi dayadı resmen ağladım ağrıdan ya
bu arda yarın 38 doluyoralkisalkisalkis
39 girecem haziran annişleri bu haftalarda niye doğmuyor diye telaşlanıyor ayol bende mi sorun var
diloşcum sende güzel haberlerle dön canım
kendimizi temmuz annesi adayı gördüğümüz için temmuza kadar dursun istiyoruz ondan olabilir canımopuyorumnanaktan