- 28 Kasım 2008
- 2.041
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kıyamammm sığamıyolar artık annesiiiiikaydirigubbakcemile3
selam kızlar .
şikayetler artıyor herkesde çok normal son günlerimiz hayırlısıyla atlatıcaz inş çok az kaldı . benimde akşam böyle karnımda başlayıp bi sızı gibi vajinaya doğru atıyo saniyelik bişey sizdede oluyomu
selam kızlar .
şikayetler artıyor herkesde çok normal son günlerimiz hayırlısıyla atlatıcaz inş çok az kaldı . benimde akşam böyle karnımda başlayıp bi sızı gibi vajinaya doğru atıyo saniyelik bişey sizdede oluyomu
hoşgeldin nurcummŞeniz
benimde karnımın içi ağrıyo:sinifsinif:
adenzarrrrrr hoşgeldinnnnn nasılsın bebişimiz nasıllllllllldelikafadulden
Evet nur bana da oldu. gobek delıgımın altından vajınaya dogru gıden bı sancı sızı gıbı. sonra vajınadan da cıkıcakmıs gıbı oluyo
beyaz melek odanız cok gzl olmus masallah hayırlısıyla gelır oyku ınsallah
benım pasa ablasının yanına gelıcek bıraz oda pembe lıla karısık ama o anlayana kadar beraber olurlar sonradan deısırız artık mecburen cunku prenses dıyorkı karesım buyuyunce ben onun yanında soyunup gıyınemem ayrı olsun odalarımız kafamçokkarıştı
evet canım eşim o halini görünce dayanamıyor zaten prensesi sıkışmış içerde
beyaz melek odanız cok gzl olmus masallah hayırlısıyla gelır oyku ınsallah
benım pasa ablasının yanına gelıcek bıraz oda pembe lıla karısık ama o anlayana kadar beraber olurlar sonradan deısırız artık mecburen cunku prenses dıyorkı karesım buyuyunce ben onun yanında soyunup gıyınemem ayrı olsun odalarımız kafamçokkarıştı
biz öykü hanımla birazcık uzanalım kızlar
kendinize dikkat edin
öptük sizi